Lumia710 Almanya fiyatı şaşırtıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia710 Almanya fiyatı şaşırtıyor
sitesinin verdigi ilanlarda lumia710 fiyatı hepimizi hayretlere düşürdü.1.4GHZ işlemci 512Mb ram e sahip 3.7inç ekranlı 5mp kameraya sahip bir akıllı telefonu bu fiyata almak herhangi bir başka marka ve modelde bulabilmek neredeyse imkansız.Hatta ayrıca degiştirilebilir kapakları da alışveriş sepetinize ekleyerek tanesini 5.90euroya istediginiz renkli cihaza sahip olabilmeniz mümkün.Satış fiyatına gelince :​169.90EURO

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
Dehşet ucuz baya iyiymiş...İnşallah Türkiye içinde bir fiyat ayarlaması yaparlar ki modeller satabilsin.Teşekkürler haber için.

m542tf

m542tf

Üye
umarım bizede bu fiyatlarda çıkar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bence Turkiye fiyat olarak 600tl civari iyidir.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabi 170€ simkilitli fiyati aslinda biran once bu cihazlarin kilidi acilsa fiyat hic problem olmayacak.

theposies

theposies

Üye
çok acantajlı :)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu güzel haber için teşekkürler,Nokia kaybettiği kullanıcılarını vede prestijini geri alabilmesi için böyle kaliteli cihazları uygun fiyatlarla insanlara sunmalı.ben özellikle lumia900 de bu şekilde bir fiyat indirimi bekliyorum, olursa işte ozaman bomba olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu güzel haber için teşekkürler,Nokia kaybettiği kullanıcılarını vede prestijini geri alabilmesi için böyle kaliteli cihazları uygun fiyatlarla insanlara sunmalı.ben özellikle lumia900 de bu şekilde bir fiyat indirimi bekliyorum, olursa işte ozaman bomba olur.

lumia900 cikali 2.5 ay oldu at&t hala en gozde cihazimiz lumia900 o yuzden simkilit kodunu veremiyoruz derken lumia900de pek buna benzer indirimler olacagini zannetmiyorum

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
15097

15097

Üye
yuh! neredeyse bedava :o

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt