furyzer0
Üye
İosu stabil yapan uygulamaların kalitesi sistemle alakası yok windows ta da kaliteli uygulamalar olsa öyle sorunlar olmaz bak mesela twitter uygulamlasının açılması saniye almıyor ama daha hafif bir aliexpress uygulaması 3-4 sn de açılıyorOna bakarsan şuan windows 10 da adam gibi çalışıyor ama zaman geliyor uygulama açılmaz oluyor veya saniyeler geçiyor açılması için. iOS'u stabil yapan yazılımı. Adamlar yapmış ve bir numara oldukları için de kendi mallarını kullandırtmak için kısıtlıyorlar ama bu günlük kullanımı etkileyen kısıtlama değil.
Bunu da yaptıracak olan yine Microsoftİosu stabil yapan uygulamaların kalitesi sistemle alakası yok windows ta da kaliteli uygulamalar olsa öyle sorunlar olmaz bak mesela twitter uygulamlasının açılması saniye almıyor ama daha hafif bir aliexpress uygulaması 3-4 sn de açılıyor
Sent from mTalk using lumia950
O konuda haklısınız bence o kadar kotu ilerlemiyor pc de uygulama kültürü yaygınlaştıkça uygulamaların kalitesi aratacaktırBunu da yaptıracak olan yine MicrosoftTeşvik etmesi gerekiyor sürekli güncelleme alması gerekiyor uygulamaların.
Ya ben de çok kötü demiyorum ama şu uygulama geliştiricilerine para yedirmesi gerekiyor artık Microsoft'un.O konuda haklısınız bence o kadar kotu ilerlemiyor pc de uygulama kültürü yaygınlaştıkça uygulamaların kalitesi aratacaktır
Şu an mobile ağırlık vermiyor surface phone a kadar da vermesini beklemiyorum o zamana kadar hololens ve xbox a ağırlık verecektir sonra mobilYa ben de çok kötü demiyorum ama şu uygulama geliştiricilerine para yedirmesi gerekiyor artık Microsoft'un.
O zamana kadar da pazar payı diye bir şey kalmayacak sankiŞu an mobile ağırlık vermiyor surface phone a kadar da vermesini beklemiyorum o zamana kadar hololens ve xbox a ağırlık verecektir sonra mobil
Bu hafta Almanya da Media Markt ve Redcoon Lumia 950 cift sim telefonunu 279€´ya satiyor, cift sim olmasi da cok iyi. Simdi bir tane siparis ettim. Üstelik 30 Hazirana kadar telefonu satin alana Microsoft´dan Display Dock da hediye
Tükiye'ye getirtebiliyor muyuz burdan sipariş verip?
HocamArkadaşlar L950 XL için S-Link OTG kablo aldım. Hangi cihazları çalıştırıyor diye deneme yaparken cihazın harici ses kartını çalıştırdığını fark ettim. Creative 5.1 ses sistemi ve x-fi surround 5.1 pro ses kartı vardı. ses kartını usb ile telefona takınca müzik ses sisteminden geliyorayrıca 1 tb lık hdd'yi de açtı. ama şifreli bölümü açmadı. 3 TB'lık hdd'yi açmadı. harici wi-fi adaptörü vardı onu da denedim açmadı. şimdilik elimde bu kadar cihaz var buldukça denicem bakalım neler çıkacak. aman Microsoft a söylemeyin bunları kaldırır falan alıştık nasılsa her gün bişyi kaldırıyor adamlar
Ayarlar > Sistem > TelefonBugün lumia 950 cift sim telefonum geldi. Bir ayari bulamiyorum, telefonu karsi taraf acinca titresim oluyordu, nereden bulacagim bu ayari, kafam karisti ? Lumia 830um da var da, lumia 950 de bulamadim bir türlü.
Üstelik birde telefon görüsmelerini kaydedecek ayari da bulamiyorum, bilen arkadaslar bir yardim etse
Hayırlı olsunBugün lumia 950 cift sim telefonum geldi. Bir ayari bulamiyorum, telefonu karsi taraf acinca titresim oluyordu, nereden bulacagim bu ayari, kafam karisti ? Lumia 830um da var da, lumia 950 de bulamadim bir türlü.
Üstelik birde telefon görüsmelerini kaydedecek ayari da bulamiyorum, bilen arkadaslar bir yardim etse
Ayarlar > Sistem > Telefon
Arama kaydı da hemen aşağıda Uygulamaları seç kısmında.
Hayırlı olsunarkadaş zaten sorunun cevabını vermiş
Iste orada titresim ayari yok, lumia 830 da var ama lumia 950 de yok. Üstelik ses kaydediciyi oaradan acsam bile, telefon görüsmesinde devreye girmiyor
Tesekkür ederim hocam, Allah razi olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bende titreşim seçeneği var cihaz lumia 950 tek sim güncellersen gelir belki eğer güncel değilse
ilginç hocam bendede aldığım günden beri bu özellik mevcut bölgeyi değiştir bide öyle dene bakalım.Hocam niyese bende yok bu özellik. Güncellenecek birsey de kalmadi, ama yinede yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?