lumia920-iphone5-s3

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

bu en sıradan olanıydı:D

Yazın tatildeyim. Bir kafede oturdum cay sigara keyfi yapiyorum. Bir yandan da lumia900 ile internetteyim. Wp8'in yenilikleriydi galiba konu hazirliyorum. Bir ses geldi;bakar mısınız?:hmmm yok ya bana demiyordur dedim devam ediyorum konuyu hazırlamaya. Tabi bu arada aynı kişi daha sert bir ses tonuyla seslenince acaba bana mi diyor diye şoyle bir dogruldum. Genc yakişikli fişek gibi bir delikanli. Abi dedi;bu lumia900 mü:D
O andan sonra 2 saat kadar sohbet ettik. Peki o yakişikli genc kim biliyor musunuz?
AlicanL920 nickli kardeşimiz:ehe

Bir Lumiacının doğuş öyküsünü dinlediniz :bigstar: :evet:

:alkis

AlicanL920

Üye
aynen ali abi telefonu görünce çok heyecanlıydım :) bana çok. Bilgi verdin saolsın abi şimdi Nokia lumia zamanı kesinlikle :) ömürdeyim. Abi oturuyoruz arkadaşlar. Falan bende telefonla uğraşıyorum özellikle sarı aldım ki dikkat ceksin diye :D herkes eline aldı baktı beğendi güzel telefon falan filan nasıl iltifatlar.bi görseniz yemin ediyorum neyse asıl konuya gelelim benim sarı canavarla iphone 4s kapıştırdık camera hız valla paketledim onu kız utandı telefonu cebinden çıkaramadı son sözüm su hayatı yeniden yaşamak ve zevk almak istiyorsan Nokia lumia zamanıdır :):):)

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
yusufa selam soyle Alican:D

ozakin70

ozakin70

Üye
Iphone 5 dayanıklı değilki geçen haberlerdeydi üzerine oturmuş biri çat kapakları atmış konserve gibi samsung da plastik malum yılların sağlam markası nokia tek geçerim adamlar kasayı sağlam yapıyor arkadaş :thumbup:

Jomolocco

Jomolocco

Üye
Iphone 5 dayanıklı değilki geçen haberlerdeydi üzerine oturmuş biri çat kapakları atmış konserve gibi samsung da plastik malum yılların sağlam markası nokia tek geçerim adamlar kasayı sağlam yapıyor arkadaş :thumbup:

yapiyor 180 gr telefon ise yarar br sey yok :d:

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
  • Beğen
Tepkiler: n000k
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
gerçekçi olmak gerekir onun için iphone 5.

efeler12

efeler12

Üye
Dayaniklik Olarak IPhone5 Miii .?
Youtube'da Drop Testlerine Bir Bakin .!
Lumia'yi Cekic Olarak Kullaniyorlar Ekran Yinede Kirilmiyorr .!

kinaye tabi ki üzerine oturdukları için yamulan iphone 5 leri saymayı gerek yok cepte bile gidiyo

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
lumia 920 nin popülerlilıgi nokianin amiral gemisi olması en fazla 6 ay yada 9 ay ama iphone5 ise en az 3 yıl yeni çıkmış telefonlarla kafa tutacak kadar gündemde olur . Ama pahalı olmasından dolayı lumia920 alınması daha mantıklı çünkü hiç bir telefona 2500 tl verilmez

MertcaN9

MertcaN9

Üye
lumia 920 nin popülerlilıgi nokianin amiral gemisi olması en fazla 6 ay yada 9 ay ama iphone5 ise en az 3 yıl yeni çıkmış telefonlarla kafa tutacak kadar gündemde olur . Ama pahalı olmasından dolayı lumia920 alınması daha mantıklı çünkü hiç bir telefona 2500 tl verilmez

:haha: :ah:kıskıs::emzik::haha::haha::haha:

- - - Eklendi - - -

Öncelikle herkese merhabalar
Size bi sorun olack
+ lumia920-iphone5-s3 + arasından
1-en iyi ozelliklere sahip
2-en dayanıklı
3-en fazla fors atılabilecegim olanı
Hangisidr ?

sanırım bu konu bu üç telefonu kıyaslayan 10 üzerinde ki konu oldu bakalım daha kaç kere gelecek de bu konular daha kaç üye ban yiyecek :D çünkü burada herkes taraflı mantıklı yorum yazan abilerimizin yorumları da arada kaynayıp gidiyor

