Zafer Arslan
Üye
valla benim elimdeki galaxy s3 telefona 512 ram bırak telefon açılmaz her halde ama WP8 çatır çatır çalışıyor hadi gelde için sızlamasın verdiğin paraya gelde deliye dönme....
hala uygulama çok oyun çok diyorlar...
arkadaşlar ya sizin dünyadan haberiniz yok yada uygulama demek ne demek bilmiyorsunuz...
magaza resmen çöplük gibi iki resmi slayt yapıp uygulama diye mağazaya koyuyorlar...
adam duvar kağıdını launcher diye sallıyor beeee yuuuuh google da bunu denetlemiyor...
tabiki windows phone mağazasında uygulama oyun az çünki çöplük gibi kullandırmıyor adam mağazayı...
allah aşkına android mağazayı şöyle bir kaç ay takip edin ne kadar kaliteli uygulama oyun geliyor kendi gözünüzle görün çöplük mü değilmi...buyrun meydan...
- - - Eklendi - - -
eeee şimdi ben ne anladım o mağazadaki binlerce oyundan uygulamadan...
hala uygulama çok oyun çok diyorlar...
arkadaşlar ya sizin dünyadan haberiniz yok yada uygulama demek ne demek bilmiyorsunuz...
magaza resmen çöplük gibi iki resmi slayt yapıp uygulama diye mağazaya koyuyorlar...
adam duvar kağıdını launcher diye sallıyor beeee yuuuuh google da bunu denetlemiyor...
tabiki windows phone mağazasında uygulama oyun az çünki çöplük gibi kullandırmıyor adam mağazayı...
allah aşkına android mağazayı şöyle bir kaç ay takip edin ne kadar kaliteli uygulama oyun geliyor kendi gözünüzle görün çöplük mü değilmi...buyrun meydan...
- - - Eklendi - - -
al işte bak bilen biliyor bende rami temizlemeden diğer oyuna geçemiyorum...android konusunda çekincem olmazmı s3 de 1.4 quad core işlemci var ram temizlemeden oyun oynamak imkansız 1gb ram hikaye…
en azından subway surfers temple run 2 olsa gene yeter520 ye ısınamadım önde kamera olmaması buyuk eksiklik
eeee şimdi ben ne anladım o mağazadaki binlerce oyundan uygulamadan...
520 ye ısınamadım önde kamera olmaması buyuk eksiklik
en fazla taş çatlasın 620 falan