kimbilir_01
Üye
desene abi operatörleri bekliyoruz iş ms den çıktı çıkacakFransız operatör SFR bu ay
Lumia 930, 1520, 520, 625 modelleri için Lumia Denim güncellemesinin yayınlayacakmış.
desene abi operatörleri bekliyoruz iş ms den çıktı çıkacakFransız operatör SFR bu ay
Lumia 930, 1520, 520, 625 modelleri için Lumia Denim güncellemesinin yayınlayacakmış.

Gelse de yüklesem Lumia 830'aMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kameranın açılış hızının artırıldığını göstermek için uygulamadan çıkıyor. Bari hiç açmasaydın uygulamayıMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Hocam 830'da denim yüklü olarak geliyor neden lumia kameranın en son sürümü yok ?Gelse de yüklesem Lumia 830'a![]()
Gelince görcez hızlı mı açılıyor yavaş mıKameranın açılış hızının artırıldığını göstermek için uygulamadan çıkıyor. Bari hiç açmasaydın uygulamayı![]()
istedikleri kadar video çeksinler. Orada bi çakallık var gibi geldi bana daAgresif bir tavır olarak anlama sakın tavrımı, sadece kameraya 4K video özelliği ekleyerek yeni telefon çıkartmak nedir?Kardeşim bu guncellemede de diğerleri gibi 2. Plandakı basit şeyler bize gele ek yani cyanın ismi denim olacak okadar yazılımla bi camerayı iyleştirmek biraz da sahtekarlığa girer
Agresif bir tavır olarak anlama sakın tavrımı, sadece kameraya 4K video özelliği ekleyerek yeni telefon çıkartmak nedir?
Sadece güncellemeyle 4K, HDR gibi özellikleri eski telefonlarına vermek başarıdır diye düşünüyorum. Şahsi fikrim tabi.
Uygulamanın link inide verseydin keşkeDenim 930 1520 830 gibi modellere yarayacak kısacası.
Konsept win10

Konsept fotosu paylaşmışlar nette. Uygulama falan yok. O nerden çıktı.
Bu arada sistem de acayip kasmalar var ya. Bariz ana ekranın gelmesini izledim 2 saniye boyunca. Kasıla kasıla geldi. Yuh dedim. Androidin en kasmalı durumu gibiydi. Bilmiyorum ki PFD yüzünden mi yoksa artık tırt mı oluyor sistem anlamadım.
Valla sil kur sil kur uğraşılmıyor ya. Eminim yine yapacak sonra. Kararsız işte sistem Cihaz cihaz değişiyor.Sıfırdan bir daha kurmanı öneririm güncellemeyi düzelmesinden umudun yoksa . Çünkü bende en ufak bir kasma yok . Güncellemeler yüklenirken bir sıkıntı olmuş olabilir .