Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia Sahibi Olmanın Faydaları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tempestshine
Üye
Konu Sahibi
Lumia Sahibi Olmanın Faydaları
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia sahibi olmak ve olmamak işte bütün mesele bu ..
sataer
Üye
mobil için de link koyar mısın kardeşim sana zahmet
barbin3900
Üye
way be
oquz_esen
Üye
güzelmiş...
tempestshine
Üye
Konu Sahibi
- - - Eklendi - - -
barbin3900
Üye
anca böyle videolarda görebiliyoruz lumiaları haziran ayı içerisinde satışa çıkacak dediler nerdeyse haziran bitmek üzere daha henüz bi haber yok resmen dalga geçiyorlar vazgeçmek üzereyim
sataer
Üye
teşekkürler.
Cihanî Sultan
Üye
Kız çekici oğlan çakal arkadaş.
fLuke!
Üye
Yani Lumia alana yanında manita hediye mi?Nokia kral.
İyide arkadaslar bunlarin hepsini ve daha fazlasini (3boyut) benim telefon da yapiyor hatta butun akilli telefonlar yapiyor. Oyun oynama, e-kitap okuma, mail yollama her telefonda var neredeyse neyine sasiriyorsunuz anlayamadim
İyide arkadaslar bunlarin hepsini ve daha fazlasini (3boyut) benim telefon da yapiyor hatta butun akilli telefonlar yapiyor. Oyun oynama, e-kitap okuma, mail yollama her telefonda var neredeyse neyine sasiriyorsunuz anlayamadim