lumia telefonların toplatılması

Sponsorlu Bağlantılar

lazye

lazye

Üye
Göreceğiz lolipop u bakalım. Art yada dalvik. Sanal makina olduğu surece bir sıkıntı çıkacak. Bu seferde uygulamaların boyutları buyuyecek. Ve androidte hala 8gb hafızalı telefonlar çıkarıyorlar. Neyse fikirlerini söyledin. Sallanmayan bir sistem kullandığımızı soyledin e hadi seni artık android forumuna alalım. Sürekli kotulersin buradaki birileri de sürekli iyiler sistemi. Bunun sonu yok.

Öncelikle biraz uslubunuza dikkat edin ister giderim ister gitmem... ben kotulemek icin soylemiyorum gorduklerimi soyluyorum uygulamalarin buyumesi oyunun kalitesiyle alakali bi durum ayrica iyi forumlar

dakamon

dakamon

Üye
oyunlar telefona kayıtlıki zaten sd karta atma şansım yok 830 o o girişi yapan zihniyet 930 a koymayı unutmuş :D

Zaten lumiaların buyuk eksiğiydi bu tarz şeyler. Herşeyi koyardı ama en beklenen şeyi koymazdı insanlar hep bi istediği telefonu bi bulamadı şu lumia da. 1520 vardı aynı özelliklerin 5 inç te gelmesini istediler ama olmadı. Artık bundan sonra akıllanırlarda boyle küçük ama önemli şeyleri es geçmezler :)

dakamon

dakamon

Üye
Öncelikle biraz uslubunuza dikkat edin ister giderim ister gitmem... ben kotulemek icin soylemiyorum gorduklerimi soyluyorum uygulamalarin buyumesi oyunun kalitesiyle alakali bi durum ayrica iyi forumlar

Buraya gelipte wp yi kötüleyen herkese karşı olan üslubumuzdur bu. Ve üslupta bir sıkıntı göremedim senin üslubuna aynı ölçüde nacizane bir cevaptır.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
dakamon

dakamon

Üye
Moto g diyorlar da bide bana şu androidteki uygulamaların çökmelerini sistemin kendini kapatıp açmasını da iyi bir şey diye açıklasın androidçiler hepsini alınların opcem bu savunma azimleri için.

lazye

lazye

Üye
Moto g diyorlar da bide bana şu androidteki uygulamaların çökmelerini sistemin kendini kapatıp açmasını da iyi bir şey diye açıklasın androidçiler hepsini alınların opcem bu savunma azimleri için.

Benim daha telefonumun çöktüğünü görmedim onlar bilinçsiz kullanici sistemin kendini kapatip acmasi diye birsey yok zaten cevaplamiyorum bile ben yone soyluyorum amacim fikir tartismasiydi ama karsimdakiler fanboyluk yapiyor sunuda belirtmek isterim ki ben nokia hastasi biriyim ama gerektiginde onu savunur gerektiginde de kotulerim biz kullaniciyiz bize hicbiri para vermiyor aksine para karsilhi hizmet veriyor tabikide kotulucez yani musteri her zaman haklidir benim amacim buydu ama goruyorum ki daha duzgun bu sekilde tarisabilecegim biri yok karsimda

oznkrts

oznkrts

Üye
Ahahahaha makaraya bak :D İyi tercih 930 :)

Gelde anlat adama sanki imam nikahı kıyacak aramızda valla kötü bi Tecrübe olur qardaşım :D
Zaten lumiaların buyuk eksiğiydi bu tarz şeyler. Herşeyi koyardı ama en beklenen şeyi koymazdı insanlar hep bi istediği telefonu bi bulamadı şu lumia da. 1520 vardı aynı özelliklerin 5 inç te gelmesini istediler ama olmadı. Artık bundan sonra akıllanırlarda boyle küçük ama önemli şeyleri es geçmezler :)
aslında bana cidden yetiyor hafızası onedriveden verilen 32 gb lik bellekler birlikte tek sıkıntı ısınmayla batarya ısınmadan telefonu Yapamadılar bi türlü ve benim nokilarda en gereksiz gördüğüm şey kablosuz şarz olayı koyma abi onu neden telefonu kalınlaştırıyorsun kimse kullanmayacakki bi zamanda NFC Takıntısı vardı her kesin ben hala kullanan göremiyorum

