zaakaan
Üye
Ben faturalı hattım olmadığından operatörden alamamıştım aldığım dönem. Şimdi alabilirim ama, sonucu görelim düşüneceğim ama telefonum ilk gün ki gibi geri gelirse sıkıntı yok, değiştirmem. Insider'a kayıt olduğum günden beridir sıkıntı yaşıyorum. 8.1'e döndüm, sıfırladım yine devam etti sorun. Sorunu halletsinler değişim olmamasına razıyım ben.Hafi bakalım inşallah.
Aslında operatörler telefonu (kutusuyla) alıp istediğin telefona indirim yaparak sahip olma imkanı tanıyorlar.
Mesela Vodafone bana bu teklifi sundu. Servis muhabbeti olmazsa bu şekilde deneyeceğim artık. x)
Mikrodalga fırında ısıtılarak gönderildi.
Fransa'ya giden birini bulsam aldırcam hiç düşünmeden. Ama çevremde kimse yokİnsanın Fransız olası geliyor vallahi @bulutsuzgece
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
5" ve üzeri deniliyor ama bu özelliklerin hiç biri 5" ekranlı Lumia 930'da yok. Galiba bu özellikler 5" üzeri cihazlarda destekleniyor.Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumia 950 ve 950 XL klavye ayarları:
- Ayarlar'a gidin
- Saat ve Sil > Klavye kısmına girdikten sonra Diğer klavye ayarları
- Klavye boyutu: Küçük-Orta-Büyük
Tek elle kullanım modu için klavyeyi sağa sola yaslama... (5 inç ve üzeri cihazlarda)
Almanyadaki Windows Insider kullanıcılarına Lumia 950 ve Lumia 950 XL için 50€ indirim yapıldı. İndirim kusa bir süre için geçerli. Almanyadaki arkadaşlara duyurulur @dücane
830'lu cihazlar 2016 son çeyrek yada 2017 başıSnapdragon 830 un haberleri ve özellikleri belli oldu be Microsoft, neden...
Çekim güzel ama herşey kameradan ibaret değil odaklanma sorununu da bir çözseler iyi olacakçekimler yavaş yavaş gelmeye başladı 4k ben izliyemiyorum ama 1080p gayet hoş duruyor
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
İşin garibi daha Snapdragon 830 duyurulmadı da. Sadece 8GB RAM destekleyeceği bilgisi sızdırıldı.830'lu cihazlar 2016 son çeyrek yada 2017 başı
Daha 820li cihazlar piyasaya yeni çıkmaya baslayacak ne bu acele?
Çipset'in duyurulması başka, o çipseti kullanan cihazların piyasaya çıkması başka....
İşte bunlar hep @dakamon tarzı konuşmalarİşin garibi daha Snapdragon 830 duyurulmadı da. Sadece 8GB RAM destekleyeceği bilgisi sızdırıldı.
İşte bunlar hep @dakamon tarzı konuşmalar
Birazdan gelir "diger sistemler 830 kullaniyor MS hala 810lu cihaz cikariyor" demeye başlar.
Rusya'da ilk Lumia 950'yi kişi
birde iyi çalışması lazım 1520 4K da beni 3 kez yarı yolda bıraktı çekiyor görünüyor ama izlemeye geçince 5sn den sonra donuyor ve kalıyor izleme yapılmıyor bakalım MS bu sorunları çözecek miÇekim güzel ama herşey kameradan ibaret değil odaklanma sorununu da bir çözseler iyi olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?