Lumia Sahibi Olmanın Faydaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multiman01

multiman01

Üye
Böyle giderse nokia yeniden zirveye çıkacak. Ama bu lumina niye türkiyeye gelmedi:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
geldi gelicek ile kulaginda:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
valla cuma gecesi mail attim nokia Türkiye'ye daha cevap gelmedi. :)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
valla cuma gecesi mail attim nokia Türkiye'ye daha cevap gelmedi. :)
Abi Türkiye Nokia'nın kalesi durumunda bir ülke iken, bu kadarda üvey evlatlık yapılmaz değil mi? Bunların aklılları ile arası açık sanırım...:hmmm

Mailede saçma sapan cevap yazarlar şimdi...:(

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Abi Türkiye Nokia'nın kalesi durumunda bir ülke iken, bu kadarda üvey evlatlık yapılmaz değil mi? Bunların aklılları ile arası açık sanırım...:hmmm

Mailede saçma sapan cevap yazarlar şimdi...:(
cevap olarak sacma sapan yazdiklari cumlelerin hepsini siraladim ve bu cumlelerle bana donuş yapmayin net bir cevap verin diye ozellikle belirttim. Belki de vericek cevaplari olmadigi icin donemediler. Bugun cevap gelmezse akşama guzel bir mail daha yazicam.

Niizuma.Eiji

Niizuma.Eiji

Üye
cevap olarak sacma sapan yazdiklari cumlelerin hepsini siraladim ve bu cumlelerle bana donuş yapmayin net bir cevap verin diye ozellikle belirttim. Belki de vericek cevaplari olmadigi icin donemediler. Bugun cevap gelmezse akşama guzel bir mail daha yazicam.

İşte budur :alkis

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben de verecekleri bir cevap olmadığı için, sana dönüş yapmadıklarını düşünüyorum abi. Ayrıca gıcıklık olsun diye kalıplaşmış bir maili her gün bunlara göndermek lazım...:D

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bakalim bugun bekliyecem cevap gelicek mi gelmezse peşindeyim

Matador03

Matador03

Üye
Keske videoda yapilanlar da sadece Lumia 900 e ozel olsaydi :hmmm bu yaoilanlari gunluk hayattaki akilli telefonlarin hemen hepsi yapiyor zaten |-)

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Keske videoda yapilanlar da sadece Lumia 900 e ozel olsaydi :hmmm bu yaoilanlari gunluk hayattaki akilli telefonlarin hemen hepsi yapiyor zaten |-)
Biz nokia fanıyız diğerleri yapanlardan alabilir...

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Microsoft :vur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt