Haber Lumia Cyan için yeni bir Güncelleme Yayınlanmaya başladı.

Sponsorlu Bağlantılar

4MaGuS

4MaGuS

Üye
Cesaret etseydiniz sorununuzun çözümü olacaktı muhtemelen.
Sağlık olsun.
aslında ondrivedaki yedeği bir şekilde pc ye indiirle bilse ama oda kapalı sisteme aykırı ve çok saçma bence, ama şunu denesinler belki faydası olur noramlde ondrive yedek ksımında isim yazıyorya eeğr telefon ismi wp ise pc ye takıp değiştirsinler daha sonra tekrar yedek almaya çalışırsa belki isimler farklı olacağı için tek ondrive da 2 yedek alma şansları olabilir @dakamon

• Beğen
Tepkiler: suyunsesi
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
A
Sen donanıma fena halde takılmışsın. MediaTek 8 çekirdekli işlemcileri var, eşşek kadar bataryaları var ama satış sonrası yok, teknik ve yazılım destek yok, ikinci el yok. En kötüsü de Çin hükümetinin %70 vergi sübvansiyonu avantajı olmayınca cihazları Çin dışında iki katı fiyata satmak zorunda kalmaları. Bazen çok gereksiz ve saçma karşılaştırmalar oluyor. Çin firmalarla Samsung,Nokia ve Sony'nin karşılaştırılması gibi.

İş ona kalsa Cherry de araba yapıyor, klima otomatik cam, merkezi kilit 16 Valve motor her şey var. Kimse mercedes, bmw,ve audi almasın. Onlarda da aynı özellikler var nasılsa.

Adam Lumia 830'u tanıtmış. Öyle bir duruma getirildi ki sanki bedava verseler çöpe atacaksınız. Lumia 730 zaten çöp onu konuşmaya bile gerek yok. Beyler bu ülkede Gmd adında bir cihaz sırf SGS3'le yarışıyor diye yok sattı. Sonuç ne oldu? Arıza durumunda servis yok. Aldığınız gün ilk şarjı yapacaksınız şarja taktınız şarj almıyor. Servise verdiniz. Servis;Usb soketi boarddan kopmuş bu kullanıcı hatası diyor. Ölü pikseller saymıyorum bile. Yani daha dünü belli olmayan telefonlarla karşılatırdığınız kendini ispatlamış firmalara haksızlık yapmayın.

Yine söylüyorum Lumia 830 belki Lumia 820'den geçmek için ahım şahım bir telefon değil ama Lumia 820'den çok üstün cihaz arayan varsa maddi olarak 1500+ parayı da gözden çıkarmalı. Dünyanın kurallarını değiştiremeyiz. Daha iyi her zaman daha fazla para demek. Ama siz aynı fiyata daha iyisini istiyorsanız ona da birşey diyemem varsa buyurun.
Abi burda gmdyi ayiplamissin ama ben sifir500 tlye alldim bunun verdiği performansı kaliteyi 920 de alamadim afedersin ama essk lik yapmisim onu kullanarak andoide laf atiyoruz ama lumia bendeyken ayda bir format cekiordum. Maxicep anasayfaya geliyorum secnklerden forumu aciyorum koskkkkocaaa ie forum yazisina tiklamior yahu. Ben senin diğer sistemlere objektif yaklastini düşünmüyorumEn basitinden face ayar oldum yaw bi uygulama yapmazmi bu terbiyesizler inş 2015 te duzelrde wp tabi kullanicisi kalirsa

Son düzenleme:
m542tf

m542tf

Üye
A

bİ burda gmdyi ayiplamissin ama ben aifir 500 alldim bunu verdiği performansı kaliteyi 920 de alamadim afedersin ama essk lik yapmisim onu kullanarak andoide laf atiyoruz ama lumia bendeyken ayda bir format cekiordum anasayfaya geliyorum secnklerden forumu aciyorum koskkkkocaaa ie forum yazisina tiklamior yahu ben senin diğer sistemlere objektif yaklastini düşünmüyorumEn basitinden face ayar oldum yaw bi uygulama yapmazmi bu terbiyesizler inş 2015 te duzelrde wp tabi kullanicisi kalirsa
Bu yoruma gülerim hemde sesli...

