lumia telefonların toplatılması

Sponsorlu Bağlantılar

man20

man20

Üye
görüyorum ki sohbet konu dışına çıkılmış. Bi arkadaş toplanan telefonlar için microsoft'a yazı yazıp bildirelim filan demişti. Katılıyorum hadi şimdi herkes göndersin.

• Beğen
Tepkiler: atakanakata ve Rainesto

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Yalnız konu çok başka yerlerde geziyor :D

Bence de öyle.
Lumia 1520 bulması uzun zamandır çok zormuş. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Avrupa'da hele hiç yok gibi birşeymiş. Bazılarının tahminine göre artık nokia logolu telefonların üretimi ya durmuş yada çok düşürülmüş. Böyle bir şey ne kadar mantıklı bilmem çünkü şu anda 535'den başka Microsoft logolu cihaz yok.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
resmen lumia 830 bulamıyorum şuan. bana sağlam güvenilir bir siteden lumia 830 önerebilir misiniz? turuncu rengini istiyorum ama onu da geçtim artık beyaz da olur ne bulursak kar.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bu telefon 1000-1200 lira bandında olmıcakmıydı açıkçası 1520 ile aynı fiyat ve bana pek mantıklı gelmedi:allalla:
Yeni Çıktığı İçin Normaldir 1020 1520 de 2.200 TL İdi İlk Zamanlar Az Önce Şipariş Verdim 1520 1.449 TL

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
H.o Gül'e Gül'e kullan 1520 mi sipariş verdin ?
Evet Daha İyisi Senin Olsun İnşallah Kardeşim.Kırmızı Gittigidiyordan Bugün 2 Kere Niyetlendim 1020 Alıyodum Bayıden Birinde 1.200 Dedi Sonradan 1.500 Fiyat Çekti Vazgeçtim Sonra 1.250 Ye Buldum Pazarlık Ettim Filan Adam Aradi Taradi Netteki Mağazada Görünüyomuş Filanda Aradı Yok Dedi Maalesef Gözünüze Girsin Dedim Bastım Geldim Eve Arada 230 TL Fark Vardi 1520 Şipariş Verdim Sinirlendim :D Adamlar Oyun Oynuyo Sanki Aslında Gittigidiyorda 1.129 TLye Beyaz 1020 Vardıda Kırmızı Telefn Varken Beyazı Napim :tebessüm: 16 Tlde Koryucu + Ekran Koruyucu 1.495 Tl :cigara:

• Beğen
Tepkiler: _Shinku_ ve hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Evet Daha İyisi Senin Olsun İnşallah Kardeşim.Kırmızı Gittigidiyordan Bugün 2 Kere Niyetlendim 1020 Alıyodum Bayıden Birinde 1.200 Dedi Sonradan 1.500 Fiyat Çekti Vazgeçtim Sonra 1.250 Ye Buldum Pazarlık Ettim Filan Adam Aradi Taradi Netteki Mağazada Görünüyomuş Filanda Aradı Yok Dedi Maalesef Gözünüze Girsin Dedim Bastım Geldim Eve Arada 230 TL Fark Vardi 1520 Şipariş Verdim Sinirlendim :D Adamlar Oyun Oynuyo Sanki Aslında Gittigidiyorda 1.129 TLye Beyaz 1020 Vardıda Kırmızı Telefn Varken Beyazı Napim :tebessüm: 16 Tlde Koryucu + Ekran Koruyucu 1.495 Tl :cigara:

808 varken 1020 almaman iyi olmuş

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
808 varken 1020 almaman iyi olmuş
Aslında Gönlüm Ondaydıda 4K Gelecekti Ben Hala 808 Kullanacağim Ablama Aldım Bayana Kırmızı Gider Aslında Benim 808de Kırmızı İstisnalar Malum Kaideyi Bozmaz :islik 20 Mp Yeter Artık Yetsinde Ben 1 2 Ay Kullanır Veririm Belki Bakalım :bilmm

oznkrts

oznkrts

Üye

Bence 1020 iyi bi telefon degil şarz işlemci ekran ve tasarım olarak geriye bi kamera kalıyor 1520 iyi bi seçim olmuş 5.5 inç olsaydı bende tercih edecektim lakin 6 inç benim gibi telefonu sürekli cebine sokup çıkaran biri için çok fazla :)

