Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

Peocawe

Peocawe

Üye
Evet denim kullanıyorum ve öncekine göre batarya daha iyi gidiyor :)

peki bişey sorcam pfd de ve cyan'da boşta bile kendi kendine düşüyodu denimde böyle bir sorun var mı? cidden bu sorun düzeldiyse yemişim kamerasını beklerim ben uslu uslu. :ehe :ehe

skynet

Üye
peki bişey sorcam pfd de ve cyan'da boşta bile kendi kendine düşüyodu denimde böyle bir sorun var mı? cidden bu sorun düzeldiyse yemişim kamerasını beklerim ben uslu uslu. :ehe :ehe
Wifi açık,arka planda ise whatsapp,müzik,internet explorer,mağaza,mytube,#1toolkit,here drive+,takvim izin verili durumda gece yatarken %100 bıraktım sabah yine %100'dü :)

• Beğen
Tepkiler: ceza87 ve Peocawe
BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu arada denim ile birlikte benim telefonda kılavyede swype ve tahmin/kelime duzeltme/ ekleme ozelliği gitti..

Peocawe

Peocawe

Üye
Wifi açık,arka planda ise whatsapp,müzik,internet explorer,mağaza,mytube,#1toolkit,here drive+,takvim izin verili durumda gece yatarken %100 bıraktım sabah yine %100'dü :)

Gelsin bir an önce..

• Beğen
Tepkiler: Serhan
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
Ya beyler lumia camera yuklu olarak geldi ama sildim şimdi tekrar yukleyemiyorum ne yapmam lazım? Mağaza da yok diyor yardım edin çıldıracağım. Sırf kamera için rom attım telefonuma. Neden sildin diye sormayın
Linke tıklayıp yüklemeyi denediniz mi ?

ihsan.snmz

Üye
Lumia 520ye de geldi mi bu hiç haberim yok 8.1i yukledikten sonra bir daha güncelleme filan gelmedi banan

erndrdyk

erndrdyk

Üye
Arkadaşlar söyleyen oldu mu bilmiyorum ama herkesin istediği bir özellik gelmiş DENİM ile :)

braayn

braayn

Üye
Arkadaşlar söyleyen oldu mu bilmiyorum ama herkesin istediği bir özellik gelmiş DENİM ile :)

bu özellik yanlış hatırlamıyorsan ya blackde yada gdr1de gelmiştir

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
erndrdyk

erndrdyk

Üye
Yapma ya :) ben farkında değilmişim o zaman kusura bakmayın :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Arkadaşlar bir süredir uzağım gelişmelere ama Lumia 925 e güncelleme geldi mi?

Rainesto

Rainesto

Üye
920 için bir ülkeye verseler de bassak flaşı

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
erndrdyk

erndrdyk

Üye
1520 için az önce bir güncelleme geldi bana finlandiya romu denim var ama ne olduğunu anlayamadım bi türlü.

• Beğen
Tepkiler: _Shinku_

Üst Alt