Lumia Flaş Atma Yapamayanlar İçin

Sponsorlu Bağlantılar

yasirtaha

yasirtaha

Üye
arkadaşlar bu programda rm 821 yok telefonu tanımıyorki

IVI-Elia

Üye
İnternetten en yeni sürümü bulunca oluyor.O likteki bir eski sürüm

- - - Eklendi - - -

Konuya eklenirse sevinirim. Nokia Care Suite yeni sürüm 920'yi tanımıyorsa bu surumu kurabilirsiniz 5.0.2012.45.4.5 sürümü... Kendi uploadım. Linkte sıkıntı varsa veya Rapid yavaş indiriyorsa MediaFire'a upload ediyim

• Beğen
Tepkiler: YasirTaHazal
yasirtaha

yasirtaha

Üye
İnternetten en yeni sürümü bulunca oluyor.O likteki bir eski sürüm

- - - Eklendi - - -

Konuya eklenirse sevinirim. Nokia Care Suite yeni sürüm 920'yi tanımıyorsa bu surumu kurabilirsiniz 5.0.2012.45.4.5 sürümü... Kendi uploadım. Linkte sıkıntı varsa veya Rapid yavaş indiriyorsa MediaFire'a upload ediyim
rapid gayet hızlı indiriyor bir bu linki ilk sayfaya koyarsanız daha iyi olacak iki sanada çok teşekkür ederim bahattin kafamdaki soru işaretlerini bitirdin birde konuyu açan arkadaş sorulan sorulara geri dönüş yaparsa daha iyi olur duvar bile daha çok cevap veriyor sorulara çünkü yankı yapıyor

- - - Eklendi - - -

bu arada yazılımı yükledim bu portico güncellemesi değilmi yüklediğimiz:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
link ilk mesaja eklendi teşekkurler.

Bu arada sorunuza gelince yuklediginiz surum porticodur fakat yalın halidir. Yani icinde nokia firmware yok. Guncelleme olarak geldiginde bundan daha iyi olacak.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
link ilk mesaja eklendi teşekkurler.

Bu arada sorunuza gelince yuklediginiz surum porticodur fakat yalın halidir. Yani icinde nokia firmware yok. Guncelleme olarak geldiginde bundan daha iyi olacak.

teşekkür ederim bilgi için sağol

IVI-Elia

Üye
Peki biz nasıl guncelliycez o daha iyi sürüme?Yani farklı bir sürüm numarası ile mi gelecek yoksa aynı mı

- - - Eklendi - - -

rapid gayet hızlı indiriyor bir bu linki ilk sayfaya koyarsanız daha iyi olacak iki sanada çok teşekkür ederim bahattin kafamdaki soru işaretlerini bitirdin birde konuyu açan arkadaş sorulan sorulara geri dönüş yaparsa daha iyi olur duvar bile daha çok cevap veriyor sorulara çünkü yankı yapıyor

- - - Eklendi - - -

bu arada yazılımı yükledim bu portico güncellemesi değilmi yüklediğimiz:hmmm

Önemli değil.Yardımcı olduysak ne mutlu

- - - Eklendi - - -

Bu arada benim ekledeğim linki konuya eklemişsiniz Teşekkurler.Yeni sürüm diye belirtseydiniz iyi olurdu.Bu sayfayı okumayanlar konuyu çözemez

cuneyt612

Üye
navifirm lumia 800 son versiyonu indirdim. nokia care suite denilen klasörlere ekledim. offline yaptıktan sonra versiyon seçimini oluşturamadım. gözükmüyor sekmede. start yapıp başlatamamdım haliyle. yanlış yaptıgmı düşünmüuorum. neden olabilir?????

synchronline

synchronline

Üye
Arkadaşlar NaviFirm de bahsettiğiniz sürüm yok ama ben bunu buldum :S İlk konudaki sürüm kaldırılmış mı ?

1232.2109.1242.1002 bu sürümden devam ederek Turkcell Yellow ürünü seçtim.

