LUMIA 925 Türkiye Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

SonyXperia

SonyXperia

Üye
925 le Lumia 920nin fiyat düşer mi acaba :hmmm Düşerse çok güzel olur benim için. Fikri veya bilgisi olan var mı?

yeminli06

yeminli06

Üye
925 le Lumia 920nin fiyat düşer mi acaba :hmmm Düşerse çok güzel olur benim için. Fikri veya bilgisi olan var mı?

925 geldiğinde 920'nin fiyatı düşer mi diye soruyorsan eğer zaten şuan 1499 TL ye düştü

SonyXperia

SonyXperia

Üye
Şöyle ki benim 1300 civarına düşerse çok daha güzel olur benim için. Bakalım nasip ama çok bekledim Allah inşallah nasip eyler de... Lys-1 çok kötü geçti 1 sene 3 lere 4 lere kadar çalıştım emeğimi alamadım. O yüzden çok yükseklerde dolanırsa telefon fiyatı bizimkiler biraz karşı durabilir şuan için 1300 civarı uygun bana .s Ne yazık ki 920 kalitesinde başka hiçbir telefonu bulamayacağım sanırım

bloodrap

bloodrap

Üye

Lumia 925 te 6 lens var, Lumia 920 de 5 lens var. Nasıl bir fark oluşturduğunu bilmiyorum ama Nokia'nın dediğine göre çok daha keskin görüntüler sunuyor. Ayrıca yazılımsal olarak daha iyi ama 920 yede gelecek. Bence 925 te güncelleme de aynı tarihlerde gelir.
Ayrıca 925 te bazı bölgeler alüminyum olduğundan daha iyi çekim gücü sağlıyor.

Hocam en önemlisi ISO farkı, çok az ışık ortamında bile net aydınlık fotograflar çekebiliyorsun

fk555897

fk555897

Üye
Arkadaşlar fiyatı ortalama 1650-1700 TL arasında çıkar. Bence Lumia 920 daha güzel.

Üst Alt