" gibi...Yanlış biliyorsun abi burda bilinçli kullanıcılarda varİlk ikisi için Lumia 920, ama üçüncüsü için maalesef iPhone5.
Maalesef diyorum çünkü özellikten ziyade isim satıyor.
Mağaza dışında başka bi dalgası yok. Bildiğimiz orta boy kasa, symbian tipi ikonik sistem.
Telefondan anlamayan insanlar (ki bunlar bayağı çoğunlukta) iPhone lafını duyunca telefonu hakikaten bir şey zannediyorlar.
"Vay canına adamın iPhone'u var" gibi...
Yanlış biliyorsun abi burda bilinçli kullanıcılarda var
oylese simdi en iyi telefon lumia920 oylese nedn okadar fiyat araligi var ?

kendi nacizane fikrimi söylemek istiyorum telefon almaya gittiğimde turkcell tim'de iphone5'i elime aldım ciddi anlamda telefonu inceltmişler,telefon oldukça hafif. donanım özelliklerini ve ekran boyutunu artır ve aynı zamanda telefonu incelt. bu gerçekten büyük bir olay. ekranın boyutunu 4 inç yapmışlar fakat ekran hiç 4 inç gibi durmuyor bence bayaa bi dar olmuş ekran. lumia 920'yi eline aldığında kalite hissine kapılıyosun zaten. bambaşka bi his ve çok farklı bi deneyim var lumia'da. arkadaşında dediği gibi youtube drop testlerde lumia ile tahtaya çivi çakıyolar,bıçakla ekranına vuruyolar,çekiçle darbeliyolar ve telefonda herhangi bir kırık-çatlak olmuyor. iphone 2de aynı iphone 5 te aynı bence. sadece donamımları değişmiş okadar. senelerdir hep aynı klasik iphone menüsü. farklı ve kaliteli bi deneyim istiyorsan kesinlikle lumia. ayrıca artık insanlara telefonum Lumia dediğin zaman 'aa şu telefon.. bi bakabilirmiyim' diyolar buna çok şahit oldum![]()
bende lumia ama eski versiyonu diyorum
. şu ana kadar telefonumu beğenmeyeni de görmedim.insanlara telefonum Lumia dediğin zaman 'aa şu telefon.. bi bakabilirmiyim' diyolar buna çok şahit oldum![]()

ohooo lumia900'u aldiktan sonra başima gelenleri anlatsam film olur.
Mesela 31/12/2012 saat 19:25. Yenikapidan yalova feribotuna binicem. Feribotun kalkmasina 5 dakika kalmiş. Terminale geldim x-ray'den gectim cihaz öttü. Ötmez olaydı. Güvenlik başladı saymaya telefon,cakmak,bozuk para,anahtar butun metal eşyalari masaya birakip tekrar gecin dedi. Zaten olay burada başladi. Telefonu koyar koymaz guvenlik; aaa bu lumia mı dedi ve aldi telefonu eline. Ya kardeşim gemiyi kaciricam ver şunu diyorum. Ne dese begenirsiniz? Bişey olmaz abi ben şimdi anons ediyorum beş dakika bekletebiliriz gemiyi dedi![]()

ohooo lumia900'u aldiktan sonra başima gelenleri anlatsam film olur.
Mesela 31/12/2012 saat 19:25. Yenikapidan yalova feribotuna binicem. Feribotun kalkmasina 5 dakika kalmiş. Terminale geldim x-ray'den gectim cihaz öttü. Ötmez olaydı. Güvenlik başladı saymaya telefon,cakmak,bozuk para,anahtar butun metal eşyalari masaya birakip tekrar gecin dedi. Zaten olay burada başladi. Telefonu koyar koymaz guvenlik; aaa bu lumia mı dedi ve aldi telefonu eline. Ya kardeşim gemiyi kaciricam ver şunu diyorum. Ne dese begenirsiniz? Bişey olmaz abi ben şimdi anons ediyorum beş dakika bekletebiliriz gemiyi dedi![]()

i
180 gr telefon yapmislar ise yarar ozellik yok neymis iste eldivenle okuyormus kablosuz sarji varmis zart zurt tum gun kullanilacak seyler zaten insanlarin ilgisini nasil da cekiyorlar.Kamerasina lafim yok isinin hakkini veriyor
S3 desen one x varken alinmayacak cihaz cogu kisinin s3 almasinin sebebi reklamlar ve herkesin elinde bulunmasi.
gordunuzmu htc one x reklami yok alanlarin cogu belki htc one x nedir bilmiyor. eminimki bilseler s3 almazlardi
Ölüyommmm![]()

yok ya bana demiyordur dedim devam ediyorum konuyu hazırlamaya. Tabi bu arada aynı kişi daha sert bir ses tonuyla seslenince acaba bana mi diyor diye şoyle bir dogruldum. Genc yakişikli fişek gibi bir delikanli. Abi dedi;bu lumia900 mü