omg! tam istediğim telefon ama wp'ye hala güvenemiyorum malum son dedikodular yüzünden :/
geri tuşu konusuHangi dedikodular?
geri tuşu konusu herhangi bir tedirginlik yaratıcak bir durum değil. Sadece üreticilere ekran üzerinde sanal tuş kullanarak mevcut tuşları kaldırma imkanı veriyor. Telefon üreticilerine daha fazla seçenek sunma diyebiliriz.geri tuşu konusu
geri tuşu konusu

diyeceksiniz piyasada bu özellikli telefonlar çoktan vardı ama WP8 li si yoktu. Uçar telefon uçar
ekranın 1080p olması normalde donanımları zorlar ama bu androidde geçerli wp8 ile 1080 p li ekranlar donanımı kastırmayacaktır fazla. Allah izin verirse bi sonraki telefonum budur. Ne yapar ne eder alırım önümüzdeki yaz
Tabi Nokia daha iyisini çıkartmazsa 
Adaş, 920'deki kırmız göz olayı olmasında nasıl flaş olursa olsun be yaSeripatlar (2.nesil) Dual-Led flaş![]()

Ben müstakbel telefonumu bulmuş olmanın rahatlığıyla kız istemeye gidiyorum
Ne demişler eş-nokia-araba 
Adaş, 920'deki kırmız göz olayı olmasında nasıl flaş olursa olsun be yaBen müstakbel telefonumu bulmuş olmanın rahatlığıyla kız istemeye gidiyorum
Ne demişler eş-nokia-araba
![]()

Abi sabırsızlıkla bekliyoruz incelemeyine kadar da meraklısı varmış. Söz sizler için piyasaya çıkmadan mümkün olan en kısa zamanda tedarik edip bir inceleme yayınlamaya çalışacağım![]()
siyahını al ha :P 
ağabey benim aklımda yurt dışından getirtmek var ama... bilmiyorum off..Doların azizliğine uğradı![]()