ya arkadaşlar dün trabzon forum nokia shop'u aradım ddim l920 ön sipariş vermk istiyorm kaora falan vereck miyz ddim. ön sipariş yok sadece ad soyad numara alıp tlfon glince haber verebilirz ddi. nasıl iş bu yaa ?

valla o fiyata çıkarsa satmaz burda ben söyliyim.
Abi öyleyse çok iyi
trabzon forumdaki nokia shopa ben sordum perşembe gunu 1699 tl'den onsiparişle satiyoruz. Kapora vermeniz gerekiyor dediler. Ayrica peşin fiyatina 12 taksit yaptiklarini da soylediler.![]()
Bana da 2200 lira diyordu en azGüldüm sadece

Vallahi bir nokia kullanıcısıyım şu iponeye göre 4bin deseler yine alacağım lumia 920 yi
- - - Eklendi - - -
Şimdiden benim çevremden 50 tane lumia 920 alan hazır çıktığ gibiı biz 50 kişi beraber gidip allahın izniyle 50 tane lumia alıp evimize gideceğiz

Vallahi bir nokia kullanıcısıyım şu iponeye göre 4bin deseler yine alacağım lumia 920 yi
- - - Eklendi - - -
Şimdiden benim çevremden 50 tane lumia 920 alan hazır çıktığ gibiı biz 50 kişi beraber gidip allahın izniyle 50 tane lumia alıp evimize gideceğiz

Dua etki 31 şubat demediler sanaMillet kötü haberlerim var, biraz önce istanbuldaki nokia shoplardan 1-2 tanesini aradım birisi 21inde gelecek diyor birisi 25inde diyor kafam karışmaya başladıÖnümüzdeki hafta gelecek diye biliyorum dedim hayır daha lansman yapılmadı 21inde yapılacak dedi
![]()

Yuh sana öyle mi dedilerDua etki 31 şubat demediler sana![]()

Millet kötü haberlerim var, biraz önce istanbuldaki nokia shoplardan 1-2 tanesini aradım birisi 21inde gelecek diyor birisi 25inde diyor kafam karışmaya başladıÖnümüzdeki hafta gelecek diye biliyorum dedim hayır daha lansman yapılmadı 21inde yapılacak dedi
![]()

Zehirli sarmaşık etkisi böyle bişiy iştebekleyeceğim bekleyeceğim geri dönmese bile
özleyeceğim özleyeceğim beni sevmese bile
bana kaderimin bir oyunumu bu
aldı sevdiğimi verdi zulümu
lumia'ya doymadan geçip gideceğim
yoksa yaşamanın kanunu mu bu
bıktım artık yaşamaktan
çekmekle bitermi bu hayat yolu
bu yalnızlık bu dertleeeeeeeeeer

bekleyeceğim bekleyeceğim geri dönmese bile
bıktım artık yaşamaktan
Aynen artık bunu yapmak lazım bıktım hergün araştırmaya yeter yahuBence uyuyup kasım sonunda kalkıp shop a gidip telefonu almalıyız![]()
Lumia 920 için Orhan Baba dinliyor adambekleyeceğim bekleyeceğim geri dönmese bile
bıktım artık yaşamaktan

1 hafta önce rüyamda sarı 920 telefonum vardıben hep dinlerdim zaten ama bu sefer ki daha farklı arkadaşlar
bende beyazla oynuyodum uyandığım için hala üzgünüm arkadaşlar benden önce alanlar varya sakın buraya girip mesaj falan atmayın sabrımın son demindeyim zaten1 hafta önce rüyamda sarı 920 telefonum vardı