1020 ye lafımız yok hocam o cihazdan bizdede var ama burada bazı arkadaşlar hala yazılarımı anlamak istemiyor burada bir cihazı kötülemek gibi niyetim yok ve hatta benim gibi nokia sevgisi olan biri bunu yapmaz onu geçtim sadece evimde lumia serisi 4 cihazım var cihazları sevmeseydim üst üstte gidip almazdım 3.5 yıldır zaten aktif kullanıyorum burada benim anlatmak istediğim ama diğer arkadaşların anlamadığı nokta şu ben yukarıdada yazdım acaba benim cihazımdamı sorun var bu noktayı adamlar anlamak istemiyor ben her 930 böyledir demiyor olabilir donanım olarak belki benim cihazımda sorun vardır belki lenslerde birşey vardır yazılımdan kaynaklı değildir belki neyse bazı arkadaşlar düzgün yazı yazdığımız halde sanki küfürlü bir kelime kullanmışım gibi üslup ile hareket ediyorlar tartışma ortamı yapmaya gerek yok bence bu forumda sanırım insanların görüş bildirmesi bazı arkadaşlar tarafından KÜFÜR olarak algılanıyor.
oznkrts arkadaşım zaten Okumadığınız için neden bahsettiğimi anlamıyorsunuz ya sorunda Türk insanlarının birşeyleri okumaması bak iyi oku diyorum ki her 930 için değil benim kendi cihazım için diyorum ben bunu sen okusan zaten olayı anlayacaksın..neyse senle 830 mu 930 tartışması yapmayacağım çoğunuzda wp li cihaz yokken ben wp kullanıyordum o yüzden Kamera konusunda senle yada başkası ile tartışmayacağım ha sen cihazına güveniyorsan abisi buluşuruz bir mekanda bende bendeki tüm cihazlarımı getiririm gece gündüz fark etmez aynı ortamda resimler çekeriz 930 925 820 920 830 hepsi ile yanımda laptopta getiririm atarız bakarız hangimizinki iyi hangimizin ki kötü her cihaz bir olacak diye birşey yok ben 930 kamerası iyi diye aldım böyle çıktı ha çoğunuz 920 kötü dersiniz elinizdekilere göre ama benimde 920 taş gibi kaliteli çıktı bu armut değil dışına bakınca anlaşılacak demekki benim cihazın ya lenslerinde yada donanımda birşey var bak altını çiziyorum artık şu yazılanları tam okuyunda milllette boştan yere tartışmayın okumuyorunuz anca kafadan aaa baştan okumuşsun 830 kamerası 930 dan iyi sonua baktın mı bu adam ne demiş neden böyle demiş?? sizin yaptığınız Giriş kısmını oku Gelişme kısmına Göz at Sonuç kısmına bakma bile hoppp yorum yap..Neden bu ülke ilerlemiyor şimdi anlarsın sanırım...
Sana kimse Bana ''KES'' Deme hakkını vermez akıllı ol benle tartışma bence git hava alda gel her şeye maydonoz olma..! Adabını koru benim kimseye laf soktuğum falan yok yazdıkca batıyorsun Terbiyesizlikten başladın Yer bulamadın Laf sokmaya geçtin Laf sokmadan sonraki hedefin dahada Küçülmek mi??