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic

fraps34

Üye
Windows phone daha android 4.1 Jb ile bile yarışacak seviyede değil , neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Wp uçuyor kaçıyor demekle hiçbirşey değişmez elimizdeki telefonun ne olduğunu biliyoruz. Benim için wpnin javalı telefondan farkı yok.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Hayirdir niye :)

bayon

Üye
Windows phone daha android 4.1 Jb ile bile yarışacak seviyede değil , neyi tartışıyorsunuz anlamadım. Wp uçuyor kaçıyor demekle hiçbirşey değişmez elimizdeki telefonun ne olduğunu biliyoruz. Benim için wpnin javalı telefondan farkı yok.
abartma !

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Ali Kurtaran
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Öyle deme kardeş stabil

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
Ohoooo neler olmuş.Android 4.1 'le Gmd denen çöp Cihazla kıyaslanmayı geç üstün görülmüş.Hiç güleceğim yoktu :D

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve ...decode...
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Ohoooo neler olmuş.Android 4.1 'le Gmd denen çöp Cihazla kıyaslanmayı geç üstün görülmüş.Hiç güleceğim yoktu :D
Hahah alibey kendinizi kandirmayin lutfen suan ben 500 liralik telde senin kullanamadin oyunlar deryasi kamera prolarini catir catir kullaniyorsam ve daha nicelerini hatta flash destekli seafight oyununu bile iphondahil acamasken bu aciyorsa seni buraya yorum yazdirtmaya zorluyan duygularini anliyabiliyorum ve tartismak kalbi oldurur dahada bu konuda yorum yazmam

Ali Kurtaran

Ali Kurtaran

Üye
DahE="Ali Kurtaran, post: 7279983, member: 2485116"]Ohoooo neler olmuş.Android 4.1 'le Gmd denen çöp Cihazla kıyaslanmayı geç üstün görülmüş.Hiç güleceğim yoktu :D
Haha

Hahah alibey kendinizi kandirmayin lutfen suan ben 500 liralik telde senin kullanamadin oyunlar deryasi kamera prolarini catir catir kullaniyorsam ve daha nicelerini hatta flash destekli seafight oyununu bile iphondahil acamasken bu aciyorsa seni buraya yorum yazdirtmaya zorluyan duygularini anliyabiliyorum ve tartismak kalbi oldurur dahada bu konuda yorum yazmam[/QUOTE]
Sana mutluluklar diler herkes emin ol.Yazmayın zaten bu konuya,memnun olduğunuz bölgeye gidebilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: baysal.onur
sinan430

sinan430

Üye
Nokia Software Recovery Tool telefonumu görmüyor yardım edebilir misiniz ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.

dakamon

dakamon

Üye
Nokia Software Recovery Tool telefonumu görmüyor yardım edebilir misiniz ?

MaxiCep Windows Phone uygulamasıyla gönderildi.
Dostum aynısı bende de olmuştu malesef ya format atcan yada başka bir bilgisayar bulacan işini görmek için. Ben öyle yaptım kuzenin bilgisayarından flash attım. Bende görmüyordu onda gördü program.

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Hahah alibey kendinizi kandirmayin lutfen suan ben 500 liralik telde senin kullanamadin oyunlar deryasi kamera prolarini catir catir kullaniyorsam ve daha nicelerini hatta flash destekli seafight oyununu bile iphondahil acamasken bu aciyorsa seni buraya yorum yazdirtmaya zorluyan duygularini anliyabiliyorum ve tartismak kalbi oldurur dahada bu konuda yorum yazmam
Bu forumda telefon alacak kişilere ilk sorumuz her zaman ne için kullanacaksınız oluyor.
Oyun amaçlı isteyenlere android yada ios , kamera , sosyal ağlar ve stabilize olsun diyenlere wp8 telefon tavsiye ediyoruz.
Senin amacın oyun oynamak ise o zaman neden wp8 telefon aldığını kendine sorgulaman lazım.
Bu arada ana firma Amerika, menşei çin yada kore , üretim bandı Gebze olan plastik harikası ölü pixel ve usb şarj soketi sorunlu olan vede garantiye yollayınca garanti kapsamına girmeyen cihaz ile size mutluluklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ali Kurtaran
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Java deme abartmış olursun ama synbian evet onun bir iki tık gelişmişi bazı konularda geride bile aslında sorun WP de derken % 40 oranında Nokia da donanım da yok ki hep aynı şey kısır döngü

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Java deme abartmış olursun ama synbian evet onun bir iki tık gelişmişi bazı konularda geride bile aslında sorun WP de derken % 40 oranında Nokia da donanım da yok ki hep aynı şey kısır döngü
Multitasking konusunda iki işletim sistemini tek geçerim.
1-Meego
2-Symbian
Nokia'nın akıl almaz politikaları sonucunda her iki o.s çöp oldu.
Biraz donanım ve kaliteli uygulama ile bu piyasada daha çok ekmek yerlerdi.
Hele Meego gerçek anlamda açık kaynak (linux) canavarı idi. (Android - linux- açık kaynak kodlu diyene terlikle dalarım).
Wpnin daha çok ekmek yemesi lazım. Ne zaman ki sistem kişiselleştirmenin önü açılır , tweak tarzı uygulamalara izin verilir işte o zaman wp platformu rayına oturur.

