Lumia Serileri ile Çekilen Fotoğraflar ( Sadece Lumia )

Sponsorlu Bağlantılar

m542tf

m542tf

Üye

selim iç mekan

selim dış mekan

Taha dış mekan
Lumia 1520 standart ayarlarda çekildi.

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi, mtoyanik ve kerim5534

mtoyanik

mtoyanik

Üye
1520 nin fotoğraf kalitesi bariz şekilde 1020 den daha iyi bence

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
1520 Gerçekten harika çekiyor bende onunla çekilen bir kaç resmi paylaşırım 920 ile karşılaştıracam

oysu

oysu

Üye
iso 100 denklanşör hızı 1/1080 flaşsız çekim Panorama
iso 100 1/541 düz çekim
iso 100 1/1136 düz çekim
Resimler düz çekimdir.Otomatik ayarlarda çekilmiştir.

• Beğen
Tepkiler: mtoyanik, m542tf ve alasulumurat
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 gece çekimi hiçbir efekt kullanılmamıştır. Tripod kullanılmamıştır (keşke olsa) . Manuel ayarlar kullanılmıştır. Saat 19.30'da çektim bugün. @bulutsuzgece hocam mobilimde fotoğrafı düzenler misiniz. :)

csH

csH

Üye
Arkadaşlar Lumia 920 gece çekimi hiçbir efekt kullanılmamıştır. Tripod kullanılmamıştır (keşke olsa) . Manuel ayarlar kullanılmıştır. Saat 19.30'da çektim bugün. @bulutsuzgece hocam mobilimde fotoğrafı düzenler misiniz. :)

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, suyunsesi ve OttomaN TigeR
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Resim için teşekkürler,ayarlar tam olarak nasıldı acaba,ayrıca Nokia camera ilemi çektin.birde bu imgur bende hep hata veriyor sen nasıl kullandın anlamadım.

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Tonların ağırlığı Sarı Lacivert :P

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
yaw sizdeki 920 8 mp deılmı arkadaş ben çok kabaca çekıorum demekkı ekrana basıorum sadece hiç ayar bılmıoyurm :=

mtoyanik

mtoyanik

Üye
Semtin penceremden görüntüsü tramvay yarım yamalak çıkmış Nokia panaroma sağolsun :)
(Picasa ile düzenlendi.)

Geçen aylarda kar yağdığında çekmiştim. (picasa ile düzenlendi.)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hsynkckygcı@, 4MaGuS ve OttomaN TigeR
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Resimler o kadar güzel ki sanki fotoşop var

ArMaGeDdOn_87

Üye
Nokia Camera uygulamasında manuel ayarların tam olarak anlamı nedir ?

• Beğen
Tepkiler: dilmenibrahim
turbocore

turbocore

Üye
Manual Yani İsoyu Deklanşör Hızını Flaşın Yanıp Yanmıycağını Profosyonel Kullanıcılar Ortama Ve İsteklerine Göre Seçip Çek Tuşuna Basıyorlar Ve Böyle Güzel Resimler Çıkıyor Hepinizinki Çok Güzel Arkadaşlar Ah Benim 520 De Bozulmasaydı Bende Atardım :D

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Aslında sabit bir konu yapılsa bununla alakalı nerede nasıl hangi ayarda ne şekilde fotoğraf çekilir anlatılsa çok güzel olur

• Beğen
Tepkiler: ArMaGeDdOn_87
turbocore

turbocore

Üye
Aslında sabit bir konu yapılsa bununla alakalı nerede nasıl hangi ayarda ne şekilde fotoğraf çekilir anlatılsa çok güzel olur
Ama Yinede Mekandan Mekana Fark Olduğundan Nasıl Anlaşılcakki Bence Bunu Anlamak İçin Kullanıcının Bir Resmi 10 Kere Çekip Kendi Kendine Öğrenmesi Gerekir. :D

ArMaGeDdOn_87

Üye
Manual Yani İsoyu Deklanşör Hızını Flaşın Yanıp Yanmıycağını Profosyonel Kullanıcılar Ortama Ve İsteklerine Göre Seçip Çek Tuşuna Basıyorlar Ve Böyle Güzel Resimler Çıkıyor Hepinizinki Çok Güzel Arkadaşlar Ah Benim 520 De Bozulmasaydı Bende Atardım :D
bunu biliyorum zaten :) ben tam olarak açılımını soruyorum o ayarları nasıl kullanabiliriz ?

turbocore

turbocore

Üye
bunu biliyorum zaten :) ben tam olarak açılımını soruyorum o ayarları nasıl kullanabiliriz ?
Nokia Camera Uygulamasını Açtığınızda Yandaki Simgelere Tıklayın Gerekli Ayarları Yapın Mesela İsoyu Ayarlıcaksanız İso Ya Basın :D

Lumiance

Lumiance

Üye
Bu foto da benden olsun

Tarih: 17 Aralık 2012 (2013 Değil :)) | Saat: 16:24 | Yer: Galata Köprüsünden Karaköy Kıyıları |

Telefon: Lumia 920 | Ayarlar: Otomatik/Varsayılan (F: +2 ISO: 500) | Flash: Kapalı/Zorunlu |

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve mtoyanik

Üst Alt