Püf Noktası Ekran koruyucu kırılmaz cam – film güvenilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Ekran koruyucu kırılmaz cam – film güvenilir mi?
Ekran koruyucu cam, film yada diğer bir deyişle kırılmaz camlar cep telefonları ile tablet bilgisayarlarını ne derece de korumayı başarıyor merak ediliyor. Ekran koruyucular aslında akıllı cep telefonları ile tablet bilgisayarlarını kimi zaman dıştan gelen çizik gibi darbelere karşı ve kimi zamanda kırılmalara karşı koruyor.

Sıradan cep telefonlarından 5-10-15 yada 20 TL karşılığında kırılmaz cam diye aldığımız camlar telefonlarımızı aslında sadece dışarıdan gelen çizilmelere karşı koruyor. Çok ufak düşmelerde cep telefonumuzu kırılmalara karşı da korusa, kırılmaz camın kırılıp tuzla buz haline gelmesi cep telefonunun ekranında çizik gibi sorun yaratabiliyor.

Durum Buff ekran koruyucular da biraz daha değişiyor. BUFF ekran koruyucuları ekranları kırılmalara karşı da koruyor. BUFF’lu ekranlarda hem camın kırılması hem de dışarıdan gelen darbelere karşı çizilmesi önlenirken maksimum seviyeye çıkartılıyor. Bu yöntemler biraz daha tuzluyken, bizleri daha yüksek maliyetli sorunlardan kurtarıyor.
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra
Dereck

Dereck

Üye
bufflu bufsuz farketmez neticede cam ve ağır darbelerde tabikide kırılabilir normaldir. Önemli olan darbeyi telefon ekranının değil ekran koruyucunun yemesi. O yüzden ekran koruyucu kırılsa bile bu çok kalitesizmiş deyip telefonu çıplak kullanmak bence doğru değil. Ama aynı şeyi ekran filmleri için söyleyemicem malesef. Onların tek amacı ekranın çizilmesini önlemek. Kaldıki piyasada çok fazla kalitesiz cam filmi mevcut ve bunlar dokunmatik hassasiyetini önemli ölçüde zayıflatıyor. Zaten ekran koruyucu camlar ile aşağı yukarı aynı ücret. O yüzden ekran koruyucu cam almak daha mantıklı.
 
  • Beğen
Tepkiler: By_Casparov ve Dogus Pertez


Üst Alt