• Beğen
Tepkiler: PureFood
lazye

lazye

Üye

Moto g yi söylememdeki tek sebep sabahtan beri l520 oyle boyle ucuyor diyorlar bi stock androidli butce dostu bi telefon gosteriyimde cihazdan nasil performans aliniyor gorsunler bakalim

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Wp'yi abartıyorsunuz diyenlere. Art çok daha hizli çok daha iyi falan diyenlere bir şu videoya bakın. Aradaki farka çok büyük diyen varsa ya 100% android fanıdır yada kördür.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

En komiğime giden bir de adam sonunda çok büyük fark var diyor. :)

• Beğen
Tepkiler: oznkrts
oznkrts

oznkrts

Üye
Moto g yi söylememdeki tek sebep sabahtan beri l520 oyle boyle ucuyor diyorlar bi stock androidli butce dostu bi telefon gosteriyimde cihazdan nasil performans aliniyor gorsunler bakalim
Dostum demeye çalıştıkları uygun fiyata en akıcı telefon oldugu bu kadar karşılaştırmaya gerek yok

dakamon

dakamon

Üye
Benim daha telefonumun çöktüğünü görmedim onlar bilinçsiz kullanici sistemin kendini kapatip acmasi diye birsey yok zaten cevaplamiyorum bile ben yone soyluyorum amacim fikir tartismasiydi ama karsimdakiler fanboyluk yapiyor sunuda belirtmek isterim ki ben nokia hastasi biriyim ama gerektiginde onu savunur gerektiginde de kotulerim biz kullaniciyiz bize hicbiri para vermiyor aksine para karsilhi hizmet veriyor tabikide kotulucez yani musteri her zaman haklidir benim amacim buydu ama goruyorum ki daha duzgun bu sekilde tarisabilecegim biri yok karsimda

Valla 2 konuda da yazdıklarına bakılırsa fandroid bir arkadaşsın bence. Ne bilim android iyi demişsin wp den bir şey olmaz falan gibi şeyler demişsin. Bilincsiz kullanıcı deyip kenara çekilemezsin annen baban bilinçli mi olmalı soruyorum sana. Her akıllı telefon alan androidi hatmetmeli mi. Android şişiyor kasıyor arkadaş. Sana denk gelmemiş miş. Hiç inanmıyorum biliyor musun. En üst seviye telefon alıpta yaşayanları duydukça hiç inanasım gelmiyor. Herkes senin gibi ram yönetimi uygulama arka plan yönetimi bilmez sen sistemi resmen sırtlıyorsun aslında. Sistemi bırakacaksın kendi haline bakalım o halde nasıl performans veriyor. Annen baban diyecekmi dur şu uygulamayı arka planda kapatayım dur rami biraz boşaltayım falan diye. Biraz gerçeğe pratiğe bakalım bence. Günlük hayatta kimse yok androidin çalışma prensibi şudur budur demez bakar telefonuna rehberi açar acil araması gerekn bir yer vardır rehber geç gelir uyuz olur. Klavyede yazı yazar uzadıkça yazı kasım kasım kasılırsa sinirleri bozulur. Durduk yere telefon reset atarsa ve o anda çok önemli bir iş yapıyorsa googleın kulaklarını çınlatır. Tabikide kotuleyeceğiz diyorsun da resmen açık veriyorsun kotulemek için uğraştığını. Eleştiricem de bari de yiyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Rainesto, oznkrts ve wpfurkan
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Wp'yi abartıyorsunuz diyenlere. Art çok daha hizli çok daha iyi falan diyenlere bir şu videoya bakın. Aradaki farka çok büyük diyen varsa ya 100% android fanıdır yada kördür.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