• Beğen
achambo

achambo

Üye
sakın iphone 5 almayın lumia 920 varken
iphone isminin olması dışında lumia920 den hiç bir artar tarafı yok. bence

Jomolocco

Jomolocco

Üye
sakın iphone 5 almayın lumia 920 varken
iphone isminin olması dışında lumia920 den hiç bir artar tarafı yok. bence

bana lumia nin arti kisimlarini soylermisin

uygulama ? stabilizasyon ? 180 gr olmasi ?

sosyal ag entegrasyonu ? push ?

web deneyimi ?

ya da cekic olarak kullabilmesi mi ?

soylede bilelim oyle kullanilmadan bos konusmayacan

MertcaN9

MertcaN9

Üye
bana lumia nin arti kisimlarini soylermisin

uygulama ? stabilizasyon ? 180 gr olmasi ?

sosyal ag entegrasyonu ? push ?

web deneyimi ?

ya da cekic olarak kullabilmesi mi ?

soylede bilelim oyle kullanilmadan bos konusmayacan

bence sende boş konuşuyorsun kusura bakmada elinde ki cihaz piyasa da ki en kapalı en kişileştirmeye müsade etmeyen telefon sağlımlık desen yanından bile geçmez sadece bir havası var ki artık o havadan çıktı insanlar enayiye bak bir telefona iki buçuk milyar para vermiş diye bakıyorlar artık bilinçlendiler. lumia o yukarda saydığın tüm özellikleri çok iyi kapsıyor tarayıcı muazzam uygulama yeterince var devamı da gelecek microsft yada nokia açıklama yaptı uygulama sayısı tüm sistemlerdekini geçecek diye stabilizesine de laf söyleme istersen söyleyemezsin iki tane forum konusunda uygulama yok yazıyorlar geliyorsun burada lumiayı kötülüyorsun ablam alacak olmasa neyse. ayrıca kamera farkını da hiç söylemiyorum mazallah moralin kaçar :D

• Beğen

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia Lumia 920 güzel ama önemli eksikleri var,mağazası çok eksik,o 4.5 inç ekrana hâlâ klavyeyi sığdıramamışlar ve son eksiğide 180 gr,ayrıca şu fiyat konusundada uçmayın iPhone 5 16 gb - 2045 TL .. Şimdi bu eksiklikleride düştüğümüzde iPhone 5'in üstün olduğunu anlıyabiliriz ..

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Nokia Lumia 920 güzel ama önemli eksikleri var,mağazası çok eksik,o 4.5 inç ekrana hâlâ klavyeyi sığdıramamışlar ve son eksiğide 180 gr,ayrıca şu fiyat konusundada uçmayın iPhone 5 16 gb - 2045 TL .. Şimdi bu eksiklikleride düştüğümüzde iPhone 5'in üstün olduğunu anlıyabiliriz ..

iPhone5'in eksiklerini düşmeyi unutmuşsun ama :kıskıs:

ArMaGeDdOn_87

Üye
neymiş iPhone 5'in eksikleri :)

hakan.620

Üye
    Konu Sahibi
iyiki lumia920 almisim demeki sadece cahil olanlar iphone5 diyo

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
neymiş iPhone 5'in eksikleri :)

Konunun ilk sayfasını okusaydın görürdün.
Bak şurda:

Tasarım, sistem, genel kullanım olarak alışagelmişin dışında bir şey yok.
Ki iPhone5'e gelinmesine rağmen bildiğim kadarıyla hala gelmeyen önemli özellikler var.
Standart microUSB, NFC, PC'den doğrudan veri aktarımı v.b gibi.

Önceki iPhone'larda ne görüyorsan iPhone5'de de aynısını görüyorsun.

ArMaGeDdOn_87

Üye
nfc dışında söylediklerin önemli değil,artık işlemci,ram,mağaza,kamera ve işletim sistemi önemli,Lumia 920 ya kötü demedim ayrıca,şu anda iPhone 5 liderse,Lumia 920 de 2.sıradadır,

enterneoll

enterneoll

Üye
ilk 2si s3 3.sü ise aslında karşındaki insana göre değişir ama genelde iphone 5 ikiside pişman etmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt