Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia Sahibi Olmanın Faydaları
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
multiman01
Üye
Böyle giderse nokia yeniden zirveye çıkacak. Ama bu lumina niye türkiyeye gelmedi
cevap olarak sacma sapan yazdiklari cumlelerin hepsini siraladim ve bu cumlelerle bana donuş yapmayin net bir cevap verin diye ozellikle belirttim. Belki de vericek cevaplari olmadigi icin donemediler. Bugun cevap gelmezse akşama guzel bir mail daha yazicam.
cevap olarak sacma sapan yazdiklari cumlelerin hepsini siraladim ve bu cumlelerle bana donuş yapmayin net bir cevap verin diye ozellikle belirttim. Belki de vericek cevaplari olmadigi icin donemediler. Bugun cevap gelmezse akşama guzel bir mail daha yazicam.
Ben de verecekleri bir cevap olmadığı için, sana dönüş yapmadıklarını düşünüyorum abi. Ayrıca gıcıklık olsun diye kalıplaşmış bir maili her gün bunlara göndermek lazım...
papakudioflu
Emekli Yönetici
bakalim bugun bekliyecem cevap gelicek mi gelmezse peşindeyim
Matador03
Üye
Keske videoda yapilanlar da sadece Lumia 900 e ozel olsaydi bu yaoilanlari gunluk hayattaki akilli telefonlarin hemen hepsi yapiyor zaten