Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Sponsorlu Bağlantılar

skynet

Üye
Bakalım bu sefer hangi ülkeye uçacak bizim 620 :eller:

• Beğen
Tepkiler: Dexter Morgan ve Rainesto
kamil5028347

kamil5028347

Üye
Lumia 830lara ek bir güncelleme gelecekmi peki

Rainesto

Rainesto

Üye
Arkadaşlar Türkiye ye ocaktan önce geleceğini düşünmüyorum

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı, ERsin YAvuz, sfgnrl ve 4 diğerleri
Rock Ve Roll

Rock Ve Roll

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Esendağlı
dakamon

dakamon

Üye
Kameranın açılış hızının artırıldığını göstermek için uygulamadan çıkıyor. Bari hiç açmasaydın uygulamayı :)
Gelince görcez hızlı mı açılıyor yavaş mı :) istedikleri kadar video çeksinler. Orada bi çakallık var gibi geldi bana da

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Hdr ve 4k dışında kamera için yapılan diğer iyileştirmelerden 1020 kullanıcısı olarak ben de yararlanabilecek miyim ?

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim bu guncellemede de diğerleri gibi 2. Plandakı basit şeyler bize gele ek yani cyanın ismi denim olacak okadar yazılımla bi camerayı iyleştirmek biraz da sahtekarlığa girer

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Kardeşim bu guncellemede de diğerleri gibi 2. Plandakı basit şeyler bize gele ek yani cyanın ismi denim olacak okadar yazılımla bi camerayı iyleştirmek biraz da sahtekarlığa girer
Agresif bir tavır olarak anlama sakın tavrımı, sadece kameraya 4K video özelliği ekleyerek yeni telefon çıkartmak nedir?
Sadece güncellemeyle 4K, HDR gibi özellikleri eski telefonlarına vermek başarıdır diye düşünüyorum. Şahsi fikrim tabi.

• Beğen
Tepkiler: wpfurkan, emz, ErturkSahin ve 1 kişi daha
wpfurkan

wpfurkan

Üye
Agresif bir tavır olarak anlama sakın tavrımı, sadece kameraya 4K video özelliği ekleyerek yeni telefon çıkartmak nedir?
Sadece güncellemeyle 4K, HDR gibi özellikleri eski telefonlarına vermek başarıdır diye düşünüyorum. Şahsi fikrim tabi.

Aynen. Sanki iphone veya android bir cihaz böyle özellikleri sonradan alıyormuş gibi konuşuluyor. Apple bir kaç yenilik koyup yeni telefon atıyor piyasaya size 1 senelik telefonunuza böyle daha yeni üst düzey telefonlarda olan özellikler geliyor yine de mızırdanıyorsunuz.

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Bugün durduk yere aklıma takıldı . Lumia Camera 10 nasıl olacak acaba :)

dakamon

dakamon

Üye
Denim 930 1520 830 gibi modellere yarayacak kısacası.
Konsept win10

• Beğen
Tepkiler: 4MaGuS, PureFood, suyunsesi ve 5 diğerleri
dakamon

dakamon

Üye
Konsept fotosu paylaşmışlar nette. Uygulama falan yok. O nerden çıktı.

Bu arada sistem de acayip kasmalar var ya. Bariz ana ekranın gelmesini izledim 2 saniye boyunca. Kasıla kasıla geldi. Yuh dedim. Androidin en kasmalı durumu gibiydi. Bilmiyorum ki PFD yüzünden mi yoksa artık tırt mı oluyor sistem anlamadım.

• Beğen
Tepkiler: emz
Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
Konsept fotosu paylaşmışlar nette. Uygulama falan yok. O nerden çıktı.

Bu arada sistem de acayip kasmalar var ya. Bariz ana ekranın gelmesini izledim 2 saniye boyunca. Kasıla kasıla geldi. Yuh dedim. Androidin en kasmalı durumu gibiydi. Bilmiyorum ki PFD yüzünden mi yoksa artık tırt mı oluyor sistem anlamadım.

Sıfırdan bir daha kurmanı öneririm güncellemeyi düzelmesinden umudun yoksa . Çünkü bende en ufak bir kasma yok . Güncellemeler yüklenirken bir sıkıntı olmuş olabilir .

dakamon

dakamon

Üye
Sıfırdan bir daha kurmanı öneririm güncellemeyi düzelmesinden umudun yoksa . Çünkü bende en ufak bir kasma yok . Güncellemeler yüklenirken bir sıkıntı olmuş olabilir .
Valla sil kur sil kur uğraşılmıyor ya. Eminim yine yapacak sonra. Kararsız işte sistem Cihaz cihaz değişiyor. :bilmm

Üst Alt