bulutsuzgece
Üye
Az önce oy verdim Almayacaklar %65 bayağı fazla ben W10 sürümüne göre karar vereceğim 950XL düşünürüm yeni gelecek cihazlarada bakmam lazım MS daha ne cihazlar sunacak göreceğiz ama alacağım cihaz üst seviye olmalı
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu
Bazen rakip firmalar bu haberleri kasten mi yaptırıyor diye düşünmeden edemiyor insan?
O kadar video inceleme ve yazılı makalede kimse böyle bir şeye değinmemişken, bu haberde belirtilen sitenin böyle bir iddia ile öne çıkması enteresan![]()

Haber editörlüğü bu yüzden zor iş dostum. İçerik girmen gerekir ama tüm kaynakları tararsın bir tane bile bulamazsın. E site sayfasının sa güncellenmesi gerekiyor ne yapacaksın? Böyle durumlarda ya uygulama incelemesi, ya cihaz incelemesi ya da rehber ve öğretici içerik oluşturup girersin. Yani "dürüst" siteler böyle yapıyor. Bunlar gibi Google News'e oynayıp spam içerikler girenler de bu ve buna benzer etiketleri dikkat çekecek içerikler girer.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu
Bazen rakip firmalar bu haberleri kasten mi yaptırıyor diye düşünmeden edemiyor insan?
O kadar video inceleme ve yazılı makalede kimse böyle bir şeye değinmemişken, bu haberde belirtilen sitenin böyle bir iddia ile öne çıkması enteresan![]()
Haber editörlüğü bu yüzden zor iş dostum. İçerik girmen gerekir ama tüm kaynakları tararsın bir tane bile bulamazsın. E site sayfasının sa güncellenmesi gerekiyor ne yapacaksın? Böyle durumlarda ya uygulama incelemesi, ya cihaz incelemesi ya da rehber ve öğretici içerik oluşturup girersin. Yani "dürüst" siteler böyle yapıyor. Bunlar gibi Google News'e oynayıp spam içerikler girenler de bu ve buna benzer etiketleri dikkat çekecek içerikler girer.
Madem böyle bir durum oluşmuş -ki olabilir- bunu sorunu Apple bile en pahalı cihazında yaşamış, bir tane görsel yok, kaynak site yok, doğru dürüst alıntı açıklama yok. Yani ben böyle bir içerik girsem @Ozan bana bu ne abi ne biçim yazı giriyorsun der. Aklı başında okurlar zaten internet ortamında bu tür içeriklere prim vermiyor. Siz de vermeyin.
Dahası izlediğim tüm incelemelerde editörler kapağın çok zor açılmasından şikayetçi, kimisi açana kadar inceleme bitiyor bu "Adam" kapak düşüyor demiş. Ben bişey demiyorum.

Haber editörlüğü bu yüzden zor iş dostum. İçerik girmen gerekir ama tüm kaynakları tararsın bir tane bile bulamazsın. E site sayfasının sa güncellenmesi gerekiyor ne yapacaksın? Böyle durumlarda ya uygulama incelemesi, ya cihaz incelemesi ya da rehber ve öğretici içerik oluşturup girersin. Yani "dürüst" siteler böyle yapıyor. Bunlar gibi Google News'e oynayıp spam içerikler girenler de bu ve buna benzer etiketleri dikkat çekecek içerikler girer.
Madem böyle bir durum oluşmuş -ki olabilir- bunu sorunu Apple bile en pahalı cihazında yaşamış, bir tane görsel yok, kaynak site yok, doğru dürüst alıntı açıklama yok. Yani ben böyle bir içerik girsem @Ozan bana bu ne abi ne biçim yazı giriyorsun der. Aklı başında okurlar zaten internet ortamında bu tür içeriklere prim vermiyor. Siz de vermeyin.
Dahası izlediğim tüm incelemelerde editörler kapağın çok zor açılmasından şikayetçi, kimisi açana kadar inceleme bitiyor bu "Adam" kapak düşüyor demiş. Ben bişey demiyorum.

bakalım burada ilgi ne kadar olacak tabi şirketin satış pazarlama politikası önemli şatış çok kısıtlı mağazalarda olur oparatörlerde destek vermezse kötü olur
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Microsoft bu modellerle ya Mobil sektörde kendini kanıtlayacak ya da arkasına tekmeyi yiyip Mobil sektöre veda edecek
onca zaman sonra çıkardığı modelin önceki modellerin yarısı kadar bile dikkat çekmemesi bunu kanıtlıyor
hatırlıyorum da Lumia 720 bile malzeme özellik vb olarak çok sevilmişti tek sıkıntısı bizim ülkemizde pahalı oluşuydu
Lumia 1520-930 gibi modellere değinmiyorum bile 1 Lumia 1520=3 Lumia 950xl-malzeme tasarım çıktığı dönemde yarattığı etki