BLasTeaR
Üye
Bu iki modelde bana l1520 yi değişmeme sebep modeller değil. Hala bana 1520 daha cazip geliyor.
Sanırım sistemin final sürümü de Kasım ayında çıkacak.
Cihazları üzerinde Insider Preview sürümüyle piyasaya sürmezler heralde@papakudioflu @Sensation
Edit: Final güncellemesi Aralık ayında çıkacakmış.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ebesinin nikahı ya Aralık ayı nedir, yok abi Microsoft beceremedi bu işi.
Windows 10 Mobile kararlı sürüm çalışmaları nedeniyle uzattıklarını sanıyorum.Bence de hiç gerek yok, her yönüyle yeterince fazla, tasarımını da unutmamak gerek. O yüzden ben de L1520 sabitim.
Resmen dalga geçiyorlar he, Rtm'yi yayınlamak bu kadar mı sürer ya, Build etkinliğindeki sürümü yaysalar ya millete (her ne kadar kendilerine has sunsalar da)
1520 ile takas olunur yada fiyat nedir abiSatılık sıfır ayarında Lumia 930 Turuncu
Lumia 1520 düşünmüyorum. Yoksa iki tane vardı elden çıkarmazdım. Ama Lumia 950 XL varsa fiyatta anlaşılır1520 ile takas olunur yada fiyat nedir abi
1520 de güzeldi bilsem senden alabilirdimLumia 1520 düşünmüyorum. Yoksa iki tane vardı elden çıkarmazdım. Ama Lumia 950 XL varsa fiyatta anlaşılır
Bir tane Sarı bir tane de Kırmızı vardı. Aşırı büyük olmasından dolayı iş yerinde kullanım zorluğu oldu. Bu nedenle istemeyerek de olsa elden çıkardım byu arada da ideal boyutları için Lumia 930'da tercih ettim.1520 de güzeldi bilsem senden alabilirdim
Kasım ayının ikinci yarısı veya Aralık ayının başlarında gelir diye tahmin ediyoruz.950 türkiye ye nezaman gelir arkadaşlar
gelsin uygun fiyat olursa yıl sonuna almayı düşünüyorum güzel telefon android alacaktım ondada cogu kullandıgım telefonda kasma oldugu ıcın almayı dusunmuyorum ıos da zaten cok pahalı batarya desen cok dusuk ondan pek alınmaz bence wp suan ıcın ıdeal telefonBir tane Sarı bir tane de Kırmızı vardı. Aşırı büyük olmasından dolayı iş yerinde kullanım zorluğu oldu. Bu nedenle istemeyerek de olsa elden çıkardım byu arada da ideal boyutları için Lumia 930'da tercih ettim.
Kasım ayının ikinci yarısı veya Aralık ayının başlarında gelir diye tahmin ediyoruz.
Ali reis şubat 2016 dan önce gelmez bu telefonlar Türkiye'ye.Bir tane Sarı bir tane de Kırmızı vardı. Aşırı büyük olmasından dolayı iş yerinde kullanım zorluğu oldu. Bu nedenle istemeyerek de olsa elden çıkardım byu arada da ideal boyutları için Lumia 930'da tercih ettim.
Kasım ayının ikinci yarısı veya Aralık ayının başlarında gelir diye tahmin ediyoruz.
ne kadar şuan yeni telefon almayacak olsamda insanın içi gidiyor baya güzel özellikler var ancak ben bundan sonra çıkan amiral gemiyi almayı düşünüyorum oda anca seneye bu zamanlarda çıkarTelefonlar 3. nesil Canlı Görüntüler özelliği ile geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
ben hiçbişey anlamadım kendim uygulamadan kavrayamıyorum bazenTelefonlar 3. nesil Canlı Görüntüler özelliği ile geliyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bi şey merak ettim, etkinlikte gözden kaçırmış da olabilirim ama 950 ve 950 XL'de LED bildirim ışığı var mı? Çünkü sistem hali hazırda final sürümünde bunu sağlayacak gibi duruyor. İkisinde de Glance var ama bunu merak ettim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?