orian
Üye
Lumia Ailesi Genişliyor..!
Merhaba arkadaşlarım. 6 ay once dünya kadar model varken, yanımdaki 4 arkadaşım da iphone ve samsung alırken ben lumia 920 aldım. Önce dediler ki uygulama yok. Sonra baktılar ki onlarda olan (daha doğrusu kullandıkları) uygulamarın hepsi bende de var. Sonra gezmelere gittiğimizde fotoğraflar arasındaki farkı gördüler ve "kanka sen çek faceye at" dediler. Sonra rehberde grup yapıp adını da "Arkadaşlarım N'apıyo?" koydum başlangıç ekranına sabitledim. Teli ellerine aldıklarında "bu neymiş" diye başlayıp "vay be hele benim profile gir kanka" diye bitirdiler. Sonra ben oyun oynarken menüler arasında geçişi görüp "gayette hızlı ha" dediler. Ve final : önce telefonu sürekli donan samsungcu arkadaşım "şu lumiadan Bi de ben alim dedi, sonra 4s'ini satan arkadaşım gitti 820 aldı. Dünde kuzenime 620 aldık. O kadar da dedim ki bakın uygulama sıkıntısı var
Facebook offical ingilizce
bakın tarayıcı seçeneği az
cvp : kanka bu tel çok hızlı la
şimdi takır takır kullanıyorlar aile genişliyor tek sorunları yapının karışıklığı. Ne nerde diye soruyorlar. Onu da hallediyorum. Nerdeyse Microsoft'un gönüllü elçisi olduk ya 
Ha bunun için niye konu açtım diye sorabilirsiniz. Ne bilim boyle Bi mutlu oldum sevindim evladım olmuş gibi
620 ve 520 bin reklamı müthiş bir merak uyandırdı millette. 920 reklamı bir kaç gün oynadı kalktı. Kablosuz şarj ettiğini bilen yok doğru düzgün. Reklam şart.. 
Facebook offical ingilizce
bakın tarayıcı seçeneği az
cvp : kanka bu tel çok hızlı la
şimdi takır takır kullanıyorlar aile genişliyor tek sorunları yapının karışıklığı. Ne nerde diye soruyorlar. Onu da hallediyorum. Nerdeyse Microsoft'un gönüllü elçisi olduk ya 
Ha bunun için niye konu açtım diye sorabilirsiniz. Ne bilim boyle Bi mutlu oldum sevindim evladım olmuş gibi
620 ve 520 bin reklamı müthiş bir merak uyandırdı millette. 920 reklamı bir kaç gün oynadı kalktı. Kablosuz şarj ettiğini bilen yok doğru düzgün. Reklam şart..