Anket Lumia 950 veya Lumia 950 XL Satın Almayı Düşünüyor Musunuz? (anket)

Sponsorlu Bağlantılar

Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
fiyatı uygun olsaydi alırdım

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
en Fazla 1500 tl civarında olsa iyi olurdu

Gönüldaş

Gönüldaş

Üye
:(

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
en Fazla 1500 tl civarında olsa iyi olurdu
Piyasada 2300-2500tl'ye satılan diğer cihazlarla aynı donanıma sahip, üstelik iris tarayıcısı olan telefon 1500TL olsaydı...

Gerçekten harikasınız, diyecek söz bulamadım.
Bence bedava dağıtsınlar...

• Beğen
Tepkiler: kamil5028347
Dj.Refoo

Dj.Refoo

Üye
o kadar para verecek gücüm yok..

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin, ThunderblastX ve technocu1
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
Lg g4 şu an 1800 tl civarında. 950 de o civarda satilmasi gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta aynı donanim var

• Beğen
Tepkiler: technocu1 ve bmw_m6
bmw_m6

bmw_m6

Üye
Lg g4 şu an 1800 tl civarında. 950 de o civarda satilmasi gerekir diye düşünüyorum. Sonuçta aynı donanim var
Donanim ayni olabilir ( incelemedim ayrintili) fakat yazilm eksikligi var ona gore hesab etmek lazim . ve 1500 fiyat araligi fena degil gibi. Birde cok hizli para kaybediyor bunuda hesablamak lazim.

• Beğen
Tepkiler: technocu1
bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
950 icin 1800-1900tl aralığı olabilir.
Ancak XL icin 2100'den aşağı olması zor gibi...
Abi bence 2200 maksimum fiyat çok iyi olur xl için. Bne 1520ye 2250 verirken hiç pişman olmamıştım ki o zaman piyasa fiyatında bir telefondu. Şimdi Xl o fiyattan gelse piyasasından ucuz demek olur ve gayet iyi fiyatlandırma demektir

4MaGuS

4MaGuS

Üye
öyle düşünürsen daha neler neler var peki g4 ilk çıktığında kaç paraydı senin ona bakman gerekiyor

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Bir yerlerde yanlış giden bişeyler var. Ya biz bu işten anlamıyoruz ya da bu Amerikalılar bizim bilmediğimiz bir şeyi biliyorlar.

Microsoft Store'da Lumia 950 ve Lumia 950 XL satışları başlamak üzere kapılar açılmadan önceki durum;
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Kapılar açıldıktan sonraki durum;

sevinçten nasıl da sırıtıyor :ehe
bizde te böyle bakarız :D

dakamon

dakamon

Üye
2100 olursa süper olur 950 xl en azından çok tutulmayan bir sistemin amiral gemisi daha alınası olur. Bir şekilde cezbetmesi lazım.

• Beğen
Tepkiler: maydinmaydin ve BLasTeaR
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 950, LG G4 ile hemen hemen aynı donanıma sahip. Ne idüğü belli olmayan siteler hariç Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt gibi bilinen mağazalarda LG G4 1900 lira. Lumia 950 de bu fiyat aralığında satışa sunulmalı. Hatta 1800 Lumia 950 için iyi bir fiyat olur.

Lumia 950 XL ise hemen hemen aynı fakat piyasadaki en üst düzey donanıma artı olarak İris tarayıcı özelliğine sahip. Xperia Z3+,Z5, HTC One A9, Galaxy serisi yani en iyi donanıma sahip cihazlardan artısı var eksiği yok. Bu cihazlar arasında da 2500'den ucuzu olmadığına göre Lumia 950 XL için de gerçekçi olmak lazım. Nedir o gerçekçi fiyat? Bence 2200-2300 bu piyasada gayet makul olur. Ha daha aşağısı olursa da satışlarını en az %10-15 artırır.

• Beğen
Tepkiler: Esendağlı ve kamil5028347
GianniInfantino

GianniInfantino

Üye
öyle düşünürsen daha neler neler var peki g4 ilk çıktığında kaç paraydı senin ona bakman gerekiyor
Hayir gerekmiyor, piyasaya geç girerse öyle baslangictaki gibi bir fiyatla giremez. Girerse kendi kaybeder

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Lumia 950, LG G4 ile hemen hemen aynı donanıma sahip. Ne idüğü belli olmayan siteler hariç Vatan Bilgisayar, Teknosa, Mediamarkt gibi bilinen mağazalarda LG G4 1900 lira. Lumia 950 de bu fiyat aralığında satışa sunulmalı. Hatta 1800 Lumia 950 için iyi bir fiyat olur.

Lumia 950 XL ise hemen hemen aynı fakat piyasadaki en üst düzey donanıma artı olarak İris tarayıcı özelliğine sahip. Xperia Z3+,Z5, HTC One A9, Galaxy serisi yani en iyi donanıma sahip cihazlardan artısı var eksiği yok. Bu cihazlar arasında da 2500'den ucuzu olmadığına göre Lumia 950 XL için de gerçekçi olmak lazım. Nedir o gerçekçi fiyat? Bence 2200-2300 bu piyasada gayet makul olur. Ha daha aşağısı olursa da satışlarını en az %10-15 artırır.
Yanlarında hediye dock olursa iyi gider :eller:

ThunderblastX

ThunderblastX

Üye
Buna verilen paraya yazık Z5 almayı düşünüyorum. Sen kalk koca yazılım devi en iyi uygulamalarını ios ve androide yaz ama ben gerizekalı gibi seni desteklemeye devam edeyim öyle mi :) Mobil sektörde Microsoft istediği başarıyı yakalayamayacak ben böyle düşünüyorum umudumu da kestim

• Beğen
Tepkiler: murooo55, wpfurkan ve bmw_m6
kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Bir yerlerde yanlış giden bişeyler var. Ya biz bu işten anlamıyoruz ya da bu Amerikalılar bizim bilmediğimiz bir şeyi biliyorlar.

Microsoft Store'da Lumia 950 ve Lumia 950 XL satışları başlamak üzere kapılar açılmadan önceki durum;

Kapılar açıldıktan sonraki durum;
322 milyon nüfusu olan bir ülkede bu kalabalık normal.
Ben 950 istiyorum fakat TÜrkiye'de satılacak fiyatı beni tedirgin ediyor.Daha ucuza çok daha iyi telefonlar var(başka sistemlerde) şahsen hem win 10'un geleceği hem 950'nin fiyatına bakarak karar vereceğim.Ankettede fiyat seçtim.En büyük etken o benim için

• Beğen
Tepkiler: BLasTeaR

Üst Alt