İnşallah.Şimdi dünyada 4G'ye geçmiş kaç ülke var?Aslinda Turkcellin aciklamasi var 3g altyapisi 84mbps destekliyor. Ama mevcut cihazlar henuz o hizlari desteklemedigi icin bu hizlari vermiyor. Gerci operatorler su anda 4g testlerini bile bitirdi onumuzdeki yilin ortalarina gelmeden belki de 4g sebekeler bile kullanilabilir olucak.
Benim bildigim abd kanada avustralya japonya baska varmi bilmiyorum
Biz geçeriz herhalde...Sooner or later.
Turkcellin altyapisi hazir hatta basin toplantisiyla test ettiler bile. Oldukca basarili sonuclar var. 4g olmasa bile 3gnin mevcut kapasitesini kullandirsalar yeter de artar.
- - - Eklendi - - -
Ukrayna, guney kore,norvec ve isvecte de varmis hunkarim. Etti 8 ulke.

iyi abi yoğun talep diyosunda çevre ülkelerin hemen hemen hepsine geldi lumialar azerbaycana bile4g ile degil abd deki yogun taleple alakali olarak ingiltereye bile bir ay gec gitti.

iyi abi yoğun talep diyosunda çevre ülkelerin hemen hemen hepsine geldi lumialar azerbaycana bile![]()

haaaaAzerbaycan da nokia shoplarda lumia satiliyor mu hayir satilmiyor operatorler veya paralel ithalatla gelmistir o ayri bir olay.

verin eteğinizi öpem hünkarım !!!Yaaa!Ben dedim o kadar irdelememek lazım![]()
verin eteğinizi öpem hünkarım !!!

sen ki sultanlar sultanı hakanlar hakanı Allah' ın yeryüzündeki gölgesi ulu yüce devleti aliyye nin padişahısın şu müzevazılığa vay be gurban olam sana hünkarımEstağfurullah...Padişah da olsak![]()

sen ki sultanlar sultanı hakanlar hakanı Allah' ın yeryüzündeki gölgesi ulu yüce devleti aliyye nin padişahısın şu müzevazılığa vay be gurban olam sana hünkarım![]()