LUMIA 925 Türkiye Fiyatı

Sponsorlu Bağlantılar

merkel02

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
LUMIA 925 Türkiye Fiyatı
arkadaşlar gözüme çarpmadı bilmiyorum.. Acaba Lumıa 925'in Türkiye fiyatı ne olur..? 920 ile kıyaslarsak amoled ekrana sahip fakat 16 gb belleğe sahip. 920'nin fiyatından mı çıkar acaba...?:bilmm

yeminli06

yeminli06

Üye
Geçen ben sordum media markete bu ay sonu gelecek dedi 1.700 fiyatla sunulacakmış ve hafızası 32 gb dedi tek farkı hafifliği ve kamerası oda güncelleme ile gelecekmiş zaten dedi ve 928 sordum o Türkiye'ye gelmicekmiş daha

• Beğen
Tepkiler: sahte_suhte

merkel02

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Geçen ben sordum media markete bu ay sonu gelecek dedi 1.700 fiyatla sunulacakmış ve hafızası 32 gb dedi tek farkı hafifliği ve kamerası oda güncelleme ile gelecekmiş zaten dedi ve 928 sordum o Türkiye'ye gelmicekmiş daha
:tşk: :) su serptin yüreğime

nanotex

nanotex

Üye
Buradan Dozer Lumia 920'm ile sizlere selamlarımızı gönderiyoruz.

OozyStaw

OozyStaw

Üye
32 Gb sadece vodafone için değilmiydi :hmmm

yeminli06

yeminli06

Üye
alical33

alical33

Üye
fiyat 3 aşağı 5 yukarı 920 nin çıktığı fiyatla aynı olur diye düşünüyorum

Lenneth

Üye
1700 - 1800 liradan falan çıkar 2 ay sonrada satmıyor diye 1300 - 1400 bandına düşer.

alical33

alical33

Üye
1700 - 1800 liradan falan çıkar 2 ay sonrada satmıyor diye 1300 - 1400 bandına düşer.

lumia 920 1649 tl den 7 ay önce satışa çıktı dha 2 gün önce 1499 a düştü sen samsungla karıştırdın heralde

• Beğen
Tepkiler: kursat99, yeminli06 ve pirenuri
pirenuri

pirenuri

Üye
Birileri kıskandıkları işletim sisteminin bölümüne girerek onu kötülemeyi hobi yapmış sanırım

• Beğen
Tepkiler: kursat99

Lenneth

Üye
Lumia'ların çok satmadığını ve insanların uzak durduğunu gören bir olarak bir öngörüde bulundum tutar veya tutmaz gelecek gösterecek onuda, nerden olayı Samsung'a ve kıskançlığa getirdiniz hayret ettim.

yeminli06

yeminli06

Üye
Lumia'ların çok satmadığını ve insanların uzak durduğunu gören bir olarak bir öngörüde bulundum tutar veya tutmaz gelecek gösteren onuda, nerden olayı Samsung'a ve kıskançlığa getirdiniz hayret ettim.

İnsanların tek kaybettikleri konu önyargıya kapılması :) Önyargılarını kırıp gelseler kimsenin uzak durduğu yok :nono:

pirenuri

pirenuri

Üye
Lumialar mı satmıyormuş? Beyler birisi komedyen olmaya mı çalışıyor yoksa bana mı öyle geldi ?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
lumilar benim bulundugum ilde çok satılıyor hhemen hemen herkeste var

alical33

alical33

Üye
Lumia'ların çok satmadığını ve insanların uzak durduğunu gören bir olarak bir öngörüde bulundum tutar veya tutmaz gelecek gösterecek onuda, nerden olayı Samsung'a ve kıskançlığa getirdiniz hayret ettim.

fiyatı en çok düşen marka samsung bkz s3 1999 tlden girdi şuan 1249 tl
aynı özelliklerde htc one x de 1999 dan girdi şuan 1700-1800 arasında
kıskançlık konusundada sen kendini biliyorsun :D

acuxx

acuxx

Üye
Ben 925 alıcam bana 16 gb de yeter. Hem hafif hem ince ve alimnyum. Ama kamerasını bilmiyorum 920 yle farkları ne kamera farkı olarak?. Ve ekran kalitesi 920 kadar var mıdır acaba ?

kursat99

kursat99

Üye
Ben 925 alıcam bana 16 gb de yeter. Hem hafif hem ince ve alimnyum. Ama kamerasını bilmiyorum 920 yle farkları ne kamera farkı olarak?. Ve ekran kalitesi 920 kadar var mıdır acaba ?

Lumia 925 te 6 lens var, Lumia 920 de 5 lens var. Nasıl bir fark oluşturduğunu bilmiyorum ama Nokia'nın dediğine göre çok daha keskin görüntüler sunuyor. Ayrıca yazılımsal olarak daha iyi ama 920 yede gelecek. Bence 925 te güncelleme de aynı tarihlerde gelir.
Ayrıca 925 te bazı bölgeler alüminyum olduğundan daha iyi çekim gücü sağlıyor.

acuxx

acuxx

Üye

Lumia 925 te 6 lens var, Lumia 920 de 5 lens var. Nasıl bir fark oluşturduğunu bilmiyorum ama Nokia'nın dediğine göre çok daha keskin görüntüler sunuyor. Ayrıca yazılımsal olarak daha iyi ama 920 yede gelecek. Bence 925 te güncelleme de aynı tarihlerde gelir.
Ayrıca 925 te bazı bölgeler alüminyum olduğundan daha iyi çekim gücü sağlıyor.

Eyw kardeşim sağol

bloodrap

bloodrap

Üye
Hocam Nokia lumia serisinin fiyatı kolay kolay düşmüyor.Cihazın 2.el fiyatı hep değerli ;) Lumia 925 bu ay sonu gelmeyecek.fiyatı 1.650 1.499 arası birşey olacak

Üst Alt