• Beğen
Tepkiler: emz
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Multitasking konusunda iki işletim sistemini tek geçerim.
1-Meego
2-Symbian
Nokia'nın akıl almaz politikaları sonucunda her iki o.s çöp oldu.
Biraz donanım ve kaliteli uygulama ile bu piyasada daha çok ekmek yerlerdi.
Hele Meego gerçek anlamda açık kaynak (linux) canavarı idi. (Android - linux- açık kaynak kodlu diyene terlikle dalarım).
Wpnin daha çok ekmek yemesi lazım. Ne zaman ki sistem kişiselleştirmenin önü açılır , tweak tarzı uygulamalara izin verilir işte o zaman wp platformu rayına oturur.
Evet haklısın ama bunun yanı sıra Nokia da donanım olarak gelişmesi gerekli diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: emz ve Aybin.Kilic
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
A

Abi burda gmdyi ayiplamissin ama ben sifir500 tlye alldim bunun verdiği performansı kaliteyi 920 de alamadim afedersin ama essk lik yapmisim onu kullanarak andoide laf atiyoruz ama lumia bendeyken ayda bir format cekiordum. Maxicep anasayfaya geliyorum secnklerden forumu aciyorum koskkkkocaaa ie forum yazisina tiklamior yahu. Ben senin diğer sistemlere objektif yaklastini düşünmüyorumEn basitinden face ayar oldum yaw bi uygulama yapmazmi bu terbiyesizler inş 2015 te duzelrde wp tabi kullanicisi kalirsa
O koyu renkli cümlene saygı duymuyorum kusura bakma. Ben her sistemi kullanıyorum ve kişiye göre her sistemi de tavsiye ederim. Şu anda kullandığım telefon piyasanın en iyilerinden Xperia Z1 ve bir kaç gün öncesine kadar da One M8. Bunlardan daha üstün donanımlı Android cihaz yok piyasada. Yaşadığım sorunları buraya yazsam karalamaya girer. Ben daha bir tanesini bile yazmadım.

Ama madem konu açıldı bir sorunu aktarayım. Xperia Z1'de dokunmatik sorunu var 4.4.4'ten sonra. İlkten donanımsal hata diye üstüne düşmedim. Ama bir arkadaşımın Z1'in elime alıp aynı dokunmatik sorununu görünce telefonu sıfırladım ve düzeldi. Ama biliyorum bu yoğunlukta kullanmaya devam edersem çok değil 15-20 gün bilemedin bir ay sonra yine aynı olacak. Dikkat edin 600TL'lik GMD'den bahsetmiyorum. Daha üç ay önce 2200TL'ye satılan piyasanın en iyilerinden sayılan bir cihazdan bahsediyorum.

Portaldaki forum butonuna tıklanamaması bizim hatamız. Onun İe ile alakası yok. Portal yazılımı değişeceği için de üzerine düşmedik. Ama madem iş tarayıcıya geldi. Kimse benim kadar cep telefonundan internet kullanmıyordur. Lumia 925 ile Sıfır hatayla yaptığım tüm forum yönetim ve portal wordpress işlemlerini,makale ve haberlerini google Chrome'un cevap vermemesi yüzünden onlarca defa yapamadım. Dahası panelde yazdıklarımı tarayıcı ön belleğine kaydetmeye izin vermediği için her çökmeyle bütün çalışmalarım silinir. Lumia 925 ile yazı yazarken şarjımı bitip cihaz kapanınca bile şarja takıp tarayıcıyı açtığımda yazdıklarımın hepsinin yerli yerinde durduğuna defalarca şahit oldum.

Yani objektif değilim öyle mi? Tabi ki değilim ben her zaman kullanıcıdan yanayım. Ama iki tane oyun için basit bir telefonu göklere çıkartacak kadar da objektif olamam yapıma ters.

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33, 4MaGuS, emz ve 3 diğerleri

Üst Alt