clear black ekran tüm amoled ekranlı nokialarda mevcuttur geliştiricisi ve patent sahibi nokiadırNokia ilk PureView 808'de Kullanmıştır,
Microsoft Ait Olan ClearBlack,
Here Ve PureView Nokia'nın.
aynen logoyada dokunmasın illede kaldıracaksa nokia yerine lumia yazsınAbi yap 925'in modifiye edilmiş halini bence çok şık olur. Mesela lumia 925 ön yüz ve yan kısım aynı. Arka kısmı da yan gibi alüminyum yap doldur içine de özellikleri en azından tasarım olarak da donanım olarak da ses getiren bir telefon olsun (bence)
hangisi iğrenç olan resimlerdeki mi yoksa tek videoda görülen lumia 925 benzeri olanmıSame shit. Bu ne ya iğrenç ötesi tasarım olmuş. Bütün telefonları toplamışlar bir yere yaptırmışlar tasarım olarak.
Same shit. Bu ne ya iğrenç ötesi tasarım olmuş. Bütün telefonları toplamışlar bir yere yaptırmışlar tasarım olarak.
ama fiyat ne olur orasını Allah bilir
2000 i bulur sanırım ama almaya değer bir telefon olur masada bile şık durur ben microsoftun yerinde olsam kısıtlı bir üretim ile (satış yüksek olursa devam edilebilir üretime) bu şekilde bir amiral gemi denerdimNe paneli ne iphone 6sı iphone 6 tamamıyla lumia 925ten esinlenilmiş sadece köşeler farklı oda bi başka lumiadan 625ten çalıntı bu lumia 925 tabanlı tasarım tamamıyla orijinal nokia tasarımıdırİngilizcem var ama Türkçe gelişimi için yanlışta olsa Türkçe konuşalım. Ve yorumun yanlış sadece ön panel ve ekran iPhone 6 ya benziyor ki oda tam değil bu bir ikincisi arka taraf tamamen has Nokia tasarımı ve bence sade ve hoş tasarım , Bazen mobil firmalara hak veriyorum ne yapsalar beğendiremiyorlar
Bana sorarsanız 920 veya 1520 tasarımı devam etmeli xperia ve 920 , 1520 karışımı bir telefon tasarımı gelse 10 numara olur içinede 2GB Ram Snapdragon 801 veya 805 5.5 inc ekran 128 GB a kadar hafıza ( 32 , 64 , 128 ) 35mp arka (20+15mp desteği olabilir , kamera hakkında pek bilgim yok tahminim yanlış olabilir) 8.9 mp ön kamera veya periskopik 15mp ön kamera pureview desteği bak sen amiral gemisi görama fiyat ne olur orasını Allah bilir
2000 i bulur sanırım ama almaya değer bir telefon olur masada bile şık durur ben microsoftun yerinde olsam kısıtlı bir üretim ile (satış yüksek olursa devam edilebilir üretime) bu şekilde bir amiral gemi denerdim
L925 N9 çakması mı ? Allah aşkına telefonun ilk geldiğinde değerlendirmeleri okumadın mı taraflı tarafsız herkes tasarım harikası yorumunu yaptı. Ki aynı markanının telefonları birbirinin çakması olmaz o zaman samsungun tüm telefonları çakma (tasarım hep aynı). iPhone 4s 4'ün, 5s de 5'in çakması.. Hatta kopyasıLumia 925 zaten n9 çakması
Valla onu bunu bilmem de. Burda tasarımları görünce W10 ile birlikte 38mp desteğinin 360 adlı kamera uygulamasına geleceğini birlikte değerlendirince ortaya 41mp'li yeni Lumianın yolda olabileceği aklıma geliverdi bir anda.İngilizcem var ama Türkçe gelişimi için yanlışta olsa Türkçe konuşalım. Ve yorumun yanlış sadece ön panel ve ekran iPhone 6 ya benziyor ki oda tam değil bu bir ikincisi arka taraf tamamen has Nokia tasarımı ve bence sade ve hoş tasarım , Bazen mobil firmalara hak veriyorum ne yapsalar beğendiremiyorlar
Bana sorarsanız 920 veya 1520 tasarımı devam etmeli xperia ve 920 , 1520 karışımı bir telefon tasarımı gelse 10 numara olur içinede 2GB Ram Snapdragon 801 veya 805 5.5 inc ekran 128 GB a kadar hafıza ( 32 , 64 , 128 ) 35mp arka (20+15mp desteği olabilir , kamera hakkında pek bilgim yok tahminim yanlış olabilir) 8.9 mp ön kamera veya periskopik 15mp ön kamera pureview desteği bak sen amiral gemisi görama fiyat ne olur orasını Allah bilir
2000 i bulur sanırım ama almaya değer bir telefon olur masada bile şık durur ben microsoftun yerinde olsam kısıtlı bir üretim ile (satış yüksek olursa devam edilebilir üretime) bu şekilde bir amiral gemi denerdim
Val
Valla onu bunu bilmem de. Burda tasarımları görünce W10 ile birlikte 38mp desteğinin 360 adlı kamera uygulamasına geleceğini birlikte değerlendirince ortaya 41mp'li yeni Lumianın yolda olabileceği aklıma geliverdi bir anda.
Not: 1020 41mp olmasına karşın 4:3 oranında 38 mp'lik fotoğraflar çekebiliyor idi. Konsepte gelince on taraf hayal. Çünkü çerçeve yok gibi birşey. Telefonu neresinden tutacağım böyle olursa. Arkası hoş. Köşeli telefonlar bana göre daha hoş geliyor. Tabi zevk meselesi sonuç olarak.
N9un tasarımı Nokia nın orijinal tasarımıdırLumia 925 zaten n9 çakması