BelaMonte
Üye
Lumia 800 den bu yana wp kullanıyorum ama artık buraya kadarmış 3 ledi varmış iris tarayıcı continuum falan artık beni kandıramaz ms. Popüler uygulamalar bile gelmiyor mağazaya gelsede güncellenmiyor haliyle diğer platformlarda cihazlardaki uygulamalarla alakası olmuyor arkadaşımla ikimizde swarmı maçkoliği açıyoruz arada dağlar var. İosa geçip bu sıkıntılarla uğraşmaya son vereceğimElephone vowney diye model var yeni çıkmış. 5.5 inç 2k ekran. %15 fazla parlaklık ve %15 az pil tüketen ekran. Mediatek helio x10 cpu mt6595 çipsetli telefon, kısaca s810 dan çok daha iyi işlemci ve ısınma sorunu da yok, 4gb ram. 21mp kamera 8mp ön kamera. 0.15 saniye odaklama süresi. 120 FPS AĞIR çekim modu. parmak izi okuyucu telefon.. 4000 mAh. Ve bu telefon 300 dolar.
Ya şimdi beyler mantıklı olarak söyleyin, fiyatı da ele alarak bu telefon mu alınır yoksa 950 xl mi. Tamam bak ben aşırı lumia hayranıyım baya baya Şuan mecburi android kullansam da ama içim el vermiyor be abi, o kadar para dökeceğiz kamerasıyla övüne telefon yani lumia, en fazla 60 fps video çekecek.Windows phone aşığıyım ama kara vermeme yardım edin
bende bundan bahsetmiştim.fiyat bakımından bu telefon daha iyi duruyor bizimkinlerin yanındaElephone vowney diye model var yeni çıkmış. 5.5 inç 2k ekran. %15 fazla parlaklık ve %15 az pil tüketen ekran. Mediatek helio x10 cpu mt6595 çipsetli telefon, kısaca s810 dan çok daha iyi işlemci ve ısınma sorunu da yok, 4gb ram. 21mp kamera 8mp ön kamera. 0.15 saniye odaklama süresi. 120 FPS AĞIR çekim modu. parmak izi okuyucu telefon.. 4000 mAh. Ve bu telefon 300 dolar.
Ya şimdi beyler mantıklı olarak söyleyin, fiyatı da ele alarak bu telefon mu alınır yoksa 950 xl mi. Tamam bak ben aşırı lumia hayranıyım baya baya Şuan mecburi android kullansam da ama içim el vermiyor be abi, o kadar para dökeceğiz kamerasıyla övüne telefon yani lumia, en fazla 60 fps video çekecek.Windows phone aşığıyım ama kara vermeme yardım edin
Normal ozellik olarakta daha iyi. Onun Windows phone olmasi benim için cok buyuk artisi. Ben magazayi sorun etmiyoum. Kullandigim uygulamalar belli. Ama iste kafayi yiyecegim simdiden düşünüyorum ne alsam diye ama ygs lys den sonra alacagim bi telefon baya varbende bundan bahsetmiştim.fiyat bakımından bu telefon daha iyi duruyor bizimkinlerin yanında
sadece bu cihazlar mı destekliyor eski modellere gelen bir şey yok mu acabaCihazlar USB OTG destekliyor.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Lumiaları önceden görüyordum. Şimdi neredeyse kimsede yokk. Bu gidişlede olmayacak
Bilgim olunca paylaşırım.sadece bu cihazlar mı destekliyor eski modellere gelen bir şey yok mu acaba
Bilgim olunca paylaşırım.
Yazılımla aktif edilmesi gerekiyor.piyasada satılan cihaz kalmadıki.
PC'ler güncellemeyi aldı, biz biraz daha bekleyelimYazılımla aktif edilmesi gerekiyor.
10586 ile belki bize de gelebilir
Lumia 925 tasarımı korunarak bir cihaz yapsalar, 5.5" FHD ekran, 3300mah batarya, 20mp arka 5mp ön kamera koysalar, çokta uçuk olmayan bir işlemci koysalar, sistemi takılmadan kullanabileceğimiz. Şöyle temiz temiz 1800-2000 arası satsalar nolurduuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?