Anket Lumia 950 veya Lumia 950 XL Satın Almayı Düşünüyor Musunuz? (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

@papakudioflu

Bazen rakip firmalar bu haberleri kasten mi yaptırıyor diye düşünmeden edemiyor insan?

O kadar video inceleme ve yazılı makalede kimse böyle bir şeye değinmemişken, bu haberde belirtilen sitenin böyle bir iddia ile öne çıkması enteresan :hmmm

dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
Az önce oy verdim Almayacaklar %65 bayağı fazla ben W10 sürümüne göre karar vereceğim 950XL düşünürüm yeni gelecek cihazlarada bakmam lazım MS daha ne cihazlar sunacak göreceğiz ama alacağım cihaz üst seviye olmalı

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Az önce oy verdim Almayacaklar %65 bayağı fazla ben W10 sürümüne göre karar vereceğim 950XL düşünürüm yeni gelecek cihazlarada bakmam lazım MS daha ne cihazlar sunacak göreceğiz ama alacağım cihaz üst seviye olmalı

Ben de sistemin durumuna göre karar vereceğim.
Ayrıca cihaz mağazalara geldiğinde gidip inceleyeceğim.

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye

@papakudioflu

Bazen rakip firmalar bu haberleri kasten mi yaptırıyor diye düşünmeden edemiyor insan?

O kadar video inceleme ve yazılı makalede kimse böyle bir şeye değinmemişken, bu haberde belirtilen sitenin böyle bir iddia ile öne çıkması enteresan :hmmm

"iPhone 6 gibi ..." ibaresinden sonra ne yazdığının bir önemi yok. İster kötü yazsın ister iyi :)

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

@papakudioflu

Haber editörlüğü bu yüzden zor iş dostum. İçerik girmen gerekir ama tüm kaynakları tararsın bir tane bile bulamazsın. E site sayfasının sa güncellenmesi gerekiyor ne yapacaksın? Böyle durumlarda ya uygulama incelemesi, ya cihaz incelemesi ya da rehber ve öğretici içerik oluşturup girersin. Yani "dürüst" siteler böyle yapıyor. Bunlar gibi Google News'e oynayıp spam içerikler girenler de bu ve buna benzer etiketleri dikkat çekecek içerikler girer.

Madem böyle bir durum oluşmuş -ki olabilir- bunu sorunu Apple bile en pahalı cihazında yaşamış, bir tane görsel yok, kaynak site yok, doğru dürüst alıntı açıklama yok. Yani ben böyle bir içerik girsem @Ozan bana bu ne abi ne biçim yazı giriyorsun der. Aklı başında okurlar zaten internet ortamında bu tür içeriklere prim vermiyor. Siz de vermeyin.

Dahası izlediğim tüm incelemelerde editörler kapağın çok zor açılmasından şikayetçi, kimisi açana kadar inceleme bitiyor bu "Adam" kapak düşüyor demiş. Ben bişey demiyorum.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve bulutsuzgece
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Haber editörlüğü bu yüzden zor iş dostum. İçerik girmen gerekir ama tüm kaynakları tararsın bir tane bile bulamazsın. E site sayfasının sa güncellenmesi gerekiyor ne yapacaksın? Böyle durumlarda ya uygulama incelemesi, ya cihaz incelemesi ya da rehber ve öğretici içerik oluşturup girersin. Yani "dürüst" siteler böyle yapıyor. Bunlar gibi Google News'e oynayıp spam içerikler girenler de bu ve buna benzer etiketleri dikkat çekecek içerikler girer.

Madem böyle bir durum oluşmuş -ki olabilir- bunu sorunu Apple bile en pahalı cihazında yaşamış, bir tane görsel yok, kaynak site yok, doğru dürüst alıntı açıklama yok. Yani ben böyle bir içerik girsem @Ozan bana bu ne abi ne biçim yazı giriyorsun der. Aklı başında okurlar zaten internet ortamında bu tür içeriklere prim vermiyor. Siz de vermeyin.

Dahası izlediğim tüm incelemelerde editörler kapağın çok zor açılmasından şikayetçi, kimisi açana kadar inceleme bitiyor bu "Adam" kapak düşüyor demiş. Ben bişey demiyorum.