Telefon ayarlarından sadece SIFIRLA dedim şu başıma gelene bakın ya :S dünya kadar para veriyoruz her türlü rezil oluyoruz vallahi. Bilgisayarımda Win8 64 bit Nokia Care Suit programını çalıştıramadım of of kafayı yicem.

ve bir ayrıntı ben telefonu kablo ile pc ye bağladığımda pc görmüyor telefonu kapalı olduğundan mıdır nedir anlamadım daha önce görüyordu :S

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Arkadaşlar NaviFirm de bahsettiğiniz sürüm yok ama ben bunu buldum :S İlk konudaki sürüm kaldırılmış mı ?

1232.2109.1242.1002 bu sürümden devam ederek Turkcell Yellow ürünü seçtim.

Telefon ayarlarından sadece SIFIRLA dedim şu başıma gelene bakın ya :S dünya kadar para veriyoruz her türlü rezil oluyoruz vallahi. Bilgisayarımda Win8 64 bit Nokia Care Suit programını çalıştıramadım of of kafayı yicem.

ve bir ayrıntı ben telefonu kablo ile pc ye bağladığımda pc görmüyor telefonu kapalı olduğundan mıdır nedir anlamadım daha önce görüyordu :S

telefon kapaliyken pc telefonu gormez. Eger cihaz acilmiyorsa flash modda baglamalisin.

IVI-Elia

Üye
navifirm lumia 800 son versiyonu indirdim. nokia care suite denilen klasörlere ekledim. offline yaptıktan sonra versiyon seçimini oluşturamadım. gözükmüyor sekmede. start yapıp başlatamamdım haliyle. yanlış yaptıgmı düşünmüuorum. neden olabilir?????

Kardeş şu Nokia Care Suite yeni sürüm bunu dene eğer bunu indirdiysen deneme :D

egemen1903

Üye
çok üşendim :D ilk sayfadaki videoyu izledim telefon sıfırlanıyor. şimdi yapsam şubatta kamera güncellemesi olan nokia güncellemesi gelince bu sefer hobaa gene uğraş dur. bekleyim bari... eskiden galaxy S2 de her akşam rom atardım, gına geldi artık :) ayar yapmakla uğraşmak istemiyorum :D
anlamadığım tek yer, nokia care yükleyince telefonu bağlamak yeterli değil mi? naviden neden dosya indiriyoruz? care kendi indirip yüklemiyor mu zaten?

uMTOku

Üye
    Konu Sahibi
Yeni güncelleme yakında düşer ama pc başına geçince dosyaları upload edebilirim
Sent from my Lumia 920 using Board Express

Gascoine

Gascoine

Üye
Peki Lumia 800'e 7.8 atabiliyormuyum ve hangi seçeneği seçmem gerekiyor ?

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Peki Lumia 800'e 7.8 atabiliyormuyum ve hangi seçeneği seçmem gerekiyor ?

rm kodu ayni olan 8835 surum numarali romu ingiltere veya finlandiya varyantini navifirmden indirip flashlayabilirsin.

catres1907

Üye
Merhaba,
Nokia Lumia 920 Kullanıyorum (Turkcell). Navifirm programını açıp "Nokia Lumia 920 (RM-821) seçeneğini tıkladığımda sağ tarafa gelen "Releases" başlığı altında sizin resminizdeki gibi "1232.5951.1249.1002" seçeneği gelmiyor. Hatta "1232.5951" ile başlayan hiç bir seçenek gelmiyor. Windows 8 X64 ve Windows 7 X86 bilgisayarlarda denedim.
bu seçeneğin gelmesi için yapılacak bir şey varmı?
yada sizin bu dosyaları bir yere upload etmeniz mümkün mü?

Teşekkür ederim...

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dosyalari indirmedim fakat Nokia Wp8 romlarini navifirmden cekicekti eger gorunmuyorsa cekmiş olabilir. Elinde rom olan arkadaşlarin upload etme imkani varsa iyi olur.

IVI-Elia

Üye
Yab benim yazılıar çok yoğun unutmazsam haftasonu yükleyim ben de var..Konunun başına da eklensin.Başka biri daha önce paylaşırsa gerekmez bana ..:S

nahid710

Üye
Ben lumia710 car suvite qosdum simdi telefon acilmiyor..neden ola biler

Üst Alt