Lumia Alanlar Ve Alcaklar

Sponsorlu Bağlantılar

Placebo-

Placebo-

Üye
ile izleyebilirsiniz. :)

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Eyvallah arkadas tskler cvp icin.

- - - Eklendi - - -

Sizede cok Tskler cvp icin...ama benim asıl merak ettigim örnegin ntvspor gibi sitelerden canlı yayın izleyebilirmiyiz?

html5 e göre kodlanmış olması lazım sanırım izleyebilirsiniz

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bir kac tane cok guzel tv uygulamasi var hepsiyle Turk kanallarini canli olarak izleyebilirsiniz. Ayrica tarayicidan izlemenize gerek kalmaz zira uygulama ile yayin akişi,herhangi bir dizi,film mac gibi bir program icin alarm kurabilir favori kanallarinizi başlat ekranina pinleyebilirsiniz.

serinaga

serinaga

Üye
Sadece bekliyorum Lumia 920'yi, her şeyden önce kalite + işletim sistemi almak için en büyük neden, diğerlerini saymıyorum bile ...

droidçi

droidçi

Üye
bir droidçi :ehe olarak wpyi denemek istiyorum ama bu nokia mı olur htc mi meçhul

acuxx

acuxx

Üye
920 değilde bi sonraki lumi yi alıcam 4 çekirdekli olduğu için. Sistemin wp olması ve stabilliği. Birazda farklılık :oke:

hidayet02

hidayet02

Üye
bende sabırsızlıkla bekliyorum bakalım bekledigimize degecekmi?uzun zamandır takip ediyorum nokia yı benim begendigim 820 modeli.orta segmente göre özellikleri gayet yeterli.umarım fiyatı ucuk bi rakamla cıkmaz karsimiza.

Acaba html5 tarayıcı ile netten tv seyredebilirmiyiz?bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Netten tv seyredebileceğiniz uygulaması mevcut :)

+ Nette mms:// İle Başlayan Yerli Yabancı Binlerce Kanal ve Radyo Mevcut Bunlarıda Kullanabilirler:)

Bu Arada Windows Mobil ve Windows Phone Kullanıcılarına Özel Bir Site Burdanda Yerli Yabancı Tv ve Radyolara Ulaşabilirler.

Zaten Ulaşamadağınız Başka Kanal Varsa Size Bende Yardımcı Olabilirim:)

Bu Arada Vlc Player rtsp:// Formatını Destekliyorsa Size Sunamayacağım Kanalda Yok Bu Alemde. Neredeyse Net Ortamındaki Kanalların Hepsinin rtsp ve mms Adreslerine Ulaşabilirim:)

Umarım Artık Kafanızda Soru İşaretleri Kalmamıştır:)

• Beğen
Tepkiler: droidçi
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bende sabırsızlanıyorum çıksada alsak diye
ama aklıma bir şey takılıyor şu çekirdek olayı
S3 Dört çekirdekli Lumia çift arada hız farkı oluyormu yoksa başka etkenlerinde faktörü varmı
ben şu an N8 kullanıyorum gayet yavaş kalıyor tek çekirdekle S3 e karşı acaba lumia da nasıl bir performans var

Lumia Gel artık

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
bende sabırsızlanıyorum çıksada alsak diye
ama aklıma bir şey takılıyor şu çekirdek olayı
S3 Dört çekirdekli Lumia çift arada hız farkı oluyormu yoksa başka etkenlerinde faktörü varmı
ben şu an N8 kullanıyorum gayet yavaş kalıyor tek çekirdekle S3 e karşı acaba lumia da nasıl bir performans var

Lumia Gel artık

sen bizim lumia900 videosunu izlemedin galiba:hmmm

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye

sistem optimizasyonu ile wp'nin sistem gereksinimleri androide gore cok duşuk oldugu icin yuksek donanima gerek kalmiyor.
Desene o zaman dört çekirdekli olsa geçişleri göremeyiz bile bu çok harika telefon ya bahsederken bile kalp atışlarım hızlandı söyleyin Bu A.Ş.K değilde nedir

Toros542

Toros542

Üye

+ Nette mms:// İle Başlayan Yerli Yabancı Binlerce Kanal ve Radyo Mevcut Bunlarıda Kullanabilirler:)

Bu Arada Windows Mobil ve Windows Phone Kullanıcılarına Özel Bir Site Burdanda Yerli Yabancı Tv ve Radyolara Ulaşabilirler.

Zaten Ulaşamadağınız Başka Kanal Varsa Size Bende Yardımcı Olabilirim:)

Bu Arada Vlc Player rtsp:// Formatını Destekliyorsa Size Sunamayacağım Kanalda Yok Bu Alemde. Neredeyse Net Ortamındaki Kanalların Hepsinin rtsp ve mms Adreslerine Ulaşabilirim:)

Umarım Artık Kafanızda Soru İşaretleri Kalmamıştır:)

Cok tskrler arkadas.lumia 820 ye ulastıgım zaman kullanarım insallah...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Ben Nokia kullanıcısıyım ve ve wp8'ide nokia ile kullanmak istiyorum. O yüzden bundan sonraki cihazım Lumia920 olacak inşallah.

amcalu1

amcalu1

Üye
Araba işi bitince alacam ama htc 8x mi lumia 920 mi karar veremedim

nanotex

nanotex

Üye
Çık artık lumia :worshippy::sukur::icelim:

Üst Alt