• Beğen
Tepkiler: DarkredBlue61
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Sorun Microsoft ve Nokia dan kaynaklanıyor okuduklarım kadarı ile bir arkadaş Avrupa forumlarında da okuyorum diyor demek ki sadece ülkemizde değil buda global bir sorun demek eğer Microsoft'a savaş açılmış ise arkadaş tüm Pc ler windows değilmi eee Lumia ney peki Windows madem tekno marketler satmıyor yok diyor sorunlu diyor yada satan firmalar çok az çeşit yani her model bulundurmuyor yada fikrimizi değiştirmek istiyor buradan diyorum Nokia kalktı marka olarak ey Windows Phone Microsoft aç Apple gibi mağazalar koy her ürün ve aksesuarları sat alan alır almayan almaz

dakamon

dakamon

Üye
Ordaki kotuleme tamamen sisteme alakali bi yorum degil genel anlamda wp android ve ios icin genel bi tabir ben dusuncemi acik acik belirtirim ki yine oule yaptim evet herkes rami bosaltayim falan demez ama kimsede magazasinda retrica bile olmayan instagramin gercek islevini yerine getiremeyen bi telefonada ucuz diye para vermez ayrica androidde olan cesitliligi wp saglayamaz da kisisel fikrimi sorarsaniz google nasil sadece nexus telefon cikartiyorsa wp microsoft aynisini yapmali wp pazarina tek basina hakim olarak degil htc den baska wp platformunda microsoft baska pazar payina bakin bazi cin firmalari falan ne kadar sisteme dahil olsalarda daha ele alinabilir bir artis yok
Düşüncelerini söylerken o zaman sende konuşmalarına dikkat edeceksin sen bir sisteme çöp bundan bir şey olmaz demişsen bir başkası da sana aynı ölçüde cevap verecektir. Ayrıca şunu her seferinde söylüyorum ben bu sistemi uygulamaları için değil sistem için seçtim wp ye geçen burada olan herkeste böyle yaptı. Ben Wp den önce instagram kullanmazdım. Facebook twitter internet yeterdi bana. Belki uzun yıllar android ve İos kullanan biri çok tercih etmez dicem ama Ali Kemal abi buna ters bir örnek olacak kendisi androidin ilk zamanından bu yana androidle haşır neşir biri olmasına rağmen kendisi Wp yi İlk tercihine koyan birisi. Ayrıca bu forumda şunları da çok görmüştük adam android tel satıp wp alıyor sonra wp yi satıp ios a geçiyor onu da satmadan wp ye tekrar geliyor yeni telefon alarak sonra gelip arkadaşlar wp den başka sistem tat vermedi geri döndüm diyebiliyor. Bazı şeyler uygulama değildir. Sen kendini bir uygulamaya bağlamışsan yazık sana. Uygulama neredeyse o sistemin kölesi olursun o zaman. İnsanlar para versin vermesin beni ilgilendirmez ben sistemden aldığım faydaya bakarım ki android yada ios elime alınca 2-3 dk da sıkılabiliyorsam demekki bana faydası çok fazla wp nin. Ayrıca ios ve androidin yıllardır kökleştirdiği piyasayı yıkmak o kadar kolay değil. Tizen dediler mesela ne oldu? Hala daha bir şey çıkmadı adam gibi. Bi tel gelecek gelecek diyorlar hala muamma. Çünkü kimse cesaret edemiyorum bu piayasaya yeni bir işletim sistemi çıkarmayı. Böylesine köşelerin tamamen kapıldığı ortamda MS yine de ayakta durabiliyor satışları da ne çok düşüyor ne çok yükseliyor. İşletim sistemleri bir alışkanlık meselesidir. İnsanlar önce görecek tanıyacak ısınacak sonra sonra sistemi benimseyecek. Nasılki Win kullanan birine hadi linux kullan deseniz yada macos kullan dersen karşılığında ters bir cevap alacaksan buda öyle. Yavaş yavaş gelişecek, bir eşik değeri olacak o eşik değerine kadar sabretmesi gerekecek.
Sorun Microsoft ve Nokia dan kaynaklanıyor okuduklarım kadarı ile bir arkadaş Avrupa forumlarında da okuyorum diyor demek ki sadece ülkemizde değil buda global bir sorun demek eğer Microsoft'a savaş açılmış ise arkadaş tüm Pc ler windows değilmi eee Lumia ney peki Windows madem tekno marketler satmıyor yok diyor sorunlu diyor yada satan firmalar çok az çeşit yani her model bulundurmuyor yada fikrimizi değiştirmek istiyor buradan diyorum Nokia kalktı marka olarak ey Windows Phone Microsoft aç Apple gibi mağazalar koy her ürün ve aksesuarları sat alan alır almayan almaz
Şunu bir açığa kavuşturalım teknoloji mağazalarındaki bilgisayarları Microsoft satıyormuş gibi konuşmuşsun :) Microsft sadece üretici firmaya işletim sistemi satıyor. :)

