luckysleven
Üye
benim de şun 3 Lumia siparişim var. Evet cidden almanın tam zamanı![]()
Bende yaptim o hatalari : )
benim de şun 3 Lumia siparişim var. Evet cidden almanın tam zamanı![]()
hem yanlış anlayıp hemde yanlış yazarak double yapmışımZaten bende 1020 var,onu takasa verip 1520 alacaktım,600 tl fark isteyince almadım![]()
600 tl cidden çokmuş . Arkadaşlara bi sorayım da 1020 isteyen olursa size donuş yaparım. Belki yardımcı olabiliriz 
hatta 925 ,1520 ve 930 alan arkadaşlar beni her gorduğunde memnuniyetlerini anlatarak bitiremez 
Kardes microsoft dedigin gibi birsey yapmiyor bak gameloftla anlasma imzaladilar mojang satin aldi gelistiriciler icin Akademi acti bunlari unutmamak gerekfacebookta ki windows phone gruplarında beni bilmeyrn yoktur sanırım her zaman her sisteme karşı windowsu ve windows phoneyi savunurum. ama windows phoneun atlatması gereken 1.5-2 yıllık bir suresi var, microsofthaklı olarak hala alt ve orta seviye uretim yapıyor( ust seviye telefonların tutmadığı bir gerçek çunku telefonlar iyi ama destek çok az uygulama bakımından) microsoft bu uygylama sıkıntısınıda dışa para aktarmak yerine bu parayı telefon uretmrkte kullanıyor. 2 yıl sonra eb az 300-350 milyon lumia kullanıcısı olacağını duşunuyorum işte. ozaman uygulama sayısını 4 e 5 e katlarız diye duşunuyorum
beyler hanımlar bana yardım edermisiniz hangi lumia yı alacağım hakkındahem yanlış anlayıp hemde yanlış yazarak double yapmışım600 tl cidden çokmuş . Arkadaşlara bi sorayım da 1020 isteyen olursa size donuş yaparım. Belki yardımcı olabiliriz
hata mı estağfurullah. Kendime ve arkadaşlara toplamda 20 den fazla Lumia siparişi verdim henüz pişman olan yokhatta 925 ,1520 ve 930 alan arkadaşlar beni her gorduğunde memnuniyetlerini anlatarak bitiremez
![]()
beyler hanımlar bana yardım edermisiniz hangi lumia yı alacağım hakkında
Kardeşim ben şuan 1020 kullanıyorum ama imkanım olduğu an direk 1520 ye terfi edeceğim inşallah.imkanı olanlar için tabiiki en iyi lumia bence 1520 dir.beyler hanımlar bana yardım edermisiniz hangi lumia yı alacağım hakkında
neden 1520 söylermisin ve 1020 nin kamerası gerçekten güzel çekiyor muKardeşim ben şuan 1020 kullanıyorum ama imkanım olduğu an direk 1520 ye terfi edeceğim inşallah.imkanı olanlar için tabiiki en iyi lumia bence 1520 dir.
Bu kameraya bu işlemci, ekran ve pil yeterli değil bence.neden 1520 söylermisin ve 1020 nin kamerası gerçekten güzel çekiyor mu
bencedeBu kameraya bu işlemci, ekran ve pil yeterli değil bence.
ben hangi lumia yı alsam kiBeklentiniz nedir?bencedeben hangi lumia yı alsam ki
beyler hanımlar bana yardım edermisiniz hangi lumia yı alacağım hakkında
seçeneklerde batarya omadığına göre 925 i yapıştırıp geçerimbeni ihtiyaçlarım oyun,kamera,internet ve stabillikmax fiyatı 830 olabilir

öncesinde max fiyat 830 dediğine göre aslında iki seçeneğin var. Selfie seviyorsan 735 diğer şeyler için 925 ( kişisel görüşüm )benim aklımda şu 3 cihaz var hangisi bana daha uygundur sizce 735,830,925
düşeceğini sanmam da fiyatı düşerse tabiiki alınabiliryılbaşında fiyatı düşerse 830 alınabilir mi ?

bende sanmam ama düşerse fiyatı alırım hemem güzel cihazdüşeceğini sanmam da fiyatı düşerse tabiiki alınabilir![]()
Aklınızda cihaz almak varsa hiç durmayın alın bence. Yılbaşından sonra haraçlara pardon vergilere kol gibi zam gelecek. Tabiri caizse indirim değil bindirim yapacaklar. Almadığına pişman olursun yani .yılbaşında fiyatı düşerse 830 alınabilir mi ?