Lumia900 wp8 e guncellemesini alacak mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
O zaman en azindan 5 ay gibi bir zaman beklemen gerekiyor bu cihazlar icin ki oda yurtdisi cikisi icin.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Mesele de orda zaten.
WP7.5'li Lumia 800 ve 900 henüz gelmedi ülkemize.
Ama onlar geldiğinde belki aynı anda Samsung yada HTC'nin aynı fiyata, daha gelişmiş donanıma sahip ve doğrudan WP8'li telefonları gelecek kimbilir. Ben zaten sürekli beklemekten bahsetmiyorum.
Sadece bizim ülkemiz ve şu WP8'in çıkış süreci için konuşuyorum.
Nokia'nın donanım açısından biraz ağırdan aldığını inkar etmemek gerekir.
O yüzden WP8 çıktıktan sonra telefon konusunda karar vermek daha faydalı olur diye düşünüyorum.

Bu saatten sonra Wp platformunda HTC ya da Samsungun pek tercih edilmeyeceğini düşünüyorum.Bunu o şirketlerin yetkilileri de biliyor olmalı ki yüksek işlemcili üst seviye cihaz üretmiyorlar Wp için.Üretseler bile insanların hafızasına destekleri kötü olarak yerleştiklerini bildiklerinden üretmez gibi geliyor.Yakında LG gibi bırakırlar Wp'yi.Wp Nokia tam işbirliği içerisine girer o zaman sadece ikisi kalınca.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu saatten sonra Wp platformunda HTC ya da Samsungun pek tercih edilmeyeceğini düşünüyorum.Bunu o şirketlerin yetkilileri de biliyor olmalı ki yüksek işlemcili üst seviye cihaz üretmiyorlar Wp için.Üretseler bile insanların hafızasına destekleri kötü olarak yerleştiklerini bildiklerinden üretmez gibi geliyor.Yakında LG gibi bırakırlar Wp'yi.Wp Nokia tam işbirliği içerisine girer o zaman sadece ikisi kalınca.
Zaten wp8 li cihazlar piyasaya cikana kadar nokia lumia serisiyle wp pazarini domine etmeye baslamis olacak. Halihazirda nokianin wp isletim sistemindeki ayricaligi da goz onune alindiginda diger firmalar 4-5 ay sonra cok gec kalmis olabilirler. Ayrica wp8 ile gelicek cok cekirdekli islemci destegi de o donemlerde pek fazla bir onem arzetmiyecek cunku su anda 4g lte destegi veren chipset sadece qualcomm da var. O yuzden cok farkli islemciler goremeyebiliriz.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye

Zaten wp8 li cihazlar piyasaya cikana kadar nokia lumia serisiyle wp pazarini domine etmeye baslamis olacak. Halihazirda nokianin wp isletim sistemindeki ayricaligi da goz onune alindiginda diger firmalar 4-5 ay sonra cok gec kalmis olabilirler. Ayrica wp8 ile gelicek cok cekirdekli islemci destegi de o donemlerde pek fazla bir onem arzetmiyecek cunku su anda 4g lte destegi veren chipset sadece qualcomm da var. O yuzden cok farkli islemciler goremeyebiliriz.

Hocam valla ben artık işlemciyi pek önemsememeye başladım kendi adıma.Pureview + şuanki Lumia 900 işlemcisi bile yeter aslında bana.Şuan ucuz olsun yeter görüşündeyim.Galaxy SIII 2.000 liradan türkiyeye geldi Pureview'li Lumia'da 1700-1800'ü geçerse başka modellere yönelicem ki hiç bir telefonu Lumialar kadar istemiyorum.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkiye sartlarinda 2000tl bir telefon icin yuksek bir rakam. Ama hem vergileri hem de firsatcilari hesaba katinca rakam buralara geliyor.

Cihanî Sultan

Cihanî Sultan

Üye
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Benim tahminim Lumia'nın vergiler dahil 1200-1400 TL aralığında olacağı yönünde.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Benim tahminimde 800 un n9 altinda bi fiyatla cikmaz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Zannetmiyorum lumia800 Avrupa'da 300€ ya kadar düştü zaten çok yüksek bir rakamdan gelmez.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
n9 u o fiyattan dusununce 800 de asagi bi cihaz degil Pahali dusunenler 710 alacak o zaman:) umarim daha dusuk bi fiyatla cikar isteyen butun arkasaslarimiz alir

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
N9 U sadece kasa olarak gözünune alın derim. Çünkü n9un fiyatının yüksek olmasında açık kaynak kodlu bir yazılım kullanılması da etki eder.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Dogrudur az kaldi turkiye ye girmesine brkleyip girecegiz artik

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Avrupada en yuksek 370€ satis fiyati olan bir telefon Turkiye'de vergilerle 1200-1250tl gibi fiyatlandirilir bence. Bu fiyatta lumia800 icin yuksek ama verilmeyecek kadar yuksek bir ucret degil.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
900 icin 1600 diye tahmin ettigini soylemistin peki 350-400 tl fiyat farki olabilecek ozellige sahip mi

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ekran boyutu on kamera avrupa icin dc hspa ve abd icin 4g lte farki var bunlar bence yeterli bu fark icin.

eRdaL.

eRdaL.

Üye
Benim icin yeterli bir fark degil cunku 4g turkiye de yok on kamerayi 3g cikti zamanlarda bir kac kez kullandim ekran boyutundaki fark ta tercih sebebi olacak kadar degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...