Şahsi fikrim tamir ettir derim ben, nedeni ise o para o cihazlar için fazla bence.w10m yi tam olarak temsil edemeyen bir cihaza 2000 ₺ den fazla para vermek pek mantıklı gelmiyor bana.
950 XL'nin 950'ye göre tek sıkıntısı yandaki farklı tuş dizilimine alışabilmek. FM Radyo, işlemci, ekran boyutu ve pili farklı sadece. Bunlar bazı kişiler için önemsiz şeyler. Hangi boyut size uygunsa ona göre tercihinizi yapınız.
Şahsi fikrim tamir ettir derim ben, nedeni ise o para o cihazlar için fazla bence.w10m yi tam olarak temsil edemeyen bir cihaza 2000 ₺ den fazla para vermek pek mantıklı gelmiyor bana.
Hımm.
Aslında mantıken haklısın Hüseyin abi, olmamış sisteme amiral gemisi diyerek tabir edilen cihaza o kadar para vermeye değmez. @remzi33 kardeş dediği gibi, L930'u tamir ettirmek daha mantıklı. Bakarsın ileride hem OS'un hem de SurfacePhone'un durumuna göre hareket edersin.
Lumia 950 ve Lumia 950 XL ilk duyurulduğunda da söylemiştim yine söylüyorum ;
Lumia 930 ve Lumia 1520 sahibi bir kullanıcının yaklaşık 1500 liralık ek bütçe ile Lumia 950 veya Lumia 950 XL alması bana per mantıklı gelmiyor. Bütçe imkanları çok rahat değilse bence gerek yok böyle lükslere
Bencede snap 800 işlemcisi hala daha canavar gibi bir işlemci. Sadece 32 bit fakat işletim sistemimiz de 32 bit hala daha 64 bit ne zaman geçilir belli değil. Belki Redstone da.
tavsiyeniz için teşekkürler hocam ama güvenemedim bunlara. hem aliexpress ten hem de e-bay den baktım ama güvenemediğim için burda yaptırmaya karar verdim.