Öneri Lumia Alma Vakti geldimi sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Zaten bende 1020 var,onu takasa verip 1520 alacaktım,600 tl fark isteyince almadım:)
hem yanlış anlayıp hemde yanlış yazarak double yapmışım :) 600 tl cidden çokmuş . Arkadaşlara bi sorayım da 1020 isteyen olursa size donuş yaparım. Belki yardımcı olabiliriz :)
hata mı estağfurullah. Kendime ve arkadaşlara toplamda 20 den fazla Lumia siparişi verdim henüz pişman olan yok :) hatta 925 ,1520 ve 930 alan arkadaşlar beni her gorduğunde memnuniyetlerini anlatarak bitiremez :)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
@Safak

@Safak

Üye
facebookta ki windows phone gruplarında beni bilmeyrn yoktur sanırım her zaman her sisteme karşı windowsu ve windows phoneyi savunurum. ama windows phoneun atlatması gereken 1.5-2 yıllık bir suresi var, microsofthaklı olarak hala alt ve orta seviye uretim yapıyor( ust seviye telefonların tutmadığı bir gerçek çunku telefonlar iyi ama destek çok az uygulama bakımından) microsoft bu uygylama sıkıntısınıda dışa para aktarmak yerine bu parayı telefon uretmrkte kullanıyor. 2 yıl sonra eb az 300-350 milyon lumia kullanıcısı olacağını duşunuyorum işte. ozaman uygulama sayısını 4 e 5 e katlarız diye duşunuyorum
Kardes microsoft dedigin gibi birsey yapmiyor bak gameloftla anlasma imzaladilar mojang satin aldi gelistiriciler icin Akademi acti bunlari unutmamak gerek

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
hem yanlış anlayıp hemde yanlış yazarak double yapmışım :) 600 tl cidden çokmuş . Arkadaşlara bi sorayım da 1020 isteyen olursa size donuş yaparım. Belki yardımcı olabiliriz :)
hata mı estağfurullah. Kendime ve arkadaşlara toplamda 20 den fazla Lumia siparişi verdim henüz pişman olan yok :) hatta 925 ,1520 ve 930 alan arkadaşlar beni her gorduğunde memnuniyetlerini anlatarak bitiremez :)
beyler hanımlar bana yardım edermisiniz hangi lumia yı alacağım hakkında

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Kardeşim ben şuan 1020 kullanıyorum ama imkanım olduğu an direk 1520 ye terfi edeceğim inşallah.imkanı olanlar için tabiiki en iyi lumia bence 1520 dir.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim ben şuan 1020 kullanıyorum ama imkanım olduğu an direk 1520 ye terfi edeceğim inşallah.imkanı olanlar için tabiiki en iyi lumia bence 1520 dir.
neden 1520 söylermisin ve 1020 nin kamerası gerçekten güzel çekiyor mu

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
bencede :D ben hangi lumia yı alsam ki
Beklentiniz nedir?
Kamera ? Pil ömrü? İşlemci? Oyun? Uzun süreli güncelleme desteği?
Üst düzey cihaz olarak karşımıza 930 ve 1520 çıkıyor.
930 da gleence ekran eksiklik olarak karşımıza çıkıyor. Diğer her şey ise tatminkar düzeyde.
1520 ise dahili depolama ve hafıza kartı desteği ile öncelikli olarak öne çıkıyor.
Benim tercihim 1520 olur.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye

kardeşim eğer boyutu sıkıntı değilse düşünmeden 1520 alabilirsin.
benim oyunla işlemciyle işim yok. Batarya iyi gitsin diyorsan 1320 alabilirsin.
yok arkadaş kamera hoş gerisi boş dersen tabiiki 1020 ideal.

hacı para dert değil de tasarım hoş olsun dersen 830 alabilirsin.

çift sim olsunda iyi cihaz olsun dersen 735 bakabilirsin.

mesele cihazlar değil. Mesele senin ihtiyaçların yani ;)

• Beğen
Tepkiler: Aybin.Kilic ve Esendağlı
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
beni ihtiyaçlarım oyun,kamera,internet ve stabillik :D max fiyatı 830 olabilir

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
yeni çıkan 735-830 ve amiral gemisi 930 biraz daha ucuzlarsa alınır.

Son düzenleme:
ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
benim aklımda şu 3 cihaz var hangisi bana daha uygundur sizce 735,830,925

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
benim aklımda şu 3 cihaz var hangisi bana daha uygundur sizce 735,830,925
öncesinde max fiyat 830 dediğine göre aslında iki seçeneğin var. Selfie seviyorsan 735 diğer şeyler için 925 ( kişisel görüşüm )

ıRagnaRı

ıRagnaRı

Üye
Arkadaş ben gibi L830 un tasarımına hayran kalmış sanırım aklı 830 da.

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
yılbaşında fiyatı düşerse 830 alınabilir mi ?

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
yılbaşında fiyatı düşerse 830 alınabilir mi ?
Aklınızda cihaz almak varsa hiç durmayın alın bence. Yılbaşından sonra haraçlara pardon vergilere kol gibi zam gelecek. Tabiri caizse indirim değil bindirim yapacaklar. Almadığına pişman olursun yani .

• Beğen
Tepkiler: ByEmre221