Lumia Ailesi Genişliyor..!

Sponsorlu Bağlantılar

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Lumia Ailesi Genişliyor..!
Merhaba arkadaşlarım. 6 ay once dünya kadar model varken, yanımdaki 4 arkadaşım da iphone ve samsung alırken ben lumia 920 aldım. Önce dediler ki uygulama yok. Sonra baktılar ki onlarda olan (daha doğrusu kullandıkları) uygulamarın hepsi bende de var. Sonra gezmelere gittiğimizde fotoğraflar arasındaki farkı gördüler ve "kanka sen çek faceye at" dediler. Sonra rehberde grup yapıp adını da "Arkadaşlarım N'apıyo?" koydum başlangıç ekranına sabitledim. Teli ellerine aldıklarında "bu neymiş" diye başlayıp "vay be hele benim profile gir kanka" diye bitirdiler. Sonra ben oyun oynarken menüler arasında geçişi görüp "gayette hızlı ha" dediler. Ve final : önce telefonu sürekli donan samsungcu arkadaşım "şu lumiadan Bi de ben alim dedi, sonra 4s'ini satan arkadaşım gitti 820 aldı. Dünde kuzenime 620 aldık. O kadar da dedim ki bakın uygulama sıkıntısı var :) Facebook offical ingilizce :) bakın tarayıcı seçeneği az :) cvp : kanka bu tel çok hızlı la :) :) şimdi takır takır kullanıyorlar aile genişliyor tek sorunları yapının karışıklığı. Ne nerde diye soruyorlar. Onu da hallediyorum. Nerdeyse Microsoft'un gönüllü elçisi olduk ya :)
Ha bunun için niye konu açtım diye sorabilirsiniz. Ne bilim boyle Bi mutlu oldum sevindim evladım olmuş gibi :) 620 ve 520 bin reklamı müthiş bir merak uyandırdı millette. 920 reklamı bir kaç gün oynadı kalktı. Kablosuz şarj ettiğini bilen yok doğru düzgün. Reklam şart.. :)

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece, n000k ve Zafer Arslan

man20

man20

Üye
sertab erener ne güzel demiş hayat paylaşınca güzel :oke:

• Beğen
Tepkiler: bulutsuzgece
orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Valla hala bazı kişiler teli elimde gördüğünde bunun modeli ne diyorlar. Iphonu 100 metreden tanıyorlar ya da samsungu. Tanıyacaksın reklamı yapacaksın antepte 1o-15 telefoncuya girdik 620 sarı renk yok operatörlerin 520 620 reklamı sayesinde:)

MaxipmaN

Üye
vay be android ve iosu bırakıp lumia almak çoğu kişiye mantıksız gelecektir :)

ÖEY

ÖEY

Üye
Yo, hiç de mantıksız değil. Eğer uygulama ve oyun takıntısı olmayan biriyse gayet mantıklı bir karar.

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Lipton ice tea ' den didi 'ye geçmek gibi bişey :)androidden geçen kişiler genelde alt sınıf kullananlar kasma ve donmadan dolayı bıkmş durumdalar. İphone dan geçen kişiler de farklılık için merak için geçiyorlar

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Lipton ice tea ' den didi 'ye geçmek gibi bişey :)androidden geçen kişiler genelde alt sınıf kullananlar kasma ve donmadan dolayı bıkmş durumdalar. İphone dan geçen kişiler de farklılık için merak için geçiyorlar

Yeniliğe açığız dostum.
Androidde zaten çoğunluk olarak alt sınıf kullanıcıları

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
dediğin gibi şu aralar 520nin reklamı çok dönüyor. bu da benden örnek: markette kulağımda kulaklık müzik dinleyerek eşimin whatsapptan yazmış olduğu listenin alışverişini yapıyorum. o yüzden telefon da elimde o sıra. baktim 9-10 yaşlarında bi çocuk bana bişi diyo, çıkardım kulaklığı bişi mi diyorsun dedim. "bu 520 mi?" dedi :) dedim bu 820. 820yi hiç duymadığı o an yüz ifadesinden de belli oldu :) hayırdır kendine mi bakıyon deyince yok meraktan sordum dedi :)

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Benim telefonuda 620 mi diyorlar ne alakası varsa !
Çevremde ilk wp8 ben kullandım,diye biliyorum ve aldırdım da bir arkadaşa 620yi

Sarangni

Sarangni

Üye
Geçen 520 inceledim bana hiç cazip gelmedi normalde takıntılı değilimdir hatta WP almayıda düşündüm ama cihazın menüsünü hiç beğenmedim ya da android de kişiselleştirilebilirliğe fazla alışmış olduğumdan çok yavan geldi.

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Geçen 520 inceledim bana hiç cazip gelmedi normalde takıntılı değilimdir hatta WP almayıda düşündüm ama cihazın menüsünü hiç beğenmedim ya da android de kişiselleştirilebilirliğe fazla alışmış olduğumdan çok yavan geldi.

kişisel düşüncene saygı duyuyorum ama genel kanı "farklılık" lumia sarı renk çıkardı şimdi,diğer teller de geçiyor farklı renge. Ha şu var; bir çok tel wp cihaz üretecek ama lisans ücreti yüksek tutuyor Microsoft tarafından. O fiyatta aşağı çekilirse androidde mecburen kasılmayan tel sayısını arttırır. Guzel Bi rekabet olur. Ben tablette android kullanıyorum ve mağaza da uygulama yorumları pek iç açıcı değil..

