rapid gayet hızlı indiriyor bir bu linki ilk sayfaya koyarsanız daha iyi olacak iki sanada çok teşekkür ederim bahattin kafamdaki soru işaretlerini bitirdin birde konuyu açan arkadaş sorulan sorulara geri dönüş yaparsa daha iyi olur duvar bile daha çok cevap veriyor sorulara çünkü yankı yapıyorİnternetten en yeni sürümü bulunca oluyor.O likteki bir eski sürüm
- - - Eklendi - - -
Konuya eklenirse sevinirim. Nokia Care Suite yeni sürüm 920'yi tanımıyorsa bu surumu kurabilirsiniz 5.0.2012.45.4.5 sürümü... Kendi uploadım. Linkte sıkıntı varsa veya Rapid yavaş indiriyorsa MediaFire'a upload ediyimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

link ilk mesaja eklendi teşekkurler.
Bu arada sorunuza gelince yuklediginiz surum porticodur fakat yalın halidir. Yani icinde nokia firmware yok. Guncelleme olarak geldiginde bundan daha iyi olacak.
rapid gayet hızlı indiriyor bir bu linki ilk sayfaya koyarsanız daha iyi olacak iki sanada çok teşekkür ederim bahattin kafamdaki soru işaretlerini bitirdin birde konuyu açan arkadaş sorulan sorulara geri dönüş yaparsa daha iyi olur duvar bile daha çok cevap veriyor sorulara çünkü yankı yapıyor
- - - Eklendi - - -
bu arada yazılımı yükledim bu portico güncellemesi değilmi yüklediğimiz![]()
Arkadaşlar NaviFirm de bahsettiğiniz sürüm yok ama ben bunu buldum :S İlk konudaki sürüm kaldırılmış mı ?
1232.2109.1242.1002 bu sürümden devam ederek Turkcell Yellow ürünü seçtim.
Telefon ayarlarından sadece SIFIRLA dedim şu başıma gelene bakın ya :S dünya kadar para veriyoruz her türlü rezil oluyoruz vallahi. Bilgisayarımda Win8 64 bit Nokia Care Suit programını çalıştıramadım of of kafayı yicem.
ve bir ayrıntı ben telefonu kablo ile pc ye bağladığımda pc görmüyor telefonu kapalı olduğundan mıdır nedir anlamadım daha önce görüyordu :S
navifirm lumia 800 son versiyonu indirdim. nokia care suite denilen klasörlere ekledim. offline yaptıktan sonra versiyon seçimini oluşturamadım. gözükmüyor sekmede. start yapıp başlatamamdım haliyle. yanlış yaptıgmı düşünmüuorum. neden olabilir?????
ilk sayfadaki videoyu izledim telefon sıfırlanıyor. şimdi yapsam şubatta kamera güncellemesi olan nokia güncellemesi gelince bu sefer hobaa gene uğraş dur. bekleyim bari... eskiden galaxy S2 de her akşam rom atardım, gına geldi artık
ayar yapmakla uğraşmak istemiyorum
telefon kapaliyken pc telefonu gormez. Eger cihaz acilmiyorsa flash modda baglamalisin.
flash modda nasıl bağlayabiliyorum görmüyor bir türlü telefonu
Peki Lumia 800'e 7.8 atabiliyormuyum ve hangi seçeneği seçmem gerekiyor ?