Lumia Ailesi Genişliyor..!

Sponsorlu Bağlantılar

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bende arkadaşıma 620 aldırdım.Arkadaşım çok memnun fakat 2 şeyden şikayetçi biri diğer kısmı çok fazla dolu ve yer sıkıntısı çekiyor.Diğer ise şarj tabi onuda şöyle diyerek teselli ediyor hangi akıllı telefonun şarjı uzun gitti ki ( kendi telefonun özelliklerindeki telefonlara diyor)

Birşey oldumu arar sorar kendisi ankara'da yaşıyor.Yardımcı olmaya çalısırım program sorarsa bende yoksa indiririm karıştırıp ona çözümünü söylerim böyle şeyler gerçektende çok güzel birşey :) annemede 720 yada 520 almayı düşünüyorum para biriktirerek maksat lumianın meyvelerinden yararlansın kendisi nokıa'nın çook eski telefonunu kullanıyor kapaklı ama kapağı her tarafa dönebilen bir model adını hatırlamıyorum :D

HAM ZA

HAM ZA

Üye
Bende arkadaşıma 620 aldırdım.Arkadaşım çok memnun fakat 2 şeyden şikayetçi biri diğer kısmı çok fazla dolu ve yer sıkıntısı çekiyor.Diğer ise şarj tabi onuda şöyle diyerek teselli ediyor hangi akıllı telefonun şarjı uzun gitti ki ( kendi telefonun özelliklerindeki telefonlara diyor) Birşey oldumu arar sorar kendisi ankara'da yaşıyor.Yardımcı olmaya çalısırım program sorarsa bende yoksa indiririm karıştırıp ona çözümünü söylerim böyle şeyler gerçektende çok güzel birşey :) annemede 720 yada 520 almayı düşünüyorum para biriktirerek maksat lumianın meyvelerinden yararlansın kendisi nokıa'nın çook eski telefonunu kullanıyor kapaklı ama kapağı her tarafa dönebilen bir model adını hatırlamıyorum :D
n90 mı :D

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Bataryanın alt kısmında yazar :) al kardeş lumia genç telefonu diye bişey yok:)

PureFood

PureFood

Üye
Ben de arkadaşıma kırmızı 820 aldırmıştım, kafası rahat :) arkadaşlar devir hız stabilite performans devri. Wp bir kullanıcının hemen hemen her istediğini karşılıyor.

drangela61

drangela61

Üye
Arkadaşa L920 amcama L720 aldırdım kuzenime L820 aldırdım
devamı gelecek inşallah;)

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
Haydi arkadaşlar reklam bizde:) reklamı biz yapacağız :)

suyunsesi

suyunsesi

Üye
Şirkette 3 kişiye 920 aldırdım (iki beyaz bir siyah) sonra kendime 920 eşime 820 aldım (ikiside beyaz ve beyaz 820 harika görünüyor) :D , Yeğenime sarı 720 aldırdım :)) Yeğenim genç kız ve telefona bayıldı. Şirketteki arkadaşların birinin 920 si arıza yaptı 4 kez servise gitti, arkadaş telefona ısınamadığı için üzerine para verip birebir değişim olduğu halde iphone 4s aldı. Onun dışındaki tüm arkadaşlar telefonlarından çok memnun. Ben dahil. Birisi sürekli telefon değiştiren arkadaşım ve diyor ki "galiba en uzun bunu kullanacağım".

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
909 ne zaman gelecek buraya merak ediyorum doğrusu

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
ben de aldırdım demeyeyim ama sanırım ön ayak oldum. iş yerindeki bir arkadaş bende L820'yi gördükten ve inceledikten bir hafta sonra bi geldi ki iphone 3g'sini satmış L620 almış :)

orian

orian

Üye
    Konu Sahibi
EeE 3gs ios 7 güncellemesini almıyor..

ponçikEnişte

ponçikEnişte

Üye
daha o zaman ios7 tanıtılmamıştı :) (sanırım) :hmmm

erdgnblt

erdgnblt

Üye
daha o zaman ios7 tanıtılmamıştı :) (sanırım) :hmmm

iOS 6'dan ileri gidemeyeceği belliydi zaten. :)

Ben sınıftan yeni telefon alanların birkaçına hepsine ( özellikle iPhone 5 alan artist arkadaş hariç ) Lumia aldırdım.
Ozamanlar 520 daha yoktu. Bir kişiye 920, 2 kişiye 820 aldırdım. Şuan memnunlar zaten oyun oynamıyorlar Temple Run dışında :)

Özellikle metroda yada cafede otobüste vs. çıkarttığımda herkes şöyle bir gözucuyla "Abooovvv" diye bakıyor ya :)

• Beğen
Tepkiler: PureFood
osmanmert99

osmanmert99

Üye
Aynen, ilk aneme 620 aldık. Sonra hoşuma gitti ben 920 aldım. Kardeşimde 520 aldı. Babam forever 6300.

• Beğen
Tepkiler: orian ve PureFood

Üst Alt