lumia telefonların toplatılması

Sponsorlu Bağlantılar

atakanakata

atakanakata

Üye
    Konu Sahibi
lumia telefonların toplatılması
selam herkese, şimdi kız arkadaşıma telefon alıcaz lumia 830 da karar kıldık fakat hiç bir teknoloji mağazası artık lumia satmama kararı almış. yazılımsal bir sorun yüzünden hepsi toplatılmış. görevlilerin söyledikleri bu şekilde. bimeks, teknosa ve media markt hepsini gezdik ve sonuç hepsinde aynı. ben ilk çıktığı günden beri lumia 920 ve yine ilk çıktığı günden beri 1020 kullanan biriyim o yüzden bu olaya çok sinirim bozuldu. bu tarz bişey yaşayan yada duyan başka biri daha var mı nedir bu olayın aslı?

_Shinku_

_Shinku_

Üye
selam herkese, şimdi kız arkadaşıma telefon alıcaz lumia 830 da karar kıldık fakat hiç bir teknoloji mağazası artık lumia satmama kararı almış. yazılımsal bir sorun yüzünden hepsi toplatılmış. görevlilerin söyledikleri bu şekilde. bimeks, teknosa ve media markt hepsini gezdik ve sonuç hepsinde aynı. ben ilk çıktığı günden beri lumia 920 ve yine ilk çıktığı günden beri 1020 kullanan biriyim o yüzden bu olaya çok sinirim bozuldu. bu tarz bişey yaşayan yada duyan başka biri daha var mı nedir bu olayın aslı?

İlk defa böyle bir saçmalık duydum. Yazılımsal sorun varsa toplatır yazılımı atar tekrar satışa sunarsın satmama kararı nedir. :D

İnternetten alın bence. Bunlara para kazandırmayın.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yok artık :D Microsoft Türkiye'nin mağazası yokmu ya İstanbul'da filan çok saçma bi durum bu

• Beğen
Tepkiler: mzcoools
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kandırmış

atakanakata

atakanakata

Üye
    Konu Sahibi
şaka gibi ya gezmediğim avm kalmadı lumia satan bi yer bulamadık.

Toros542

Toros542

Üye
Bende geçen hafta Adana Teknosa da sordum.orda da sadece teşhir ürünü 930 kalmış. Artık Lumia telefon satışı yapmayacaklarmış. Elemanın verdiği cevap bu. Nedenini kendisi de bilmiyormuş

_Shinku_

_Shinku_

Üye
Bende geçen hafta Adana Teknosa da sordum.orda da sadece teşhir ürünü 930 kalmış. Artık Lumia telefon satışı yapmayacaklarmış. Elemanın verdiği cevap bu. Nedenini kendisi de bilmiyormuş

Microsoft - Nokia Türkiye'ye sormak lazım bunu.

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Operatörler satıyo 830 u

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Şimdi Windows satsa ayda bir bilemedin iki. Android desen kıçı kırık ace bile 400+ lira çekiyorlar. Birde elemanlar bilgisiz âlim olunca direkt wp yi kötülüyorlar.
Burada maaşımı ortaya koyarım ki o mağazalar da telefon satan elemanlardan daha fazla bilgili değilsem iki olsun.
Ayrıca Microsoft ve Nokia firmalarına durumu bildirip bu tip mağazalara ticari yaptırım veya ihtarname çektirtmek lazım.
Sistemi bilmeden tüketiciyi kandırıyorlar. Haksız rekabet koşulları nedeniyle iyi bir ceza alabilirler.

• Beğen
Tepkiler: kraliletisim, -Emre, PureFood ve 5 diğerleri
SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bimeks te lumia satışını durdurduğunu söyledi

braayn

braayn

Üye
çok fazla uzağa gitmeye gerek yok vatan bilgisayar daha önce webten lumia satışları yaparken şuanda yok :S

Rainesto

Rainesto

Üye
Allahalla ne demek toplanmış ya ilk defa duyuyorum e sattıkları telefonlar ne olacak bence satmamak için uydurulmuş bi yalan yazılımsal birşey olsa Bi güncellemek işi var

byibo

byibo

Üye
valla bencede yalan internetten şimdi baktım bahsedilen sitelerde satışlar mevcut olarak gözüküyor
1-http://
2-http://
3-http://

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
KırmızıBeyaz60

KırmızıBeyaz60

Üye
Media marktta lumia 930 dahil var, izmir optimumda.

Teknosalarda genelde alt seviye lumialar gördüm bugüne kadar.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
çok fazla uzağa gitmeye gerek yok vatan bilgisayar daha önce webten lumia satışları yaparken şuanda yok :S

Satış yapmamak ayrı bir şey. Ama sorun var toplantılar satılmıyor demek ayrı bir şey. Bu şu demek; biz elimizde Lumia yok zaten satılmıyor boşuna arama gel ben sana başka telefon satayım.

• Beğen
Tepkiler: serinaga

kartal-78

Üye
Lumia Türkiye formu na yazaılım cevap ne gelecek bakalım

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Dediği gibi mağaza stoklarında yok lumia telefonlar.Acaba sebebi ne ? Microsoft'tan mı kaynaklı yoksa satıcılardan mı ?

SamilGoktas

SamilGoktas

Üye
Bimeksin iki mağazasına gittim. Ayrı lumia kısmı vardı. İkisinde de oralar kapatılmış. Bende sordum neden. Urunleri satmıyoruz sadece outletler var dedi

Üst Alt