maydinmaydin
Üye
insanlardaki bu metal kasa fanlığını anlamıyorum metal kasayı bir çizin görün sonra ne oluyor geri getiremezsiniz ve genelde de çıkartılması zor kısımlar metal yapıldığı için telefonu komple değiştirmeniz gerekiyor plastik böyle bir şey değil kolay çizilmez ve bana göre daha güzel gösterişli bir şey tabi kullanıcıya göre değişirde burada tutumunuz biraz yanlış yani sanki herkez metal kasa bekliyor gibi yapmayın
1 aydır Lumia 535 kullanıyorum.insanlardaki bu metal kasa fanlığını anlamıyorum metal kasayı bir çizin görün sonra ne oluyor geri getiremezsiniz ve genelde de çıkartılması zor kısımlar metal yapıldığı için telefonu komple değiştirmeniz gerekiyor plastik böyle bir şey değil kolay çizilmez ve bana göre daha güzel gösterişli bir şey tabi kullanıcıya göre değişirde burada tutumunuz biraz yanlış yani sanki herkez metal kasa bekliyor gibi yapmayın
Microsoft telefonları her nedense Türkiye'ye çok geç geliyor l640 geç geldi yada l1520 geç geldi.Muhtemelen Aralık ayında Türkiye'de...
Telefonlarda kullanılan aluminyum şimdiye kadar görüldüğü üzere kalite açısından beklentinin altında kaldı.
Bu nedenle aluminyum elementinin farklı bir şeyle birleşimini denemeliler.. Aluminyum alaşımlı bilmem ne gibi .. : ) )
@Aybars1979 L 830 lardan birinin kenarında aşınma olduğunu söylemişti..Kullanılan Alüminyum serileri zaten alaşımlardan oluşuyor.
Alüminyum 7000 serisinin sınıfta kalacağını sanmıyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
"It is strong, with a strength comparable to many steels, and has good fatigue strength and average machinability, but has less resistance to corrosion than many other Al alloys."
Özet: Bir çok çelikle karşılaştırılabilecek derecede güçlü, tek dezavantajı diğer alüminyum alaşımlarına göre daha kolay korozyona uğrayabilmesi.
Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Özellikle mevcut kullanıcıların gelecek cihazları ile ilgili net teşhisler koymuş. Fakat, Nokia fanlarını kazanmak için Espoo çalışanlarını tutmak ve aynı zamanda Windows fanlarını geri kazanmak! ikisi bir arada biraz zor olurdu. Çünkü iki grubun beğenileri birbirinden çok farklı. Orta yolu bulmamaya çalışmak ise şirketi benliğinden uzaklaştırır.Evleaks bugün konuk editör olarak katıldığı wmpoweruser sayfasındaki makalesinde cihazların 10.10 tarihinde (10 Ekim'de) tanıtılabileceğini belirtmiş. (Kesin değil, kendisinin beklentisi)
Ayrıca Microsoft'un cep telefonu piyasasındaki durumuna ilişkin güzel ve detaylı bir analiz yapmış.
Kaynak:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
@papakudioflu
Makalenin giriş kısmından ziyade özellikle "Microsoft" ile ilgili kısmı kesinlikle okunmalı.
İşte benim de beklediğim cihaz senin bahsettiğin Lumia surfrace cihazlar,zaten 1520 den sonra surfrace çizgisi ve kalitesi anca keserÖzellikle mevcut kullanıcıların gelecek cihazları ile ilgili net teşhisler koymuş. Fakat, Nokia fanlarını kazanmak için Espoo çalışanlarını tutmak ve aynı zamanda Windows fanlarını geri kazanmak! ikisi bir arada biraz zor olurdu. Çünkü iki grubun beğenileri birbirinden çok farklı. Orta yolu bulmamaya çalışmak ise şirketi benliğinden uzaklaştırır.
O yüzden Microsoft'un bu geçiş döneminde "idare eder" düzeyde cihazlar çıkaracağını, bu cihazları da teknolojik donanımlarla öne çıkartmaya çalışacağını düşünüyorum. Microsoft, asıl "Microsoft Cihazını" ise bence önümüzdeki yıl tamamen kendi ekibinin özgün tasarımları ile "Surface Çizgisinde" tasarım ve donanım özellikleri ile çıkartacak.
Bu XL olan değil sanırım, düz 950.
Biraz zorlasalar Lumia 820 yi yeniden üreteceklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?