Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lumia 925 Cam ekran değiştirme
Sponsorlu Bağlantılar
sharaphnell
Üye
Konu Sahibi
Lumia 925 Cam ekran değiştirme
Merhabalar,
Lumia 925'imin ekranında çizikler oluştu. Türkiye'de sadece dış cam ekranı internetten bulamadım ama e-bay üzerinden (10-15TL) sadece dış camı getirtsem burada kendim veya telefon tamircisi arkadaşlar takabilir mi?
Teşekkürler.
ogzhnoTr
Üye
Yetkili servisteki takılan cam gibi veya o ustalıkla takılacağını sanmıyorum en iyisi paraya kıymak lumia 920 gibi bir telefon için
Damacanayla gönderildi.
Shamer
Üye
Yetkili servis!
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ogzhnoTr
Üye
İstanbul da isen şişlide Sakarya apartmanı var Nokia care benim telefonun ekranı kırılmıştı 90lira karşılığında 10 dakikada değiştirdiler
diyorum ki ben lumia 520nin 90 lira ona göre 920nin kaç olur anlamında bilmiyorum örnek verdim ben sadece Nokia care de çalışıyorsun söylediğimi anlaman gerekli
Damacanayla gönderildi.
Shamer
Üye
Dostum hiç bir mesajında 520 olduğunu yazmamışsın ki. Nasıl anlayayım? Ayrıca ekran büyüklüğüne ya da modeline göre ölçmek çok yanlış. Çünkü her ekranın özelliği farklı. Mesela C6-01 ekranı, Lumia 820 ekranından daha pahalıdır servislerde...
diyorum ki ben lumia 520nin 90 lira ona göre 920nin kaç olur anlamında bilmiyorum örnek verdim ben sadece Nokia care de çalışıyorsun söylediğimi anlaman gerekli
Dostum hiç bir mesajında 520 olduğunu yazmamışsın ki. Nasıl anlayayım? Ayrıca ekran büyüklüğüne ya da modeline göre ölçmek çok yanlış. Çünkü her ekranın özelliği farklı. Mesela C6-01 ekranı, Lumia 820 ekranından daha pahalıdır servislerde...