En komiğime giden bir de adam sonunda çok büyük fark var diyor. :)
valla art mart anlamam ama telefon çok seri nexus 5 heralde bundan hızlısını ıstıyen saçmalık yapmış olur tabi konu hızza

wpfurkan

wpfurkan

Üye
Aynen benim düşündüğüm. İnsanların büyük kısmı ram nedir bilmez android nedir bilmez gider bir yerden markası var diye samsung alır. Sonrada android kullanmasını bilmiyor deyip çıkıyorsunuz. Adam zorunda mı? Bir wp yada bir iphone androidde kullanıcıdan beklenen görevleri üstleniyor. Androidde kullanıcı uğraşıp bakacak hangi uygulama açık hangi uygulama ne kadar ram kullanıyor falan filan. Rom root'u geçtim saten. Bir o mağazadaki çok bilmişlere bile cyanogenmod ney diye sorsan öküzün trene baktığı gibi bakarlar insana.

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Valla 2 konuda da yazdıklarına bakılırsa fandroid bir arkadaşsın bence. Ne bilim android iyi demişsin wp den bir şey olmaz falan gibi şeyler demişsin. Bilincsiz kullanıcı deyip kenara çekilemezsin annen baban bilinçli mi olmalı soruyorum sana. Her akıllı telefon alan androidi hatmetmeli mi. Android şişiyor kasıyor arkadaş. Sana denk gelmemiş miş. Hiç inanmıyorum biliyor musun. En üst seviye telefon alıpta yaşayanları duydukça hiç inanasım gelmiyor. Herkes senin gibi ram yönetimi uygulama arka plan yönetimi bilmez sen sistemi resmen sırtlıyorsun aslında. Sistemi bırakacaksın kendi haline bakalım o halde nasıl performans veriyor. Annen baban diyecekmi dur şu uygulamayı arka planda kapatayım dur rami biraz boşaltayım falan diye. Biraz gerçeğe pratiğe bakalım bence. Günlük hayatta kimse yok androidin çalışma prensibi şudur budur demez bakar telefonuna rehberi açar acil araması gerekn bir yer vardır rehber geç gelir uyuz olur. Klavyede yazı yazar uzadıkça yazı kasım kasım kasılırsa sinirleri bozulur. Durduk yere telefon reset atarsa ve o anda çok önemli bir iş yapıyorsa googleın kulaklarını çınlatır. Tabikide kotuleyeceğiz diyorsun da resmen açık veriyorsun kotulemek için uğraştığını. Eleştiricem de bari de yiyelim :)
nedir yani kardeşim her ust segmentte teki tellerde sıkıntı var ip6dada wpde de androıdde de bağnazlık yapmayın bence şuan and. ve ip. aynı seviye kişisellıkler farklı ve tipler bunları alımda insana kalmış wp ise daha geriden takip eden bir sistem ama kendine has özellıklerı var tabi

lazye

lazye

Üye

Ordaki kotuleme tamamen sisteme alakali bi yorum degil genel anlamda wp android ve ios icin genel bi tabir ben dusuncemi acik acik belirtirim ki yine oule yaptim evet herkes rami bosaltayim falan demez ama kimsede magazasinda retrica bile olmayan instagramin gercek islevini yerine getiremeyen bi telefonada ucuz diye para vermez ayrica androidde olan cesitliligi wp saglayamaz da kisisel fikrimi sorarsaniz google nasil sadece nexus telefon cikartiyorsa wp microsoft aynisini yapmali wp pazarina tek basina hakim olarak degil htc den baska wp platformunda microsoft baska pazar payina bakin bazi cin firmalari falan ne kadar sisteme dahil olsalarda daha ele alinabilir bir artis yok

oznkrts

oznkrts

Üye
Yalnız konu çok başka yerlerde geziyor :D

Üst Alt