Emre

Üye
Google Apple Geliştiricilere Para Ödüyor,
Koskoca Microsoft Ne Yapıyor Androidde İosa Uygulama Geliştiriyor!

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Bu haber benim çok canımı sıktı yaa. Bu haber verildiğinden beri ne güncelleme geliyor uygulamalara nede sistem hakkında sızıntı. İnşallah wp nin sonuda meego gibi olmaz

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Düşüncelerini söylerken o zaman sende konuşmalarına dikkat edeceksin sen bir sisteme çöp bundan bir şey olmaz demişsen bir başkası da sana aynı ölçüde cevap verecektir. Ayrıca şunu her seferinde söylüyorum ben bu sistemi uygulamaları için değil sistem için seçtim wp ye geçen burada olan herkeste böyle yaptı. Ben Wp den önce instagram kullanmazdım. Facebook twitter internet yeterdi bana. Belki uzun yıllar android ve İos kullanan biri çok tercih etmez dicem ama Ali Kemal abi buna ters bir örnek olacak kendisi androidin ilk zamanından bu yana androidle haşır neşir biri olmasına rağmen kendisi Wp yi İlk tercihine koyan birisi. Ayrıca bu forumda şunları da çok görmüştük adam android tel satıp wp alıyor sonra wp yi satıp ios a geçiyor onu da satmadan wp ye tekrar geliyor yeni telefon alarak sonra gelip arkadaşlar wp den başka sistem tat vermedi geri döndüm diyebiliyor. Bazı şeyler uygulama değildir. Sen kendini bir uygulamaya bağlamışsan yazık sana. Uygulama neredeyse o sistemin kölesi olursun o zaman. İnsanlar para versin vermesin beni ilgilendirmez ben sistemden aldığım faydaya bakarım ki android yada ios elime alınca 2-3 dk da sıkılabiliyorsam demekki bana faydası çok fazla wp nin. Ayrıca ios ve androidin yıllardır kökleştirdiği piyasayı yıkmak o kadar kolay değil. Tizen dediler mesela ne oldu? Hala daha bir şey çıkmadı adam gibi. Bi tel gelecek gelecek diyorlar hala muamma. Çünkü kimse cesaret edemiyorum bu piayasaya yeni bir işletim sistemi çıkarmayı. Böylesine köşelerin tamamen kapıldığı ortamda MS yine de ayakta durabiliyor satışları da ne çok düşüyor ne çok yükseliyor. İşletim sistemleri bir alışkanlık meselesidir. İnsanlar önce görecek tanıyacak ısınacak sonra sonra sistemi benimseyecek. Nasılki Win kullanan birine hadi linux kullan deseniz yada macos kullan dersen karşılığında ters bir cevap alacaksan buda öyle. Yavaş yavaş gelişecek, bir eşik değeri olacak o eşik değerine kadar sabretmesi gerekecek.

