elitetr
Üye
Ya aslında şu Mix Radio gerçekten süper birşey, Lumiaların tüm özellikleri zaten süper olmasına rağmen aralarında en az konuşulan en az kullanılan özelliğidir belkide. 820 varken açıkcası pek bakmamıştım ama artık biraz daha rahat zaman bulmamın da verdiği etkiyle 920 de mix radio ile fazla haşır neşir oldum. Ya arkadaş süper bir sistem yapmışlar ne ararsan var, amaç müzik ara indirden çok çok daha öteye geçmiş, o listeler yokmu.. hepsi özenle seçilmiş gibi ya, artık işe giderken arabanın teybini açmıyorum açıkcası (yol şarkıları listesini dinlemenizi şiddetle tavsiye ederim)
Bu arada beğendiğin şarkıcıların orjinal albümlerini alabilir veya tek parça halinde de alımlar yapabilirsiniz.
Kısaca şunu söylemek istiyorum, daha önce mix radio ya hiç takılmamış, veya öylesine göz gezdirdiyseniz mutlaka bi 15-20 dk nızı ayırıp kurcalayın. Gerçekten bağımlılık yapacak düzeyde. Özelliklede müziği seviyorsanız vazgeçilmeziniz olacaktır eminim
Bu arada beğendiğin şarkıcıların orjinal albümlerini alabilir veya tek parça halinde de alımlar yapabilirsiniz. Kısaca şunu söylemek istiyorum, daha önce mix radio ya hiç takılmamış, veya öylesine göz gezdirdiyseniz mutlaka bi 15-20 dk nızı ayırıp kurcalayın. Gerçekten bağımlılık yapacak düzeyde. Özelliklede müziği seviyorsanız vazgeçilmeziniz olacaktır eminim