bulutsuzgece
Üye
Ekranın alt kısmı neden o kadar geniş,yoksa sanal tuş mu kullanacaklar?tasarım iyi ama cam çerçeve oranı sanrım pek iyi değil.benim 1520 kadar olsaydı bile iyiydi yine.
ilk günler biraz zor geldi, ama artık bu tuşların fiziksel yokluğuna alıştım.Evet alt kısım sanal tuş (yani navigasyon barı dediğimiz kısım ekran üzerinde).
Yeni nesil lumialarda artık fiziksel navigasyon barı yok.
Umarım lumia surfracelere fiziksel tuş koyarlarEvet alt kısım sanal tuş (yani navigasyon barı dediğimiz kısım ekran üzerinde).
Yeni nesil lumialarda artık fiziksel navigasyon barı yok.
Umarım lumia surfracelere fiziksel tuş koyarlar
bu ikinci arama (yeşil olan ) skype arama filan mı acaba ?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bu ikinci arama (yeşil olan ) skype arama filan mı acaba ?
O zaman aklıma şu soru geldi,fiziksel tuşların olduğu yere neden yapmıyorlar acaba bu navigasyon barı,nasıl olsa orasıda cam.Maalesef fiziksel navigasyon barı dönemi kapandı. Çünkü ekstra maliyeti var
Üretecek firma bunu yüklenmek isteyip koyarsa o ayrı.
Ancak Microsoft, şartlar arasından fiziksel bar ibaresini kaldırdı. Kendisi de artık on-screen dediğimiz ekran üzeri navigasyon barı kullanıyor/kullanacak.
O zaman aklıma şu soru geldi,fiziksel tuşların olduğu yere neden yapmıyorlar acaba bu navigasyon barı,nasıl olsa orasıda cam.
Saat niye 9:30 ki 9:50 yapsalarmışGörselde ekranın köşesine dikkat: Çift Sim
Bir de olayın ailevi boyutu var. Bir çocuğum var henüz iki yaşına girmedi. Sigara içiyorum ve her ay sigaraya verdiğim para kadar eşim ve çocuğum için para ayırıyorum. İnsanlarda bu düşünce yerleşirse inanıyorum ki daha güzel bir ülkede yaşarız.
ben bir geçiş yapmak isterim 920 den eğer gelecek cihazlar tatmin etmez ise samsung yada appleŞu anda imkanlarım müsait olsaydı 1520 nin yanına bitane iphone 6 almak isterdim
L 950 'lerin fiyatı boş geçilmiş : )Telefonlar Microsoft Store'de göründü. İlginç olan kısım ise 2 TB'a kadar hafıza kartı destekliyorlar.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?