Haber Lumia Denim Güncellemesi ve Lumia Camera Detayları

Rainesto

Üye

Bende güncelledim lumia camerayı gece kontrol edeceğim

emz

Üye
e peki o "diğer modeller" hala Lumia Camera kullanmaya devam ederse? uyarı mesajı mı gelecek Klasik yükleyin diye yoksa uyumsuz uyumsuz kullanmaya devam mı edicez? Farzedelim ki sizin mesajı görmedik haberimiz yok Klasikten?

Hatırlar mısınız önceden bir program bulmuştuk tüm uygulamaların ücretsiz olduğu ülkeleri söylerdi. Sonra 3. Gün anladılar ve mağazadan kalktı. Hatta açınca da otomatik telefondan kalktı. Tek tuşla şu cihazlardan kaldır deseler anında kalkar Onu zamanı gelince halledeceklerdir hemen

Tepkiler: ceza87 ve Rainesto

Rainesto

Üye
Bende aynı çekiyor lumia kamera kullanıyorum

m542tf

Üye

Nokia camera

Lumia camera clasic

Standart kamera aradaki üj-beş farkı bulun
Işık yok denecek kadar.

braayn

Üye
arkadaşlar mağazaya Lumia Cinemagraph Beta gelmiş :S neden ikişer tane uygulama çıkartıyor bu adamlar anlamadım

Lumia Cinemagraph Beta

arkadaşlar mağazaya Lumia Cinemagraph Beta gelmiş :S neden ikişer tane uygulama çıkartıyor bu adamlar anlamadım

Lumia Cinemagraph Beta

Haklısın bir çok uygulama çıkartacaklarına tek bir uygulamaya gömseler kafam karışıyor ya açalım kamerayı neyi nasıl çakacaksak ordan seçelim

Tepkiler: hajkhanx33
Kameraya bir de QR kod okuyucu koysalar fena olmaz. Bunun için ayrı uygulamaya ihtiyaç duymayız en azından.

Beyler hepsi bir kenara 360pro yu sabaha kadar tavsiye edebilirim. Kullanici dostu olmus resmen. Sade,kullanisli ve ms camera kadar basarili.

ben zaten Scan-QR Kod diye bir uygulama kullanıyorum. gayet de güzel çalışıyordu bayadır işim düşmedi ama şimdi bilmiyorum. benim söylemek istediğim kamerayı kullanan uygulamalara kamera içinden geçiş yapılabilmesi gibi bişey. ekrana fazladan tile koymamış oluruz böylece.

Otomatik Hdr Gelirse Mühteşem olur Ayrıca Classic 625'e yüklenmiy ?

skynet

Üye
Peki denim geldiğinde normal olan çalışacak mı ?