• Beğen
Tepkiler: n000k ve Sarangni
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
işte bu kadar...bende başta olmak üzere androidten bıktım diyebilirim galaxy s3 gibi bir telefonun donması insanı deli ediyor çabucak şu lumia 925 gelsede her şeyden önce nokia sevdama geri dönsem ve birde windows phone gibi güçlü bir sisteme terfi etsem...
yemişim androidin oyununu da uygulamasınıda telefon donduktan sonra ne anladım ben onca uygulamayı pööööhhhh

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kişisel düşüncene saygı duyuyorum ama genel kanı "farklılık" lumia sarı renk çıkardı şimdi,diğer teller de geçiyor farklı renge. Ha şu var; bir çok tel wp cihaz üretecek ama lisans ücreti yüksek tutuyor Microsoft tarafından. O fiyatta aşağı çekilirse androidde mecburen kasılmayan tel sayısını arttırır. Guzel Bi rekabet olur. Ben tablette android kullanıyorum ve mağaza da uygulama yorumları pek iç açıcı değil..

abi android de uygulama sahilde kum ama şu sorun var lumalarda çok pahalı ya :(

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Genişler tabi oğlum bende de var artık lumia :D

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
bu arada iphone'u görenler 1 km den samsung'u görenler 2 km den gerisinide bilenler biliyor...
adamlar lumia yı çıkartıp masaya koydumu çevredekiler bir hööönnnkkkk one beeee diyor ağzılarından salya akıyor desem yeridir

Sarangni

Sarangni

Üye

Farklılık kesinlikle olmalı Android kesinlikle bir tekel olmamalı. WP ise kesinlikle daha fazla kullanıcı özgürlüğü sunmalıdır. Android elinin belkide en güçlü olduğu nokta bu. Geniş kullanıcı özgürlüğü.

Eski Nokia kullanıcısı olarak kullandığım iki android cihazda kasa kalitesi Nokia yaklaşamadı.

WP 512 Ram sahip cihazı çok rahat kullanıla biliyorken Android bunu yapmak zor cihazınıza iyi hakim olamazsınız tam bir hayal kırıklığı çünkü Android donanım canavarı.

Uygulama konusuna gelince WP bu açığı kapatacaktır. Android markette çok uygulama var kalite öyle övüldüğü kadarda yüksek değil. Zaten çok iyi olan uygulamalar WP markete geliyor. Tek fark android paralı uygulamalara ulaşmak çok kolay WP ise bu yanlış bilmiyorsam parası ödemeden alınmıyor. Etik kısmına hiç girmiyorum o başlı başına bir tartışma konusu.:D

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
abi android de uygulama sahilde kum ama şu sorun var lumalarda çok pahalı ya :(
kardeşim uygulama fullll de hadi üst düzey olmayan android bir telefon alda asphalt oyna lumia da parayı hem yazılıma hem donanıma veriyoruz biz. Haberleri okuduysan komur madeninde dunya kadar malın altında kalıp hala çalışan lumianın haberi. yazılım desteği alacaksa eğer benim telefonum, ben ileriki yıllar için donanımı çok düşünürüm. İhone'a lafım yok ama samsung bildiğin plastik yahu. Adamlar 1.500 tlye s4 alıyor tel plastik. En başta müşteriye haksızlık.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
O mallar kimmiş ? :dry:
neyin ne olduğunu bilmeyen kullanıcılar kim olacak....
ister inanın ister inanmayın telefonunu getirip(Sony Xperia Acro S) şu ekrandaki ikonun yerini nasıl değiştiriyorsunuz diyen godozları biliyorum...adam daha kullandığı telefonun ve yazılımın nasıl çalıştığını bilmiyor kalkıp işletim sistemlerini ve telefonları kötülüyor...
siz onları benim külahıma anlatın...
önce herkes elindeki cihaz nedir de değildir onu öğrensin sonra gelip burda telefonla yazılıma laf atsın

- - - Eklendi - - -

wp8 li telefon görmemis masum köylüler :D
aynen valla :aha:

BrahimOkumus

BrahimOkumus

Üye
Telefonu benden çok millet kullanıyor aa bakıyım bende alacam hele bayanlar :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
kardeşim uygulama de hadi üst düzey olmayan bir telefon alda asphalt oyna :) lumia da parayı hem yazılıma hem donanıma veriyoruz biz. İhone'a lafım yok ama samsung bildiğin plastik yahu. Adamlar 1.500 tlye s4 alıyor tel plastik. En başta müşteriye haksızlık.

android konusunda çekincem olmazmı s3 de 1.4 quad core işlemci var ram temizlemeden oyun oynamak imkansız 1gb ram hikaye…
en azından subway surfers temple run 2 olsa gene yeter :) 520 ye ısınamadım önde kamera olmaması buyuk eksiklik

Takipçi Satın Al

Üst Alt