Belki de açarken kapağı zorlayıp dişini kırdı ya da yalama yaptı dingil :hmmm

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin

ArMaGeDdOn_87

Üye
Bu anket ana sayfa dışında ve bu bölüm dışında "Cep Telefonları Genel" bölümünede alınsa iyi olur

gkhntlbs

Üye
1020 tarzı kamerası daha iyi olacak bir modeli bekleyeceğim çıkarsa onu almayı düşünüyorum

wpfurkan

wpfurkan

Üye
cihazlar donanım olarak çok iyi eyvallah ama o boş beleş tasarım ve hala oturmamış ve çok yavaş ilerleyen bir sisteme 2000₺ civarı para verilmez. Isterse Snapdragon 830 olsun yinede kimse almaz. Kamera konusunda Lumialar baya fark atıyordu ama artık "sadece" g4 ve s6 seviyesinde yani öyle özellikle nokia veya işte ms alma sebebi kalmadı. üstelik benim gözümde Lumia 920, 1520 veya 930 tasarımları çok güzeldi ama şimdi hiçte öyle değil.
Ayrıca yabancı sitelerde telefonu alan ve hiç memnun olmayan insanlar dolu. Yine sorun W10 çünkü sistem çok sorunluymuş bazılarında.
Ms Nokia'nında Wp'ninde kusura bakmayın içine etti.

• Beğen
Tepkiler: preatorian
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Adamın bahsettiği reddit tartışmasını buldum:

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Söz konusu tartışmada adamın bahsettiği şey farklı.

Bizim Türk sitelerinde yapılan haber bambaşka. Çeviri yapanın ingilizcesine s.çmak lazım :kop2:

Google da tabi hemen fırsat bilip arama sonuçlarında 1 numaraya taşımış.

Tartışmayı açan adam, Lumia 950'nin arka plastik kapağının yamulduğunu (belki de simkart veya sdkart takmak için açarken yamuldu) ve bu yüzden düzgün oturmadığını söylemiş.
Yani telefonun büküldüğü falan yok.

Ancak şu yanı gerçek ki, çoğu incelemede de söylendiği gibi arka plastik kapak çok kalitesiz ve telefona da ucuz hissi veriyor. Mozo almak bir nevi şart...
Belki de Mozo aldırmak için kasten öyle ucuz bir kapak yapılmış :)

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

Son düzenleme:
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
bakalım burada ilgi ne kadar olacak tabi şirketin satış pazarlama politikası önemli şatış çok kısıtlı mağazalarda olur oparatörlerde destek vermezse kötü olur

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
bakalım burada ilgi ne kadar olacak tabi şirketin satış pazarlama politikası önemli şatış çok kısıtlı mağazalarda olur oparatörlerde destek vermezse kötü olur

Şirket açısından;
1) Operatör desteği ve yaygın satış şart
2) Kampanya dahilinde Dock ünitesinin en azından belli süre için ücretsiz verilmesi şart

Kullanıcı açısından;
1) Mozo markalı kapaklardan almak şart

ilyas_0177

ilyas_0177

Üye
Yazacak hicbirşey bulamadım, yazıp yazıp siliyorum.
Yorumum bulunsun :kop2:

• Beğen
Tepkiler: bozkirdangelen
Kaworu Nagisa

Kaworu Nagisa

Üye
Microsoft bu modellerle ya Mobil sektörde kendini kanıtlayacak ya da arkasına tekmeyi yiyip Mobil sektöre veda edecek
onca zaman sonra çıkardığı modelin önceki modellerin yarısı kadar bile dikkat çekmemesi bunu kanıtlıyor
hatırlıyorum da Lumia 720 bile malzeme özellik vb olarak çok sevilmişti tek sıkıntısı bizim ülkemizde pahalı oluşuydu
Lumia 1520-930 gibi modellere değinmiyorum bile 1 Lumia 1520=3 Lumia 950xl-malzeme tasarım çıktığı dönemde yarattığı etki

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Adminler Hediye Etsinde Kullanak :D

alaca61

Üye
Ben bu ay içinde gelirse alırım 950 tabi fiyatı 2000tlyi geçmemek şartıyla

maydinmaydin

maydinmaydin

Üye
Microsoft bu modellerle ya Mobil sektörde kendini kanıtlayacak ya da arkasına tekmeyi yiyip Mobil sektöre veda edecek
onca zaman sonra çıkardığı modelin önceki modellerin yarısı kadar bile dikkat çekmemesi bunu kanıtlıyor
hatırlıyorum da Lumia 720 bile malzeme özellik vb olarak çok sevilmişti tek sıkıntısı bizim ülkemizde pahalı oluşuydu
Lumia 1520-930 gibi modellere değinmiyorum bile 1 Lumia 1520=3 Lumia 950xl-malzeme tasarım çıktığı dönemde yarattığı etki

Herkesin elinde 1520 var da biz mi görmüyoruz? Çıktığı dönemde hangi etkiyi yaptı merak ediyorum? C7'den beri Nokia'nın yaptığı hiçbir cihaz tutmadı. Tutmamış cihazları övüp övüp durmanın ne manası var anlamıyorum. Adamlar yeni cihaz çıkarmışlar daha elimize almadan yerden yere vuruyoruz milletin dönüp bakmadığı eski Lumiaları da yere göğe sığdıramıyoruz. Biz nasıl böyle garip bir kitle olduk?.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: BLasTeaR
dilmenibrahim

dilmenibrahim

Üye
MS nin işi hakikaten çok zor

Üst Alt