Haber Lumia 950 Ve Lumia 950XL Türkiye’de!

Dostlar merhaba,
Ben 950 XL yi kablosuz olarak televizyona bağlamak isterken sadece ses bağlantısı kuruyor. Kablosuz continuum kullanamıyorum. Acaba sıkıntı nerede olabilir?

furyzer0

Üye
Dostlar merhaba,
Ben 950 XL yi kablosuz olarak televizyona bağlamak isterken sadece ses bağlantısı kuruyor. Kablosuz continuum kullanamıyorum. Acaba sıkıntı nerede olabilir?
Continuum açıp bağlan deyip televizyonu semince ekran gelmiyor mu?

Sent from Mtalk using Lumia950[emoji769]

Bağlanmaya çalışıyor ve akabinde bağlanılamadı diyip bırakıyor.

Burada bahsettiği kablosuz ne acaba? Bluetooth ve wifi açık olduğu halde bunu söylüyor

theseusx

Üye
Hocam ne kadar ücret iadesi yapacaklar ? Faturadaki tutar kadar mı yoksa kendileri mi belirliyorlar ?

furyzer0

Üye

Burada bahsettiği kablosuz ne acaba? Bluetooth ve wifi açık olduğu halde bunu söylüyor
Benim samsung akıllı televizyonda çalışıyor sorunsuz. Herhangi bir ayar yapmam gerekmedi

Lumia 950 elime ulaştı. Plastik kasa haricinde gayet güzel bir telefon. Ancak elinizdeyken plastik kasa sanki alimünyummuş gibi his veriyor. 820'den sonra bu telefon büyük olmasına rağmen oldukça zarif geldi bana. Beklediğimden daha ince bir yapısı var. Yanında şeffaf silikon kılıf da geldi. Kılıf da güzel yakıştı yani. Ekran, kamera, hız filan konularında bişey söylemeye gerek yok zaten. WP8.1'de mağazadan bir uygulama indirdiğimizde uygulamayı direk açamıyorduk. "Görüntüle" diye bir buton vardı ve bizi uygulama listesine götürüp uygulamayı orada gösteriyordu. W10'da ise "Aç" butonu konulmuş. İşte şimdi olmuş dedirtiyor

Tepkiler: dark_13, furyzer0, ceza87 ve 1 kişi daha
Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullan,deneyimlerini zaman zaman bizimle paylaşırsan memnun oluruz.

Tepkiler: maydinmaydin
Hayırlı olsun güle güle kullan

820den 950ye terfi etmek... bir gün bana da nasip olur mu öyle bişi acaba

820den 950ye terfi etmek... bir gün bana da nasip olur mu öyle bişi acaba

Sana inşAllah daha iyisi nasip olur
820'yi bırakırken baya bir üzüldüm açıkçası Şuan onu sadece araçta kullanabileceğim moda dönüştürme aşamasındayım. Navigasyon ve Müzik içeriği dışındaki çoğu şeyi kaldırıp sadece araçta kullanmayı düşünüyorum.

Tepkiler: ceza87

afwerker

Üye

cihaz modeli nedir ? Vestel Tvlerde 8.1 sıkıntısız bağlanıyordu windows 10 ile continuum destekli cihazlarda sıkıntı çıkarıyor ağır kalıyor vestele bağlanamıyor bazı lg tvlerde de öyle durum

Hep arabada kullanacaksan bunlar yerine ana sayfaya istediğin uygulamaları geniş kutucuk olarak diz daha iyi olur bence.

Evet aynen. Kareleri büyük büyük yerleştirdim ekrana. Ah bir de ana ekran yan dönseydi harika olurdu

Tepkiler: furyzer0