dilmenibrahim
Üye
benim Pc ye hala gelmedi rezerve etmiştim ama hala bekliyorum sıra gelmedi diyorPC'ler güncellemeyi aldı, biz biraz daha bekleyelim
Aynen bende kimsede göremedim hatta satış yapılan yerlerde 930 daha göremedim merak etmiştim nasıl diye ama artık merakım da kalmadı zatenLumiaları önceden görüyordum. Şimdi neredeyse kimsede yokk. Bu gidişlede olmayacak
Geç diyorduk ama çok da sayılmaz.Cihazlar 28 Kasım'da Almanya'da raflardaki yerini alacak.
En erken Almanya'da çıkıyor. Diğer Avrupa ülkelerinde 3 Aralık'ta satışta olacak.Geç diyorduk ama çok da sayılmaz.
Çoğu ülkede Aralık ayında satışa çıkıyor.
Bizde de Ocak'ın ilk yarısı olursa iyi olur.
Almanya fiyatı mı bu? XL'ınki de belli mi ?İçimizdeki İrlandalılara duyurulur
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Almanya fiyatı mı bu? XL'ınki de belli mi ?
renkler farklı sanki LG daha canlı renk vermişMedyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şu aşamada diyeceğim videoda G4, fotoğrafta 950 önde.renkler farklı sanki LG daha canlı renk vermiş
Şu aşamada diyeceğim videoda G4, fotoğrafta 950 önde.
+1g4 videoda bariz önde ama 950'nin odaklama sorunu var şimdilik. Fotoğraflarda ise gerçek renkleri 950'nin verdiği ortada. G4 ise bizdeki sararmanın değişik birmodunda. Mavileşme(morarma) var beyaz ve mavilerde çok bariz. Ama diyafram 1/1.8" olmasından ötürü renk bozulmasını saymazsak ışık miktarına bağlı çekimlerde rakiplerini tokatlar.
açı deyince aklıma geldi. Yazacaktım unutmuşum. Trenli sahnelerde dikkat ederseniz 950'de %90 ihtimal zoom kullanılmış. Bu da sensor boyutlarını dikkate aldığımızda kaliteyi %50-60 değiştiren bir olgu. Açı konusunda da katılıyorum size. Diyafram ile ilgili. 1.8 çok iyi bir telefon için. Özellikle yazılımı halletseler gece çekimlerinde baya iyi olması gerekir teoride.+1
Aynen katılıyorum. Piyasaya çıktıktan sonra, ilk yazılımsal güncellemeler ile videoda da üstünlüğü sağlamasını umuyorum. Ancak G4 ün video modunda kamera açısı bana daha geniş geldi. Daha uzak ve daha geniş alan kaydediyor.
şu odaklanma olayını çözemediler gitti. bende1520 ile demin akvaryumdaki balıkları çektim. telefon odaklanacak diye hiç birşey net olmadı nerdeyse. Sürekli odaklanmaya çalışıyor.Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?