Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızArkadaşlar Lumia 920 gece çekimi hiçbir efekt kullanılmamıştır. Tripod kullanılmamıştır (keşke olsa) . Manuel ayarlar kullanılmıştır. Saat 19.30'da çektim bugün. @bulutsuzgece hocam mobilimde fotoğrafı düzenler misiniz.![]()
Resim için teşekkürler,ayarlar tam olarak nasıldı acaba,ayrıca Nokia camera ilemi çektin.birde bu imgur bende hep hata veriyor sen nasıl kullandın anlamadım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızArkadaşlar Lumia 920 gece çekimi hiçbir efekt kullanılmamıştır. Tripod kullanılmamıştır (keşke olsa) . Manuel ayarlar kullanılmıştır. Saat 19.30'da çektim bugün. @bulutsuzgece hocam mobilimde fotoğrafı düzenler misiniz.![]()
Yoo sana öyle gelmiş, bildiğin sarı kırmızı.Tonların ağırlığı Sarı Lacivert :P

Yoo sana öyle gelmiş, bildiğin sarı kırmızı.

Manual Yani İsoyu Deklanşör Hızını Flaşın Yanıp Yanmıycağını Profosyonel Kullanıcılar Ortama Ve İsteklerine Göre Seçip Çek Tuşuna Basıyorlar Ve Böyle Güzel Resimler Çıkıyor Hepinizinki Çok Güzel Arkadaşlar Ah Benim 520 De Bozulmasaydı Bende AtardımNokia Camera uygulamasında manuel ayarların tam olarak anlamı nedir ?

Aslında sabit bir konu yapılsa bununla alakalı nerede nasıl hangi ayarda ne şekilde fotoğraf çekilir anlatılsa çok güzel olurNokia Camera uygulamasında manuel ayarların tam olarak anlamı nedir ?
Ama Yinede Mekandan Mekana Fark Olduğundan Nasıl Anlaşılcakki Bence Bunu Anlamak İçin Kullanıcının Bir Resmi 10 Kere Çekip Kendi Kendine Öğrenmesi Gerekir.Aslında sabit bir konu yapılsa bununla alakalı nerede nasıl hangi ayarda ne şekilde fotoğraf çekilir anlatılsa çok güzel olur

bunu biliyorum zatenManual Yani İsoyu Deklanşör Hızını Flaşın Yanıp Yanmıycağını Profosyonel Kullanıcılar Ortama Ve İsteklerine Göre Seçip Çek Tuşuna Basıyorlar Ve Böyle Güzel Resimler Çıkıyor Hepinizinki Çok Güzel Arkadaşlar Ah Benim 520 De Bozulmasaydı Bende Atardım![]()
ben tam olarak açılımını soruyorum o ayarları nasıl kullanabiliriz ?Nokia Camera Uygulamasını Açtığınızda Yandaki Simgelere Tıklayın Gerekli Ayarları Yapın Mesela İsoyu Ayarlıcaksanız İso Ya Basınbunu biliyorum zatenben tam olarak açılımını soruyorum o ayarları nasıl kullanabiliriz ?