Netten tv seyredebileceğiniz uygulaması mevcut![]()
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızile izleyebilirsiniz.![]()
Eyvallah arkadas tskler cvp icin.
- - - Eklendi - - -
Sizede cok Tskler cvp icin...ama benim asıl merak ettigim örnegin ntvspor gibi sitelerden canlı yayın izleyebilirmiyiz?
html5 e göre kodlanmış olması lazım sanırım izleyebilirsiniz
bir droidçiolarak wpyi denemek istiyorum ama bu nokia mı olur htc mi meçhul
bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bekledigimize degecekmi?uzun zamandır takip ediyorum nokia yı benim begendigim 820 modeli.orta segmente göre özellikleri gayet yeterli.umarım fiyatı ucuk bi rakamla cıkmaz karsimiza.
Acaba html5 tarayıcı ile netten tv seyredebilirmiyiz?bu konu hakkında bilgisi olan varmı?
Netten tv seyredebileceğiniz uygulaması mevcut![]()

bende sabırsızlanıyorum çıksada alsak diye
ama aklıma bir şey takılıyor şu çekirdek olayı
S3 Dört çekirdekli Lumia çift arada hız farkı oluyormu yoksa başka etkenlerinde faktörü varmı
ben şu an N8 kullanıyorum gayet yavaş kalıyor tek çekirdekle S3 e karşı acaba lumia da nasıl bir performans var
Lumia Gel artık

İzlemedim ama teknik olarak kafama takıldı nasıl oluyor diye
sen bizim lumia900 videosunu izlemedin galiba![]()
İzlemedim ama teknik olarak kafama takıldı nasıl oluyor diye
sistem optimizasyonu ile wp'nin sistem gereksinimleri androide gore cok duşuk oldugu icin yuksek donanima gerek kalmiyor.

Desene o zaman dört çekirdekli olsa geçişleri göremeyiz bile bu çok harika telefon ya bahsederken bile kalp atışlarım hızlandı söyleyin Bu A.Ş.K değilde nedir
sistem optimizasyonu ile wp'nin sistem gereksinimleri androide gore cok duşuk oldugu icin yuksek donanima gerek kalmiyor.
+ Nette mms:// İle Başlayan Yerli Yabancı Binlerce Kanal ve Radyo Mevcut Bunlarıda Kullanabilirler![]()
Bu AradaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızWindows Mobil ve Windows Phone Kullanıcılarına Özel Bir Site Burdanda Yerli Yabancı Tv ve Radyolara Ulaşabilirler.
Zaten Ulaşamadağınız Başka Kanal Varsa Size Bende Yardımcı Olabilirim
Bu Arada Vlc Player rtsp:// Formatını Destekliyorsa Size Sunamayacağım Kanalda Yok Bu Alemde. Neredeyse Net Ortamındaki Kanalların Hepsinin rtsp ve mms Adreslerine Ulaşabilirim
Umarım Artık Kafanızda Soru İşaretleri Kalmamıştır![]()