Öneri Lumia Alma Vakti geldimi sizce ?

Sponsorlu Bağlantılar

ByEmre221

ByEmre221

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Alma Vakti geldimi sizce ?
Lumia Alma Vakti geldimi sizce ? lumiaları tavsiye ediyormusunuz ?

hakimnokta

hakimnokta

Üye
Tam vakti bence bir 8,1 yeterli ihtiyacı karşılıyor bende

lazye

lazye

Üye
Oyun tutkunuysaniz hala bekleyin derim

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Lumia Alma Vakti geldimi sizce ? lumiaları tavsiye ediyormusunuz ?
Ben L920 ile başladım şu an 1020 var yarın ise 1520 almaya gideceğim bir aksilik olmazsa.... Tavsiye etmiyorum AL diyorum... o kadar:)

GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Ben hâlâ tavsiye etmiyorum. 1520 var bende, satmak istiyorum. Snapchat kullanıyorsan alma en azından. Şu an mağazada yok. Yan uygulamalar da kaldırıldı

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
W10'u bekleyin bence

skynet

Üye
Aynen wp10'u bekleyin

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bekle...

drangela61

drangela61

Üye
W10 a kadar beklemekte fayda var yeni geçecek olanlar için tabii bu biraz da sizin kullanımınıza bağlı mağaza ve sistem size yeterli geliyorsa ne gerek var beklemeye..
Kendim için konuşacak olursam 2 yıldır 920 kullanıyorum şu an yükseltir miyim hayır w10u gördükten sonra kararımı vereceğim inşaAllah tamam mı devam mı konusunda..

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
onu bekle bunu bekle derken alamazsın kardeşim. Sen 10 u beklersin ocakta bi teknoloji zammı gelir. Beklediğine pişman olursun. Çünkü geçen hafta bi haberde belirtilmişti uzunca bi sure amiral gemisi gelmeyecek diye. Benim saa tavsiyem hepsiburada da 150 tl hediye çeki ve 100 tl Bonus varken 1450 tl den alabilirsen bi tane al ;)

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
Kardeşim bu sorulmaz bence kendin denıcen tecrübe edicen illakı çevrende farklı sistemler vardır cunku ben ole anladım deişe deişe kişiden kişiye çok fark eder böyle gorus alırsan teli aldınmı ya batar ya çıkar resmiyete gelirsek artısı ucuza; stabil malzemesi kaliteli launcheri fevkalede bukadar. Bu arada wp 10 omu bekle demelerindende bişiler çıkarmıssındı hani ;)

suleymaneser

suleymaneser

Üye
facebookta ki windows phone gruplarında beni bilmeyrn yoktur sanırım her zaman her sisteme karşı windowsu ve windows phoneyi savunurum. ama windows phoneun atlatması gereken 1.5-2 yıllık bir suresi var, microsofthaklı olarak hala alt ve orta seviye uretim yapıyor( ust seviye telefonların tutmadığı bir gerçek çunku telefonlar iyi ama destek çok az uygulama bakımından) microsoft bu uygylama sıkıntısınıda dışa para aktarmak yerine bu parayı telefon uretmrkte kullanıyor. 2 yıl sonra eb az 300-350 milyon lumia kullanıcısı olacağını duşunuyorum işte. ozaman uygulama sayısını 4 e 5 e katlarız diye duşunuyorum

BelaMonte

BelaMonte

Üye
Bu soruya en iyi cevap siz bulursunuz. Yani alın bir WP li telefon ve kurcalayın, o zaman anlarsınız. Bana göre şuan wp çok iyi, alınabilir. Ama ne olur ne olmaz diye WP10 u bekleyebilirsiniz. Siz gene alın elinize kurcalayın ona göre karar verin.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
versino2

versino2

Üye
Biz ne bilek gardaş :D

YkPkY

YkPkY

Üye
W10 a kadar beklemekte fayda var yeni geçecek olanlar için tabii bu biraz da sizin kullanımınıza bağlı mağaza ve sistem size yeterli geliyorsa ne gerek var beklemeye..
Kendim için konuşacak olursam 2 yıldır 920 kullanıyorum şu an yükseltir miyim hayır w10u gördükten sonra kararımı vereceğim inşaAllah tamam mı devam mı konusunda..

Aynen,benimde kararım böyle

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
luckysleven

luckysleven

Üye
Satilik 3 aylik 1320 var bence wp almanin tam zamani : )

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33 ve lazye
Esendağlı

Esendağlı

Üye
benim de şun 3 Lumia siparişim var. Evet cidden almanın tam zamanı ;)
Ben bugün alacaktım 1020 yi takasa verip ama çok fark istediler(600 tl)bende almadım.bakalım zaman ne gösterecek belki yılbaşına ufakta olsa bir ikramiye çıkarda 1520 nin sıfırını alırım:)

-_SEFA_-

-_SEFA_-

Üye
Ben bugün alacaktım 1020 yi takasa verip ama çok fark istediler(600 tl)bende almadım.bakalım zaman ne gösterecek belki yılbaşına ufakta olsa bir ikramiye çıkarda 1520 nin sıfırını alırım:)
hayırlısı ya kısmet diyelim :) açıkçası bende sizin 1020 değilde 1520 almanızı isterdim:)

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
hayırlısı ya kısmet diyelim :) açıkçası bende sizin 1020 değilde 1520 almanızı istiyordum:)
Zaten bende 1020 var,onu takasa verip 1520 alacaktım,600 tl fark isteyince almadım:)