Ben L920 ile başladım şu an 1020 var yarın ise 1520 almaya gideceğim bir aksilik olmazsa.... Tavsiye etmiyorum AL diyorum... o kadarLumia Alma Vakti geldimi sizce ? lumiaları tavsiye ediyormusunuz ?

W10 a kadar beklemekte fayda var yeni geçecek olanlar için tabii bu biraz da sizin kullanımınıza bağlı mağaza ve sistem size yeterli geliyorsa ne gerek var beklemeye..
Kendim için konuşacak olursam 2 yıldır 920 kullanıyorum şu an yükseltir miyim hayır w10u gördükten sonra kararımı vereceğim inşaAllah tamam mı devam mı konusunda..
benim de şun 3 Lumia siparişim var. Evet cidden almanın tam zamanıSatilik 3 aylik 1320 var bence wp almanin tam zamani : )
Ben bugün alacaktım 1020 yi takasa verip ama çok fark istediler(600 tl)bende almadım.bakalım zaman ne gösterecek belki yılbaşına ufakta olsa bir ikramiye çıkarda 1520 nin sıfırını alırımbenim de şun 3 Lumia siparişim var. Evet cidden almanın tam zamanı![]()

hayırlısı ya kısmet diyelimBen bugün alacaktım 1020 yi takasa verip ama çok fark istediler(600 tl)bende almadım.bakalım zaman ne gösterecek belki yılbaşına ufakta olsa bir ikramiye çıkarda 1520 nin sıfırını alırım![]()
açıkçası bende sizin 1020 değilde 1520 almanızı isterdim
Zaten bende 1020 var,onu takasa verip 1520 alacaktım,600 tl fark isteyince almadımhayırlısı ya kısmet diyelimaçıkçası bende sizin 1020 değilde 1520 almanızı istiyordum
![]()