Şunu bir açığa kavuşturalım teknoloji mağazalarındaki bilgisayarları Microsoft satıyormuş gibi konuşmuşsun :) Microsft sadece üretici firmaya işletim sistemi satıyor. :)

Benim mesajla birleştirmeseydin ya ben sisteme çöp demedim :)
Birde sana katılıyorum Windows bir sistem o yönden bakmamıştım ama şu lafımın arkasındayım kendi mağazasında satsa o kadar iyi olurki hem kendileri faydalanır hemde biz yada Wp sevenler diyeyim sevinir daha yaygın olursa kolayca alırım hem söylesenenerede kaldı amiral gemisi :)

• Beğen
Tepkiler: dakamon
lazye

lazye

Üye

1.si ben sisteme çöp demedim bu saçmalik 2. Si uygulama herkes için önemlidir (senin için onemli olmasada) merak ediyorum sen wp napiyorsun yok uygulama onemli degil yok bu onemli degil sen 3310 kullaniyosun galiba... istisnalar kaydeyi bozmaz androidden wp ye gecebilir bu bisey degil tizenden bahsetmissin tizen zaten android uygulamalarini calistirabiliyor cok buyuk bi sorun degil cihazi var mi yok mu tam bilmiyorum zaten samsungun sen bnm dedigimi microsoft ornegini bu sekilde mi yorumladin helal sana bisey demiyorum sadece fikrimi soyledim sistem sattigini 3 yasindaki cocuk bile bilir ... Ms ayakta duruyor dedigin zaten pc parasi yeter microsoftun mobil pazarda batsa bile pc den kazaniyor yani ayakta durmasi cok absurd bi durum degil hala uslubunuza dikkat etmiyorsunuz ben fikirlerimi soyluyorum siz kelimeleri mi çarpitiyosunuz ...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Google Apple Geliştiricilere Para Ödüyor,
Koskoca Microsoft Ne Yapıyor Androidde İosa Uygulama Geliştiriyor!
Microsoft'un vermediğini nereden biliyorsunuz. Rica ediyorum şöyle şehir efsanesi bilgilerle insanları yanıltmayın. Kimsenin kimseye ne şey verdiği yok. Ama Microsoft son çeyrekte mağazada ücretsiz yaptığı uygulamalar imiş geliştiricilere 100m $ ödeme yaptı.

Bu arada arkadaşlar konudan biraz fazla uzaklaşmışsınız.

• Beğen
Tepkiler: oznkrts, wpfurkan ve _Shinku_
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Bence 1020 iyi bi telefon degil şarz işlemci ekran ve tasarım olarak geriye bi kamera kalıyor 1520 iyi bi seçim olmuş 5.5 inç olsaydı bende tercih edecektim lakin 6 inç benim gibi telefonu sürekli cebine sokup çıkaran biri için çok fazla :)
Nasip Valla Ötesi Berisi Pek Yok :D Adamlar Dönmeseydi 1020 İle Eve Dönücektim Ama Yapacak Bişey Yok Artık 1520 YOlda :)
Microsoft'un vermediğini nereden biliyorsunuz. Rica ediyorum şöyle şehir efsanesi bilgilerle insanları yanıltmayın. Kimsenin kimseye ne şey verdiği yok. Ama Microsoft son çeyrekte mağazada ücretsiz yaptığı uygulamalar imiş geliştiricilere 100m $ ödeme yaptı.

Bu arada arkadaşlar konudan biraz fazla uzaklaşmışsınız.
Hala Konudayız :D Bak Bugün Telefon Yok Evet Ortada Bir Sıkıntı Var Gibi Nokia Cİhazları Alan Yok 3 Dükkandan 2 Si Artık Soran Yok O Yüzden Getirmiyoruz Oluyor Genelde Çok Büyük Mağazalarda Anca

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herkes son sözlerini söylesin de, bir konunun daha sonuna gelelim artık :tebessüm:
Lüzumsuz söylentilerle ve asılsız haberlerle can sıkmaya gerek yok.

Gelecek güncellemelere ve tanıtılacak yeni cihazlara odaklanalım olmaz mı?

Üst Alt