Lumia Ailesi Genişliyor..!

Sponsorlu Bağlantılar

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
valla benim elimdeki galaxy s3 telefona 512 ram bırak telefon açılmaz her halde ama WP8 çatır çatır çalışıyor hadi gelde için sızlamasın verdiğin paraya gelde deliye dönme....
hala uygulama çok oyun çok diyorlar...
arkadaşlar ya sizin dünyadan haberiniz yok yada uygulama demek ne demek bilmiyorsunuz...
magaza resmen çöplük gibi iki resmi slayt yapıp uygulama diye mağazaya koyuyorlar...
adam duvar kağıdını launcher diye sallıyor beeee yuuuuh google da bunu denetlemiyor...
tabiki windows phone mağazasında uygulama oyun az çünki çöplük gibi kullandırmıyor adam mağazayı...
allah aşkına android mağazayı şöyle bir kaç ay takip edin ne kadar kaliteli uygulama oyun geliyor kendi gözünüzle görün çöplük mü değilmi...buyrun meydan...

- - - Eklendi - - -

android konusunda çekincem olmazmı s3 de 1.4 quad core işlemci var ram temizlemeden oyun oynamak imkansız 1gb ram hikaye…
en azından subway surfers temple run 2 olsa gene yeter :) 520 ye ısınamadım önde kamera olmaması buyuk eksiklik
al işte bak bilen biliyor bende rami temizlemeden diğer oyuna geçemiyorum...
eeee şimdi ben ne anladım o mağazadaki binlerce oyundan uygulamadan...

erknlmn

erknlmn

Üye
benim de çevremde 2 tane 920 3 tane de 620 var beraber paslaşıyoruz arada anlamadığımız konularda falan

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
620var 820 var 920 var 25 var 28 var 909 yolda :))) tek sorun on kamera olsun:)

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bende çok yakında wp ye terfi edecem inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Zafer Arslan
HAM ZA

HAM ZA

Üye
valla benim elimdeki galaxy s3 telefona 512 ram bırak telefon açılmaz her halde ama WP8 çatır çatır çalışıyor hadi gelde için sızlamasın verdiğin paraya gelde deliye dönme....
hala uygulama çok oyun çok diyorlar...
arkadaşlar ya sizin dünyadan haberiniz yok yada uygulama demek ne demek bilmiyorsunuz...
magaza resmen çöplük gibi iki resmi slayt yapıp uygulama diye mağazaya koyuyorlar...
adam duvar kağıdını launcher diye sallıyor beeee yuuuuh google da bunu denetlemiyor...
tabiki windows phone mağazasında uygulama oyun az çünki çöplük gibi kullandırmıyor adam mağazayı...
allah aşkına android mağazayı şöyle bir kaç ay takip edin ne kadar kaliteli uygulama oyun geliyor kendi gözünüzle görün çöplük mü değilmi...buyrun meydan...

- - - Eklendi - - -

al işte bak bilen biliyor bende rami temizlemeden diğer oyuna geçemiyorum...
eeee şimdi ben ne anladım o mağazadaki binlerce oyundan uygulamadan...

adam galaxy ace ile s3 ve dengi için bi uygulama buluyor çalıştıramayınca ana bacı sövüyor bi de o var...

- - - Eklendi - - -

620var 820 var 920 var 25 var 28 var 909 yolda :))) tek sorun on kamera olsun:)

lumia 620 600 tl olsa düşünmeden alırdım :)

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
adam galaxy ace ile s3 ve dengi için bi uygulama buluyor çalıştıramayınca ana bacı sövüyor bi de o var...

- - - Eklendi - - -

lumia 620 600 tl olsa düşünmeden alırdım :)
haklısın telefonların donanımları tutmayınca uygulamada açılmıyor yada versiyon istiyor...
bence sende benim gibi bekle git lumia 925 al çatır çatır kullan kardeş en iyisini edersin

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Dun 675e aldık

• Beğen
Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
sabırla bekleyeceğim ve lumia 925 ime kavuşacağım kasa yapısı köşegen tasarım geliştirilmiş kamera ve en güncel WP8 versiyonu daha ne isterim ki hepsi bir arada

HAM ZA

HAM ZA

Üye
haklısın telefonların donanımları tutmayınca uygulamada açılmıyor yada versiyon istiyor...
bence sende benim gibi bekle git lumia 925 al çatır çatır kullan kardeş en iyisini edersin

925 tuzlu gelir bana :tebessüm: en fazla taş çatlasın 620 falan :)

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
man20

man20

Üye
valla alacaksam en son modeli alırım gözümü kararttım zaten eğer s3 e 1500 verdimse 925 hayli hayli veririm

Bence lumia 909'u bekle. Hem en güncel yazılımada sahip olmuş olursun

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Benim arkadaşım pek uygulama kullanmıyordu ben ona Lumia 920 önerdim. Hemen hemen ilk çıktığı zamanlar almıştı. Hâlâ olsun cihazını çok seviyor ve çok memnun olduğunu söylüyor.

HAM ZA

HAM ZA

Üye
valla alacaksam en son modeli alırım gözümü kararttım zaten eğer s3 e 1500 verdimse 925 hayli hayli veririm
2-3 ay telefon piyasasını bekliycem bende şu forumu sallayan gm discovery kullanıcıları 2-3 ay sonra ne diycekler bakalım eğer dandik değilse gm discovery alırım ama dandik çıkarsa wp8 üyesi oluruz artık :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Ben uzun zamandır girmiyorum da bu Nokia EOS'ta optik zoom olacak mı ? Olursa mükemmel olur.

Zafer Arslan

Zafer Arslan

Üye
aslında 909 u beklemek mantıklı ama onun kamera çıkıntısı çok fazla ve benim gözümü tırmalıyor ben tasarım açısından 925 e hayran kaldım vallahi ne yalan söyleyeyim donanımıda bana göre tam yeterince ve gereğince ama yakın zamanda 925 gibi tasarlanmış daha iyisi çıkarsa neden olmasın tabi alırım ama 909 çok kaba duruyor bana göre

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
aslında 909 u beklemek mantıklı ama onun kamera çıkıntısı çok fazla ve benim gözümü tırmalıyor ben tasarım açısından 925 e hayran kaldım vallahi ne yalan söyleyeyim donanımıda bana göre tam yeterince ve gereğince ama yakın zamanda 925 gibi tasarlanmış daha iyisi çıkarsa neden olmasın tabi alırım ama 909 çok kaba duruyor bana göre

Aynen katılıyorum

enterneoll

enterneoll

Üye
android konusunda çekincem olmazmı s3 de 1.4 quad core işlemci var ram temizlemeden oyun oynamak imkansız 1gb ram hikaye…
en azından subway surfers temple run 2 olsa gene yeter :) 520 ye ısınamadım önde kamera olmaması buyuk eksiklik

hikayeyi şimdi yazdın sanırım hangi oyun oynanmıyor göster ben sana video çekicem

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Valla onu bunu bilmem wp iyi :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt