Geçen ben sordum media markete bu ay sonu gelecek dedi 1.700 fiyatla sunulacakmış ve hafızası 32 gb dedi tek farkı hafifliği ve kamerası oda güncelleme ile gelecekmiş zaten dedi ve 928 sordum o Türkiye'ye gelmicekmiş daha
su serptin yüreğime32 Gb sadece vodafone için değilmiydiGeçen ben sordum media markete bu ay sonu gelecek dedi 1.700 fiyatla sunulacakmış ve hafızası 32 gb dedi tek farkı hafifliği ve kamerası oda güncelleme ile gelecekmiş zaten dedi ve 928 sordum o Türkiye'ye gelmicekmiş daha

32 Gb sadece vodafone için değilmiydi![]()
1700 - 1800 liradan falan çıkar 2 ay sonrada satmıyor diye 1300 - 1400 bandına düşer.
Birileri kıskandıkları işletim sisteminin bölümüne girerek onu kötülemeyi hobi yapmış sanırım
Lumia'ların çok satmadığını ve insanların uzak durduğunu gören bir olarak bir öngörüde bulundum tutar veya tutmaz gelecek gösteren onuda, nerden olayı Samsung'a ve kıskançlığa getirdiniz hayret ettim.
Önyargılarını kırıp gelseler kimsenin uzak durduğu yok 
Lumia'ların çok satmadığını ve insanların uzak durduğunu gören bir olarak bir öngörüde bulundum tutar veya tutmaz gelecek gösterecek onuda, nerden olayı Samsung'a ve kıskançlığa getirdiniz hayret ettim.

Ben 925 alıcam bana 16 gb de yeter. Hem hafif hem ince ve alimnyum. Ama kamerasını bilmiyorum 920 yle farkları ne kamera farkı olarak?. Ve ekran kalitesi 920 kadar var mıdır acaba ?
Lumia 925 te 6 lens var, Lumia 920 de 5 lens var. Nasıl bir fark oluşturduğunu bilmiyorum ama Nokia'nın dediğine göre çok daha keskin görüntüler sunuyor. Ayrıca yazılımsal olarak daha iyi ama 920 yede gelecek. Bence 925 te güncelleme de aynı tarihlerde gelir.
Ayrıca 925 te bazı bölgeler alüminyum olduğundan daha iyi çekim gücü sağlıyor.