Lumia Alanlar Ve Alcaklar

Sponsorlu Bağlantılar

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Alanlar Ve Alcaklar
merhaba arkadaşlar bu konuyu lumia cihazını bilmeyen arkadaşlar için açtım. Forumda lumia almış ve alcak arkadaşlar neden aldığını veya alacağını birkaç cümle ile söylerse lumiaları merak eden arkadaşlara biraz rehberlik etmiş oluruz

Öncelikle ben söyleyeyim:

Lumia 920-Alıyorum çünkü ekranını sevdim ve işletim sistemindeki derli toplu hal hoşuma gidiyor kamera olarakta 808den sonraki en iyi kameraya sahip telefon.

Herkesten buna benzer bir şekilde yazmasını ve alakasız mesajların yazılmamasını rica ediyorum. Saygılar

ecel54

ecel54

Üye
Bedava geldi bende aldım :D

hidayet02

hidayet02

Üye
Nokia E-6'dan Sonra Alacağım Telefon Yine Nokia Olacak. Lumia Qwerty Klavyeli Bir Telefon Bekliyorum. Buda Demek Oluyor ki Şuan İhtiyaçlarımı Karşılayan E-6'yı En Az 1 Yıl Daha Kullancağım:)

Lumia Telefon Almayı Çok İstyorum. Çünkü WP İşletim Sistemi Diğer Sistemlerden Çok Farklı Bir Kullanıcı Deneyimi Sunuyor. Arayüzü Fazlasıyla İlgiyi Çekiyor. Almaycak Biri Bile Şu Telefonun Ekranına Dokunayımda Ne Olursa Olsun Diye Düşünüyordur (Eminim).

Donanım Olarak İşlemcisinden Ekranına, Kamerasından Bataryasına, Bunlara Ek Olarak Kablosuz Şarj Özelliği, Nfc, Stabilite vs, vs,,, Bunlar Cihazı Dahada Cazip Kılan Extra Özellikler:)

Çoğu Kişinin Ben Bu Cihazı Neden Aldım Yada Neden Almalıyım Sorularına, Bu Clhaz İçin Onlarca Cevap Verilir...

kimbilir_01

kimbilir_01

Üye
nokia kalitesine olan inancim ve yukardaki yazilanlara aynen katiliyor oluşum...

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Nokiadan ümidi kesmişken tekrar ümitlendim.Nokia almam dahada diyordum.Ama bundan sonraki telefonum kesinlike yeni Nokia ve wp olacak.Ama en azından 1 veya 2 yıl daha Symbian ile devam.

NUD

NUD

Üye
Lumia 800 kullanan birisi olarak bu cihaz bu kadar hızlıyken 920 ne kadar hızlı olabilecegini şu an düşünemiyorum bile :)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
(L) Lumia 920 A.Ş.K.'tır (L)

(
A)L (Ş)EVKLE (K)ULLAN

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Lumia 900 Kullanicisiyim ..

Her Ne Kadar Insanlar Marketi Bos Falan Deselerde Onlar Bos .. Marketi Bos Degill ..

Sadece Eksikleri Varr .. Ve O Eksiklerde Gun Gectikce Gideriliyorr .. Wp8 Ve Wp7.8 Ciktiktan Sonra Butun Eksikler Giderilecektir ..

Microsoft Suan Bu Iki Yazilimin Ustunde Duruyor .. Ve Cihazimin Kalitesinden, Sesinden, Kamerasindan Kisaca Herseyinden Memnunum ..

Bu Lumia'lari Alan Biri Pisman Olamaz .. Kisaca ,

Bu Cihazlar Alinir ..

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
Placebo-

Placebo-

Üye
Alacağım çünkü işketim sisteminin stabilliği, chipset'inin güncelliği ve hızlı oluşu, dış görünüş estetiği, geleceği olan bir işletim sistemi oluşu beni cezbediyor.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
Lumia900 aldim niye mi anlamsiz bir sekilde beni kendine cagirdi cihaz resmen beni al dedi kiramadim. Bu cihazi aldigimdan beri telefon kullanmanin zevkine variyorum. Bu kadar rahat kullanisli bir sistem olabilir ancak.

• Beğen
Tepkiler: MrCommanDTr ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Almalıyım çünkü benim için önemli olan kalite ve sağlamlık

pirenuri

pirenuri

Üye
    Konu Sahibi
yorumlariniz konuyu onemli hale getirmeye basladi tesekkurler

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Lumia alacağım çünkü Windows ve ürünlerini yıllardır severek,beğenerek kullanıyorum. Lakin şuanki modelleri değil daha iyisini bekliyorum gerçek ve eski Nokia kalitesini markasını hissettirecek yegane cihazı bekliyorum ve çıktığı gün N9 a ağabey olarak alacağım.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia alacağım çünkü Windows ve ürünlerini yıllardır severek,beğenerek kullanıyorum. Lakin şuanki modelleri değil daha iyisini bekliyorum gerçek ve eski Nokia kalitesini markasını hissettirecek yegane cihazı bekliyorum ve çıktığı gün N9 a ağabey olarak alacağım.

Aaah ah bende de o sabır olsa keşke kardeşim :ah

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Tabii senin acelen olmaz,elinde N9 gibi harika bir cihaz var:)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Toros542

Toros542

Üye
bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bekledigimize degecekmi?uzun zamandır takip ediyorum nokia yı benim begendigim 820 modeli.orta segmente göre özellikleri gayet yeterli.umarım fiyatı ucuk bi rakamla cıkmaz karsimiza.

Acaba html5 tarayıcı ile netten tv seyredebilirmiyiz?bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bekledigimize degecekmi?uzun zamandır takip ediyorum nokia yı benim begendigim 820 modeli.orta segmente göre özellikleri gayet yeterli.umarım fiyatı ucuk bi rakamla cıkmaz karsimiza.

Acaba html5 tarayıcı ile netten tv seyredebilirmiyiz?bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Netten tv seyredebileceğiniz uygulaması mevcut :)

Üst Alt