Haber Lumia 929 Yeni Bir Isimle 16 Ocak’ta Resmileşebilir

Sponsorlu Bağlantılar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Lumia 929 Yeni Bir Isimle 16 Ocak’ta Resmileşebilir
Resmi duyurusu yılan hikayesine dönen ve sürekli yeni duyuru tarihi tahminleri yapılan Lumia 929 yeni bir isimle karşımıza çıkabilir

Teknoloji dünyasında özellikle cep telefonu firmaları ne kadar gizli hareket edip güvenlik önlemleri alsalar da üzerlerinde çalıştıkları yeni projelerle ilgili bilgiler sızdırılmaya devam ediyor.

http://www.maxicep.com/portal/lumia-929-yeni-bir-isimle-16-ocakta-resmilesebilir.html

Murat Alper

Murat Alper

Üye
:tşk:

Hagios

Hagios

Üye
925 falan kalsa daha iyi olurdu "icon" ismine pek ısınamadım şahsen. Gerçi biraz yersiz oldu.Global geldi, türkiye için siparişler açıldı da ben ismini beğenmedim :D ama yinede beğenmedim :)

merkel02

Kapalı Hesap
haber için teşekkürler..
ama bu ne yahu sürekli ertelenen bi tarih var.. böyle yaparak nasıl gönüllerde taht kurmayı hedefliyorlar anlamıyorum.:bilmm bu cihazın geç kalması hiç de iyi olmayacak. :( :bottom:

Murat Alper

Murat Alper

Üye
keşke abd için çıkarmasalardı kınıyorum nokia seni esefle kınıyorum :bangin::vur:oku

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
haber için teşekkürler..
ama bu ne yahu sürekli ertelenen bi tarih var.. böyle yaparak nasıl gönüllerde taht kurmayı hedefliyorlar anlamıyorum.:bilmm bu cihazın geç kalması hiç de iyi olmayacak. :( :bottom:
Neden ki?Nokıa yada ms tek bu cihaza mı bağlıda geç kalması iyi olmayacak Eğer bizim memleketimizde satılmayacaksa sadece bu konu için benim diyeceğim şey hayırlısı olsun bildikleri vardır..

merkel02

Kapalı Hesap
Neden ki?Nokıa yada ms tek bu cihaza mı bağlıda geç kalması iyi olmayacak Eğer bizim memleketimizde satılmayacaksa sadece bu konu için benim diyeceğim şey hayırlısı olsun bildikleri vardır..
Türkiye pazarını es geçemezler bence.. hem 5'' isteyen o kadar çok kişi var ki.. ayrıca samsung, lg, sony gibi şirketler de boş durmuyor hani.. :hmmm

kaygisiz43

kaygisiz43

Üye
Türkiye pazarını es geçemezler bence.. hem 5'' isteyen o kadar çok kişi var ki.. ayrıca samsung, lg, sony gibi şirketler de boş durmuyor hani.. :hmmm
Lumia 928 sadece amerikaya özel çıktı onun gibi olabilir tam bununla ilgili bilgim yok ama verizon yazıyor o yüzden oyle tahmin ettim :)

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

merkel02

Kapalı Hesap
ÖEY

ÖEY

Üye
Lumia 928 sadece amerikaya özel çıktı onun gibi olabilir tam bununla ilgili bilgim yok ama verizon yazıyor o yüzden oyle tahmin ettim :)
928, 925'in muadili olarak görülüyor. Yani bu mantıkla 929 verizona özel olarak çıktıktan sonra global versiyonu da çıkacak demektir. Ayrıca; evet bence de geç kaldı MS ve Nokia. 5" segmenti oluştu dünya pazarında. Bu pazarda pay almak istiyorsa mutlaka bir model çıkarmalı. 1520 ve 1320 5"lik pazarın cihazları değil. Onlar kendi müşterisi ve pazarı olan cihazlar. Ayrıca artık trendler biraz daha büyük ekranlı telefonlara kaymaya başladığı için şu anda en çok yükselişe geçen segment 4.7-5" arası modeller. Bu sebeple geç kaldılar bizimkiler. Ayrıca Türkiye satış potansiyeli açısından çok iyi ve geleceği olan bir pazar. Bu kadar küçümsemeyin. Bu kadar genç insanın veya trendlere, modaya, yönlendirmeye açık insanların olduğu bir pazar zor bulunur. Özenle beslenir büyütülür.;):ehe

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

Üst Alt