lumia920-iphone5-s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PaTRoN23

PaTRoN23

Üye
1. si için iphone 5 birkaç eksiğin dışında en iyi denilebilecek cihazlardan,
2. si için bir fikrim yok kullananlar bilir anca dayanılı olup olmadığını,
3.sü için de tabi ki iphone 5, lumia ve s3 e göre daha dikkat çekici ve daha toplum içinde senin dediğin gibi fors atabileceğin bir telefon. Tabi kişiden kişiye de değişir orası...

symbianbelle

symbianbelle

Üye
lumia 920 nin eksiği yok windows phone eksiklikleriyle geldi...arayüzde iyileştirmeler mağazada yeni oyun uygulamalar atması gerekiyor...ve biraz daha kişiselleştirme olanağı sunması gerekiyor.... iphone gelince aynı kalıp tasarım yenilik yok ekran uzatmakla işlemci değiştirmekle yenilik olmaz...iphone da tek yenilik yeni çıkan oyun ve uygulamalar başka hiç bir yenilik yok kendinizi kandırmayın...

Jomolocco

Jomolocco

Üye
fake haberlere insanlarimiz neden koyun gibi atlayip
her yerde surekli ayni seyleri yaziyor anlamiyorum .

Arkadasim o cihaz oyle yamulursa ekran catlat.
diger arkadasada cevabim
Windows os zaten kapali bir sistem degil :dry:

dedereis123

dedereis123

Üye
Apple en iyisi kafan rahat oluyor

symbianbelle

symbianbelle

Üye
fake haberlere insanlarimiz neden koyun gibi atlayip
her yerde surekli ayni seyleri yaziyor anlamiyorum .

Arkadasim o cihaz oyle yamulursa ekran catlat.
diger arkadasada cevabim
Windows os zaten kapali bir sistem degil :dry:

eğer biraz dikkatli okusan gelişmeye ihtiyacı olan Windowsphone dedim...Nfc yaygınlaşırken kullanmayı reddeden...yetmediği gibi hala bluetooth sadece apple kullananlar arasında kullanmaya izin veren...itunes yazılımına mecbur bırakan bir sistem...retina ekrana diyecek yok güzel ama en yüksek çözünürlük ben de diyen bir cihazdan bahsediyoruz... sadece ayna karşısında resim çekip elma logosu göstermek mi hoşunuza gidiyor :D

- - - Eklendi - - -

aaa fotoyu da bluetooth la kimseye gönderemiyordunuz pardon :D

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth bencede en buyuk sorun iphonede
yorumlara baktigimda s3 ten ses yok :)

remzi33

remzi33

Üye
S3 için son günlerde ortaya çıkan sorunu unutmayın. Telefonlar kendiliğinden tuğla olmaya başladı. Biterse okumuştm s3lere 150-200 gün ömür biçilmiş çünkü tuğla olan cihazlar bu kullanım aralığnda bozulmuş. Ayrıca iphone 5'in hiçbir yeniliği yok ki. Bi elma logosu için o cihaz alınmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt