emz
Üye
Hizliresim.com adresine girin resmi göz at ile bulup upload edin. Direkt linkini kopyalayıp [.img] url [./img] (noktaları silin) konuya cevap yazın.
IMEI'yi silmelisin hocam.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızresimler biraz büyük mü oldu
resimler biraz büyük mü oldu
IMEI'yi silmelisin hocam.
yok inmiyor değil benim telefon son sürümdü sabah baktım sonra bir saat önce bu güncelleme çıktı onu sordum arkadaşlara birde güncelleme yaparsam resimlerim felan silinir miAbi güncelleme yüklenmiyor mu diyorsun sen? Orayı kaçırdım. Ama pil tasarrufunu kapa hemen inmeye başlar
Telgrafla gönderildi. [(L520) - ( İNADINA 512 MB RAM!! --> MS, NOKİA )]
hemen yapıyorum cahillik kusura bakmayın dedim de bulamadımIMEI'yi silmelisin hocam.
Mesele, Lumia Cyan güncellemesinden sonra bir güncelleme daha geldiğini belirtti ekran görüntülerini paylaştı. IMEI görüntülerde görünüyor ondan bahsediyorum.Ben imei görmedim de soru nedir? Anlarsam hemen yardım deyimedeyim
Ben mağazaya rakamsal olarak bakmayı zaten doğru bulmuyorum. O yüzbinlerce uygulamayı da hayatınız boyunca upraşasanız mağazada görüp inceleyemezsiniz. Ama demek istediğim şu; ortada iki tane piyasayı parsellemiş firma var. Ve bu adamlar çeşitli kanallardan birilerini kendilerine bağlamış. Google'a bakıyorsun kendi uygulamalarımı çıkartmayacam diyor. İnstagram dediğiniz uygulama çok matrah bir uygulama mı mıdır ki hala geliştirilmiyor. Bu adamların kendi yazılım geliştirme ekipleri var. Sadece 10 günlerini alır uygulamanın kusursuz bir getirilmesi. Ama yapmıyorlar. Burada Microsoft'un suçu var mı? Vardır elbette ama bu adamlara gidip al sana şu kadar para benim sistemine uygulamanın yayınla dediği anda yüzbinlerce firma ve geliştirici Microsoft'tan para almadan bir tane kod yazmaz bir daha.wp de ki o 320 bin uygulamanın %80 i çöp bunu sizde biliyonuz ama konu wp oluncadurum başka neden se bende bunu anlamıyorum ? ama sizinde kötü bir niyetiniz yoktur elbette,bi firma düşününki yeni telefon tanıtımı yaparken arayüzde [İnstagram Beta] gözüksün,siz zaten wp nun mağaza olarak çok geride olduğunu biliyosunuz ama yinede bir gözden geçirin derim bir de mağazaya girip arama yerine Snapchat yazın bakalım çıkcakmı ? bi TRT uygulaması var dehşet bişey benim burada amacım kötülemek asla değil,ben gerçekleri söylüyorum ki burada yeni telefon alcak olan kullanıcılar bilinçlensin,çünkü herkes bizim gibi vaktini teknolojiyle geçirmiyo ve doğru şekilde bilgilensin,ben 920 yi 1250 TL ye nakit aldım,bende microsoft un wp yi geliştirmesini isterim 1 yıldır kullanıyorum telefonu, ama malesef microsoft çok yavaş hatta mağaza konusunda hiç birşey yapmıyo,bi nokia Türkiye Facebook sayfası var güncelleme yayınlanıyo fakat 14-15 saat sonra sayfasında güncellemeyi duyuruyo,bu kadar büyük bir şirket[Microsoft] hiç mi böyle konulara bakmaz ? benden sizede bir tavsiye yeni telefon alcak olursanız iPhone 6 yı bekleyin
resimler biraz büyük mü oldu
Cihazı sıfırlamadıkça içeriğiniz silinmez.yok inmiyor değil benim telefon son sürümdü sabah baktım sonra bir saat önce bu güncelleme çıktı onu sordum arkadaşlara birde güncelleme yaparsam resimlerim felan silinir mi
hemen yapıyorum cahillik kusura bakmayın
kardeş alıntıyı kaldırırmısın resimli olanı çok büyük ahmaklık yaptım da imei olanıAbi güncelleme yüklenmiyor mu diyorsun sen? Orayı kaçırdım. Ama pil tasarrufunu kapa hemen inmeye başlar
o zaman indireyimde bakayım neyin nesi imişCihazı sıfırlamadıkça içeriğiniz silinmez.
Tamamdır imei açık olan tüm görselleri temizleyip teminini ekledim ben.kardeş alıntıyı kaldırırmısın resimli olanı çok büyük ahmaklık yaptım da imei olanı
o zaman indireyimde bakayım neyin nesi imiş
çok teşekkürler ben sabah baktığımda neden göremedim ki ??Tamamdır imei açık olan tüm görselleri temizleyip teminini ekledim ben.
Size gelen güncelleme eski bir güncelleme. Buradaki çoğu arkadaşımız halihazırda kullanıyor zaten.
kardeş alıntıyı kaldırırmısın resimli olanı çok büyük ahmaklık yaptım da imei olanı
o zaman indireyimde bakayım neyin nesi imiş
ne demek ben bilg bile fark edemedimHallolmuş galiba. adminlerimiz sağolsunTekrar özür dilerim . Ben mobilden girince tek resim geldi göremedim bir şey. Şimdi siz söyleyince belli oldu
Benim sürüm numarası 8.10.12393.890 ve telefonda 925 Cyan yuklu
Kusura bakma o mesajı admine şikayet etmek zorunda kaldım. İmei görünmesi sakatlık çıkartırdı. Ne olur olmaz diye de aradım seni..Hallolmuş galiba. adminlerimiz sağolsunTekrar özür dilerim . Ben mobilden girince tek resim geldi göremedim bir şey. Şimdi siz söyleyince belli oldu
Bi daha ki sefere dikkatli olun lütfen.ne demek ben bilg bile fark edemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?