Lumia 925 Cam ekran değiştirme

Sponsorlu Bağlantılar

sharaphnell

Üye
    Konu Sahibi
Lumia 925 Cam ekran değiştirme
Merhabalar,

Lumia 925'imin ekranında çizikler oluştu. Türkiye'de sadece dış cam ekranı internetten bulamadım ama e-bay üzerinden (10-15TL) sadece dış camı getirtsem burada kendim veya telefon tamircisi arkadaşlar takabilir mi?

Teşekkürler.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Yetkili servisteki takılan cam gibi veya o ustalıkla takılacağını sanmıyorum en iyisi paraya kıymak lumia 920 gibi bir telefon için

Damacanayla gönderildi.

Shamer

Shamer

Üye
Yetkili servis!

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
İstanbul da isen şişlide Sakarya apartmanı var Nokia care benim telefonun ekranı kırılmıştı 90lira karşılığında 10 dakikada değiştirdiler

Damacanayla gönderildi.

Shamer

Shamer

Üye
Telefonun modeli Lumia 925 mi? 90 TL'ye imkansız :no:

İstanbul da isen şişlide Sakarya apartmanı var Nokia care benim telefonun ekranı kırılmıştı 90lira karşılığında 10 dakikada değiştirdiler

Damacanayla gönderildi.

Shamer

Shamer

Üye
Dostum, Nokia Care de çalışıyorum. Eğer dediğin yer de Nokia Care noktası ise bu dediğin fiyata imkansız.
biliyorum sadece kaça değiştirttiğimi söyledim ben.

Damacanayla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dostum, Nokia Care de çalışıyorum. Eğer dediğin yer de Nokia Care noktası ise bu dediğin fiyata imkansız.

diyorum ki ben lumia 520nin 90 lira ona göre 920nin kaç olur anlamında bilmiyorum örnek verdim ben sadece Nokia care de çalışıyorsun söylediğimi anlaman gerekli

Damacanayla gönderildi.

Shamer

Shamer

Üye
Dostum hiç bir mesajında 520 olduğunu yazmamışsın ki. Nasıl anlayayım? ;) Ayrıca ekran büyüklüğüne ya da modeline göre ölçmek çok yanlış. Çünkü her ekranın özelliği farklı. Mesela C6-01 ekranı, Lumia 820 ekranından daha pahalıdır servislerde...

diyorum ki ben lumia 520nin 90 lira ona göre 920nin kaç olur anlamında bilmiyorum örnek verdim ben sadece Nokia care de çalışıyorsun söylediğimi anlaman gerekli

Damacanayla gönderildi.

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Dostum hiç bir mesajında 520 olduğunu yazmamışsın ki. Nasıl anlayayım? ;) Ayrıca ekran büyüklüğüne ya da modeline göre ölçmek çok yanlış. Çünkü her ekranın özelliği farklı. Mesela C6-01 ekranı, Lumia 820 ekranından daha pahalıdır servislerde...

ekrandan kastım dokunmatik panel ayrıca profilimde yazıyor ?

Damacanayla gönderildi.

Üst Alt